KATALYSOI UUDESTISYNTYMÄÄSI OMALLA ÄÄNELLÄ

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

24.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun jatkamme näitä ennenkuulumattoman intensiivisiä hetkiä, on tärkeää muistaa se mahdollisuus, jonka tämä vuosi tarjoaa suureen uudestisyntymään. Tätä katalysoimassa on energioita – sekä henkilökohtaisella että yhteiskunnallisella tasolla. Jatka lukemista saadaksesi tietää, mitä tämä merkitsee sinulle ja ihmiskunnalle laajemmin.

Aloitetaanpa ihmiskunnasta, joka on nyt kaoottisessa ja nopeassa muutostanssissa. Tämän muutoksen yleissuunta on positiivinen ja edistyksellinen evoluutio. Jos Maan ihmisiltä kysyttäisiin nyt, valtaosa heistä haluaisi tätä – mitä nopeammin sen parempi. Lukumäärällä on merkitystä, erityisesti kun ihmiset ovat voimaantuneita ja sivistyneitä ja löytävät oman äänensä puhua siitä, millä on merkitystä.

On kuitenkin eräs haaste. Tämänhetkinen muutostanssi ei ole yhtenäinen kokonaisuus. Ihmiset ovat heräämisen eri vaiheissa.

Monet ovat jääneet kiinni pelkoaaltoon. Monet ihmiset tuntevat uhaksi ne muutokset, joita on tapahtunut 1960-luvulta saakka. He ovat ikään kuin juuttuneet aikaan.

Toiset ihmiset, erityisesti varakkaat, taistelevat usein edistyksellisiä uudistuksia vastaan pelkästään säilyttääkseen eliittistatuksensa. He ovat piittaamatta kaikkien olentojen välisestä yhteydestä ja kestävän planeetan merkityksestä. Ahneus sokaisee heidät sille, mikä on kunnollista ja hyvää.

Ihmiset nousevat kapinan suurissa kaupungeissa ympäri maailmaa

Ympäri maailmaa suurissa kaupungeissa tapahtui 21.1. merkittävä energeettinen "kansanvaali" hyvyydestä, kunnollisuudesta ja ihmisoikeuksista. Se mikä alkoi naisten marssina Washingtonissa USA:n presidentin virkaanastujaisten jälkeen 20.1., kasvoi maailmanlaajuiseksi tapahtumaksi, jossa oli miljoonia osallistujia. Joukkokokouksia ja marsseja oli ympäri Amerikkaa sekä satoja sisarmarsseja avainmaissa, mm. Kanadassa, Meksikossa, Argentiinassa, Intiassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Italiassa, Australiassa ja Uudessa Seelannissa.

Miksi marssittiin? Se oli enemmän kuin protesti USA:n uutta presidenttiä vastaan. Siinä ei ollut kyse vain naisten oikeuksista. Naiset – ja jotkut miehet – marssivat protestoidakseen syrjintää, vihaa, fanaattisuutta, rasismia, uskonnollista suvaitsemattomuutta sekä naisten ja muiden ryhmien väheksyntää vastaan. He marssivat saadakseen ihmisten huomion äärioikeistolaisiin lainsäädännöllisiin agendoihin, mm. vapauksien heikentäminen ja ilmastoasioissa ja maailmanrauhassa aikaansaatujen edistysaskelten peruuttaminen. He marssivat laittaakseen valokeilaan autoritaarisen johdon, joka käyttää vihaa ja aseistettua kontrollointia tyytymättömyyden vaientamiseen. He protestoivat väheksyvän ja epäinhimillisen puheen normalisointia vastaan.

Sinun roolisi

Syyt jotka herättävät ihmiset marssimaan, ovat yhtä vanhoja kuin itse ihmiskunta. Luultavimmin olet taistellut vapauksien puolesta useammassakin elämässä. Syvällä sisälläsi on sielumuisto ihmisen sortamisesta sekä syvä, päättäväinen kaipaus vaa'an tasapainottamiseen. Tuo muisto laukaistaan nyt. Kuuntele sitä.

Uudestisyntymäsi

Uudestisyntymäsi katalysoidaan, kun kuuntelet tarkkaan sisäistä ääntäsi. Sinussa on viisautta, joka tietää, mihin sinun täytyy asettua seuraavaksi. Sillä on visio siitä, millaiselta elämäsi näyttää ja tuntuu, kun astut uuteen nahkaasi. Tämä visio on kvanttinen ja rohkea. Siihen luultavasti sisältyy äänesi käyttäminen uudella tavalla. Laajentumista tarvitaan.

Voit tietoisesti ja aktiivisesti luoda oman uudestisyntymäsi. Luultavimmin sinulla on jo merkkejä joistain uusista suunnista, uusista kiinnostuksista ja uusista perspektiiveistä omaan rooliisi liittyen. Nämä merkit saattavat olla hienovaraisia, mutta niitä on.

Viisi kysymystä esitettäväksi nyt

Esitä nyt nämä kysymykset saadaksesi selkeyttä seuraavista askelistasi ja siitä, missä ääntäsi tarvitaan.

1) Mikä sellainen mitä tarkkailen tai teen, herättää intohimoni?

2) Miten voin taistella vastaan, kun kuulen hallituksen suunnitelmista heikentää vapauksia ja peruuttaa edistysaskeleet ilmasto- ja yhteiskuntamuutoksessa?

3) Millä yhteiskunnallisilla kysymyksillä on merkitystä minulle sieluna?

4) Mikä on avainelämäntaito, jonka voin opettaa muille?

5) Miten voin käyttää ääntäni jumalaisena muutoksentekijänä avatakseni ihmisiä rakkauteen ja ystävällisyyteen?

Nyt on tärkeää muistaa, että riippumatta siitä, missä asut tai mitä teet elääksesi, sinulla on erityisrooli rakastavamman maailman synnyttämisessä. Se miltä tuo rooli näyttää, muuttuu ajan kuluessa, joten älä kiinnity liikaa ulkoisiin vaikutelmiin. Keskity enemmän laajempaan sielutarkoitukseesi ja pyydä henkeä näyttämään sinulle seuraavat askeleet kussakin vaiheessa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.