YHDISTY TARKOITUKSENTUNTEESEEN – MUISTAEN, MIKÄ ON TÄRKEÄÄ

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

23.1.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ne muutokset joiden läpi kuljemme tänä vuonna, ovat ennenkuulumattomia. Luultavimmin myös henkilökohtaiset muutoksesi ovat. Samaan aikaan kun on mahdotonta tajuta tämän suuruus, kun kulkee sen läpi, luota, että muutut salamavauhtia. Ottaen huomioon tämän taustan – ja opitun taipumuksen ajatella liikaa ja jäädä jumiin yksityiskohtiin – hahmottelen tässä muutamia yksinkertaisia asioita, joita voit tehdä mielenrauhan eteen.

Kolme askelta sisäiseen rauhaan

1. Konteksti on kaikki. Sinulle on haasteellista löytää sisäinen rauha, jos sallit mielen viedä sinut siihen kaninkoloon, että kaikki on selvitettävä kerralla. Joka päivä sinulla on luultavasti monia asioita tehtävälistallasi ja todennäköisesti paljon lisää tulevaisuuden tarkistuslistallasi. Kyllä, useimmat niistä saattavat olla tärkeitä. Tarvitseeko sinun kuitenkaan oikeasti ylikuormittaa mieltäsi kaikilla asioilla vain siksi, että ne tulivat tajuntaasi? Ei. Ajattele suurta kuvaa. Opettele siirtämään sivuun asiat, joihin sinun ei tarvitse tarttua tällä hetkellä. Jotkut niistä päätit jo ja ryhdyit toimeen. Rentoudu. Minun ei tarvitse kertoa sinulle, miten turhaa ja tuhoisaa huolestuminen ja mitä-jossittelu on. Jos ne nousevat mieleesi, siirrä ne sivuun. Sinä olet ohjaksissa!

2. Ota huomioon tunneylikuorma. Meillä on 2019 monia haastavia planeettasyklejä, joita kuvaan enemmän "Ennusteet 2019" -e-kirjassa. Sensitiiveillä nuo syklit herättävät mahdollisesti paljon tunteita ja myös menneisyyden tunnepainolastia. Kuten yllä mainittiin, meidän täytyy jatkuvasti valvoa energiaamme ja muistaa, mikä on tärkeää isossa kuvassa. Laukaistavat tunteet liittyvät ihmissuhteisiin ja suhteeseen jokapäiväisen työn kanssa. Pysy hereillä tunteillesi, jotta voit työskennellä niiden kanssa hetkessä. Käytä tunnelaukaisimia selkeyden saamiseen siitä, miten suhtaudut toisiin ja työhösi tai palveluusi maailmassa. Jos esivanhempien toimimattomia kaavoja ilmestyy esiin DNA-tasolta, työskentele niiden kanssa sisäisissä prosesseissasi, jotta ne eivät jumita sinua. Avain sisäiseen rauhaan tänä vuonna on läsnäoleminen – ja se merkitsee läsnä itsellesi, toisille ja sille, mitä olet luomassa. Olet luoja!

3. Ajattele suurempaa tarkoitustasi olla maan päällä nyt. Se on paljon enemmän, kuin työpaikka tai se, miten kuvaat työtäsi. Se liittyy sielusi päätökseen inkarnoitua nyt ja olla oleellinen osa ihmiskunnan siirtymistä valaistumiseen. Edesautat tätä monin tavoin jokapäiväisessä elämässä – joskus edes tietämättä sitä. Palaa päivittäin tarkoituksentunteeseen. Kutsu sisään tämä ajatus, kun heräät ja menet nukkumaan. Anna sen vaikuttaa silloin, kun elämän yksityiskohdat häiritsevät sinua. Pidä tarkoituksentunne päällimmäisenä mielessäsi ja anna sille se tila, jonka saattaisit muuten antaa niille triviaaleille asioille, jotka egomielesi on päättänyt tärkeiksi "pakkomielteiksi". Ole ystävällinen itsellesi ja muista, miten voimakas olet sieluna, kun pelkästään ilmaannut paikalle ja ilmaiset suurempaa tarkoitustasi. Kun joudut pois raiteilta ja huomaat eksyneesi pikkusälään, palaa takaisin itseesi ja suurempaan kutsumukseesi. Salli hengen puhua sinulle kaaosta kovempaa ja opastaa sinua ainutlaatuisella korkeammalla polullasi. Omista ainutlaatuinen korkeampi polkusi!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.