MITÄ ON DNA:SI AKAASISISSA TIEDOSTOISSA

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

23.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maailmamme näyttää kääntyneen ylösalaisin tällä hetkellä, mutta sinun elämäsi ei tarvitse olla. Itse asiassa jotkin suurimmista läpimurroistasi ja edistysaskelistasi voi tapahtua näinä epävarmoina aikoina. Tässä artikkelissa kuvaan sitä avainresurssia, joka on DNA:ssasi. Se on yhteydessä sielusi akaasisiin tiedostoihin ja voi auttaa sinua murtautumaan vapaaksi hyvin vanhoista jutuista ja elämään enemmän elämäntarkoituksesi.

Mitä DNA:si akaasisissa tiedostoissa on

Tässä vähän taustaa siitä valtavasta aarteesta, joka on DNA:n akaasisissa tiedostoissa. DNA:sta löytyy kenttä, jota voidaan lukea kuin karttaa ja joka paljastaa akaasiset tiedostot sielumatkastasi ajan kuluessa. Avaintapahtumat ovat siellä, kuten on myös reaktiosi noihin tapahtumiin. Avainominaisuudet on tallennettuna sinne, kuten kirjoittamisen tai parahtamisen lahja. Sieluoppituntiesi avainjäljet ajan kuluessa ovat siellä myös. Siellä ovat avaintaipumukset ja kokemukset – henkilökohtaiset, esi-isiesi tai koko ihmiskunnan. Sieltä löytyvät myös avainkoodaukset, jotka auttavat sinua valaistumisessa, mm. mestaruutesi henkisissä opetuksissa.

Kun puhun sielusi matkasta ajan kuluessa, viittaan tähän elämään, entisiin elämiin ja myös aikoihin elämien välissä, jolloin olet saattanut tehdä sielusopimuksia tai lupauksia. Sielusi matka liittyy perheesi tai esi-isiesi matkaan, ihmiskuntaan yleisesti ja niihin avainihmisiin muista elämistä, jotka ilmestyvät esiin jälleen.

Tässä on muutama erityisesimerkki sen tyyppisistä asioista, joita näen intuitiivisesti, kun teen henkilökohtaisia DNA-parannussessioita.

1) Suhteet. Avainkysymys kaikilla jotka elävät nyt ja pyrkivät luomaan rakkaudellisempaa maailmaa. Se on usein paras aloituspaikka, ja siellä on paljon asioita. Esimerkki: eräs nainen tuli luokseni parantamaan vanhan suhteen, joista hänen oli vaikea päästää irti siirtyäkseen eteenpäin. Kun työskentelin hänen kanssaan, näin mallin, joka alkoi kauan ennen tätä elämää ja jonka juuri täytyi selvittää menneisyydestä, ennen kuin hän saisi asian päätökseen. Mallien juuren selvittäminen DNA:ssa saa aikaan muutoksen.

2) Raha. Toinen avainkysymys monissa muodoissa vuosisatojen saatossa. Myös varakkailla ihmisillä voi olla köyhyyslupauksia tai muita rajoittavia uskomuksia rahasta, ja entisiä malleja nousee usein, kun kansantalous rypee tai muita avainkatalyyttejä tapahtuu. Maailman epävakaus tänä päivänä katalysoi rahateemoja monilla ihmisillä. Ongelma joka on horroksessa henkilön DNA:ssa, tulee pintaan jonkinlaisen kriisin tuloksena – henkilökohtaisen tai ulkoisen maailman. Sen oppiminen, mitä DNA:n akaaisessa tiedostossa on, antaa alkupisteen parantumisprosessille ajan halki. Kuten ensimmäisessä esimerkissä, tavoitteena on tietää juurisyy ja selvittää asiat siellä.

3) Luottamus. Valtava ongelma keskiössä vuonna 2017, kun epäluottamus- ja jakautumisteemat ovat eskaloituneet kriisimittasuhteisiin. Luottamusteemat voivat olla henkilökohtaisia – kuten itsensä epäileminen ja luottamattomuus henkilökohtaisiin päätöksiin tai elämän suuntaan. Teemat ovat ihmisten välillä kaikenlaisissa suhteissa – ne voivat olla kahdenkeskisiä, ryhmätasolla tai yksilö suhteessa hallitukseen ja muihin auktoriteettihahmoihin. DNA-tasolla monet ihmiset ovat ehdollistuneet olemaan luottamatta tiettyihin ihmisiin tai ihmisryhmiin. Itse asiassa rasismin juuret ovat tyypillisesti DNA-geenitasolla ja niitä välitetään sukupolvelta toiselle.

4) Elämäntarkoitus. Monet ihmiset tuntevat nykyään joko selkeyden puutetta omasta polustaan tai sielunsa lahjojen täyden ilmaisemisen estämistä. Kuten yllä olevissa esimerkeissä, avaimet itsensä ymmärtämiseen ja parantamiseen löytyvät DNA:sta. Esimerkki: kun ihminen saa kvanttiperspektiivin omaan sielupolkuunsa, mukaan luettuna avainlahjat ja -taidot entisistä elämistä, jokin nykyinen kiinnostus tai urasuunta voi alkaa tulla oleellisesti polttopisteeseen. Samanaikaisesti kun ihminen tiedostaa ja selvittää DNA-tason esteet tarkoituksen ilmentämiseen, luodaan täysin uusia polkuja eteenpäin. Yksi esimerkki DNA-tason esteestä voisi olla entisen elämän torjunta- tai vainoamiskokemus lahjojen käyttämisestä. Kykyjä joita tarvitaan tässä elämässä elämäntarkoituksen ilmaisemiseen, on yleensä hiottu useissa elämissä. Jotkut kokemukset herättivät itseluottamusta, toiset ovat voineet jättää ongelmallisia jälkiä DNA:han.

Pidä mielessä tämän elämän suurempi kuva. Tämä ei ole tavallinen elämä eikä tämä ole taatusti tavanomainen aikajakso. Mitä tahansa onnistumisia tai haasteita koet, tiedä, että ne ovat osa sielusi polkua eheyden löytämiseen. Ei ole todellakaan sattumanvaraisia työpaikkoja, rakkaussuhteita tai elämänolosuhteita. Jokainen niistä syntyy aiemmin kylvetyistä siemenistä, ja voit kasvaa henkisesti jokaisesta niistä.

Olethan jumalainen muutoksentekijä ja elät nyt tuodaksesi rakkautesi ja valosi tähän maailmaan. Kun teet tätä, vedät luonnostaan puoleesi sen, mitä tarvitset, ja olet merkittävä voima hyvään. Tämän hyvyyden heijastevaikutuksella ei ole loppua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.