MIELEN FOKUSOINTI KAAOKSEN AIKANA

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

24.10.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme nyt voimakkaassa ja intensiivisessä Skorpionienergian jaksossa, joka tuo pintaan tunteita ja valtapelejä, sekä henkilökohtaisia että yhteiskunnallisia. Samanaikaisesti tämä energia voi katalysoida paljastuksia ja yllätyksiä, jotka ovat edullisia henkiselle polullesi. Avainhaasteena näihin hyötyihin pääsemisessä on kyky fokusoida mielensä kaaoksen aikana. Jatka lukemista ymmärtääksesi paremmin tämän haasteen sekä henkisen sydämesi roolin pääsemisessä selkeyteen, ennen kuin ryhdytään toimiin.

Taustaa

Muistutuksena: elämme ennenkuulumattomia aikoja. Tämä vaatii säännöllistä päivitystä niissä lähestymistavoissa, joilla navigoimme maailmaa. Kun yhteiskunnan massiivinen muutoskaaos kehittyy, opimme sopeutumaan nopeammin, kuin mihin esi-isämme pystyivät.

Tämä nopea sopeutuminen on oleellista, ja se on jatkuva asia meillä jokaisella. Mainitsen tämän, jotta voit palata suureen kuvaan. Olemme ehdollistuneita vertailemaan asioita siihen, mitä ennen tapahtui ja mitä me ennen teimme.

Tuo lineaarinen perspektiivi ei ole ainoastaan toimimaton elämiseen kvanttiolentoina, vaan se ei myöskään tue meitä sopeutumaan lisääntyvällä nopeudella tähän moderniin kaaosmuotoon. Meidän täytyy olla joustava, avoin ja käytettävissä muutokseen hyvin nopeasti!

Älä anna sen pelottaa itseäsi. Elämäsi on tarkoituksellista, ei vanhinko. Tämä on tärkeää muistaa päivittäin. Luota, että sinulle näytetään intuitiivisesti, mitä sinun täytyy kehittää. Pysy läsnä. Meditoi ja tee henkisiä harjoituksiasi päivittäin. Tiedustele sisällä yhtä paljon tai enemmän, kuin tiedustelet ulkoisessa maailmassa.

Henkinen sydänviisaus

Syvällä sisälläsi on valaistunut henkinen sydän. Se voi auttaa sinua näkemään totuuden asioista. Se voi auttaa sinua tuomaan fokuksen takaisin siihen, mikä on tärkeää, kun alat olla huolissasi tai märehtiä. Se tietää, mikä on hyvä sinulle – henkisellä tasolla – sen yli, mitä ihmissilmät näkevät. Kun pakahdut pelkästään siitä määrästä, mihin sinun täytyy osallistua päivittäin, henkinen sydämesi voi auttaa sinua palaamaan itseesi ja siihen, mikä on oleellista tuolla hetkellä.

Tarkkailtavia energioita

Lokakuun lopun aikana ja marraskuuhun mentäessä on joitain avainenergioita tarkkailtavaksi:

Uusi kuu Skorpionissa 27.–28.10. Tämä kuu katalysoi luultavasti hyvin syviä tunteita. Äärimmäisen vanhoja haavoja saattaa nousta yllättäen tavattuasi pitkäaikaisen ystävän tai nähtyäsi jotain netissä. Tunteet saattavat olla pinnassa kaikenlaisissa keskusteluissa, mikä heijastaa järkyttymistä sattumaan. Hyötyäksesi parhaiten, käytä henkisiä työkalujasi ja ota aikaa päivittäin kääntyä sisäänpäin ja olla hiljaa.

Merkuriuksen perääntyminen 31.10.–20.11. Ilmeisin vaikutus on viestintään, mikä johtaa joskus myöhästymiseen tapaamisista tai sanotun väärinymmärtämiseen. Sellaisena intensiivisenä aikana, joka meillä on nyt, perääntymisten kaltaiset jaksot tuntuvat usein voimistuneilta. Rauhoitu parhaasi mukaan. Päivä kerrallaan, pysyen läsnä itsellesi ja sisäiselle opastuksellesi siitä, miten reagoidaan.

Siirtyminen marraskuuhun. Kun aloitamme marraskuun, huomaat ehkä lisää informaatiota tulevan valoon piilossa pidetyistä asioista. Tämä on epäilemättä luonteeltaan yhteiskunnallista, mutta meihin kaikkiin vaikutettaan henkilökohtaisesti.

Mieti tätä. Usein ehdollistunut itsemme tukahduttaa informaation, jota se ei halua nähdä tai käsitellä. Se on kuin suojakilpi. Näinä radikaaleina muutosaikoina pelkästään se vauhti, jolla paljon muuttuu ulkoisessa maailmassa, voi purkaa tuon kilven. Aivan yhtäkkiä voimme nähdä itsestämme jotain, mihin emme päässeet käsiksi aiemmin. Tämä itsen oivaltaminen voi olla juuri se, mitä tarvitsimme murtautuaksemme ulos itse aiheutetusta suojauksesta – tullen vapaammaksi ja kykenevämmäksi säteilemään valoamme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.