VINKKEJÄ HEINÄKUUN HULLUUTEEN – KORKEAMPI NÄKÖKULMA TÄYSIKUUVIIKOSTA

Kirjoittanut Selacia (earthspivotalyears.com)

19.7.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Täysikuuviikolla kannattaa pitää erottelukykyantenni hyvin valppaana. Asioilla on taipumusta voimistua ja tavallisen elämän draamoilla laajentua. Lisäksi maailman hulluus joka on vahvistettu tavallista suuremmaksi, vaikuttaa ihmisiin henkilökohtaisella tasolla, mikä lisää ihmisten tunnevoimakkuutta. Nämä voimistumiset eivät ole oikeasti kovin epätavallisia, mutta nämä ovat epätavallisia aikoja. Vanhat normit eivät juuri sovi näinä aikoina.

Täysikuu Kauriissa

Täysikuu huipentuu 19./20.7. ollen Kauriissa. Tämä jakso herättää kysymyksiä fyysisen todellisuuden hallitsemisesta. Se katalysoi myös ihmisiä tutkiskelemaan sellaisia asioita kuin elämän perusta, tasapaino ja laajempi näkökulma rajoituksiin. Toinen avainasia tässä jaksossa on, että sen vaikutus tuntuu todennäköisesti useamman päivän kuin tavallisesti, osittain siksi miten yhdistyneitä olemme ja millaisia yleismaailmallisia teemoja tulee pintaan kollektiivissa.

Kuten olen kirjoittanut sosiaalisessa mediassa, draamojen tahti ja laajuus luultavasti kiihtyy vielä lisää, kun siirrymme tiistain/keskiviikon täysikuuenergiaan ja joukkoon näkyviä väittelyjä politiikasta, kulttuurista, epäoikeudenmukaisuudesta ja siitä, miten elämme tällä pienellä planeetalla. Olen ehdottanut, että kuljemme lempeästi ja rakkauden kera. Tietysti helpommin sanottu kuin tehty. Lue eteenpäin nähdäksesi, mitä muuta jokainen meistä voi tehdä näiden energioiden navigoimiseksi.

Vaihtelua: fokus, energia ja aika

Tämän viikon piirre on laaja vaihtelumahdollisuus. Esimerkiksi saatat tästä torstaihin huomata, että sinun täytyy kiinnittää ekstrahuomioita ja ponnistella kovasti tehtävien suorittamiseksi. Aikaa näyttää ehkä häviävän, kun sinun täytyy saada asioita tehtyä. Fokuksesi saattaa sinkoilla ympäriinsä. Älä ota tätä henkilökohtaisesti – tässä on kyse paljon enemmästä kuin sinä. Kaikkiin vaikuttaa täysikuun rinnalla haasteellinen planeettatanssi. Hengitä.

Tarkkaile kommunikointia

Kommunikointi voimistuu nyt. Ole esimerkki sydänkeskeisestä kommunikoinnista ja tarkkaile parhaasi mukaan sanoja, kun olet tunteikas tai erittäin intohimoinen jostain.

Ilmassa on paljon kiihkeää energiaa. Laske kymmeneen, ennen kuin reagoit tolaltaan saaviin tai huolestuttaviin tapahtumiin. Rakkaat saattavat käyttäytyä epätyypillisesti ja vieraat ihmiset tehdä outoja asioita. Pysy parhaasi mukaan tyynenä järjen äänenä piireissäsi.

Tunnetko saavuttaneesi katkeamispisteen jonkun kanssa ja voimakkaita sanoja on käytettävä joka tapauksessa? Ajankohtaiset energiat voivat herättää hyvin intohimoisia tunteita, joten ota se huomioon, ennen kun teet julistuksiasi. Kutsu viisas itsesi opastamaan optimaalisissa sanoissa, ajoituksessa ja esitystavassa. Joskus päiväkirjan pitäminen tunteistaan tai niiden sanominen ääneen yksin ollessaan auttaa poistamaan terävyyttä. Sitten voit sanoa sanat rakastavammin.

Suuremman kuvan positiiviset asiat

Yksi tapa löytää tyyneytensä nopeammin on muistaa nyt, kun epätavallisia asioita tapahtuu nopeasti, että maailman uudesta versiosta on suurempi kuva. Paljon tapahtuu kulissien takana ja ihmiskunnan ylösnousemus nopeutuu eksponentiaalisesti!

Kyllä, uutisissa esitettävä draama on hullua, eikä sinun kannata altistua "äänipuremien" jatkuvalle toistolle. Vältä kuitenkin houkutusta turruttaa aistisi tai olla tarkoituksella kuuntelematta, kun elämme joitain haastavimpia hetkiä. Monissa asioissa ei ole tolkkua. Toisista asioista et ehkä haluaisi edes tietää – ne ovat niin kummallisia tai kamalia. Hiljenny, sillä viisas itsesi tietää, että sinun täytyy pysyä tietoisena voidaksesi hyötyä tämän ajan lahjasta ja auttaa muita.

Ole myös esimerkki moniulotteisesta itsestä. Tämä merkitsee, että vältät mustavalkoajattelua ja reagoimista draamoihin, joita tapahtuu maailman näyttämöllä. Kun kummallisuuden tempo kiihtyy tällä viikolla, pysy keskuksessasi, jotta voit hyötyä olentona. Et ole täällä katsomassa pelkästään show'ta tai kommentoimassa, mitä sanotaan. Elät juuri tällä hetkellä ollaksesi olennainen osa planeetan heräämistä.

Muistutus: ulkoinen maailma ei ole sattumaa, vaan heijastusta ihmiskunnan sisäisestä tilasta. Käytä jokaista hulluuskierrosta ja jokaista henkilökohtaista reaktiotasi kääntyäksesi sisäänpäin ja löytääksesi, mikä asia laukaistaan jostain elämästä, jotta voit työstää sen ja puhdistaa DNA-tasolta. Joka kerta kun tartut johonkin asiaan DNA-tasolla, autat omaa heräämistäsi ja avustat kollektiivin parantumista. Meillä kaikilla on vanhoja toimimattomia malleja ihmiskunnan pitkästä menneisyydestä. Joka kerta kun puhdistamme henkilökohtaisesti jotain, mikä on myös kollektiivissa, lisäämme ihmiskunnan ylösnousemuksen liikevoimaa.

Perjantai – hyviä uutisia viikonlopuksi

Perjantaina saamme hyviä uutisia! Aurinko siirtyy silloin Leijonaan tulevaksi kuukaudeksi, ja voi tuntua siltä, kuin aurinko tulisi esiin pimeänä päivänä – kirjaimellisesti. Itseluottamus saattaa saada lisäpotkua, ja sinulla on ehkä enemmän energiaa ja sisua saada asioita tehtyä. Tämä on onnekasta aikaa. Salli siksi itsesi ja lahjojesi säteillä ja käytä luovuutta murtautuaksesi läpi siitä, mikä näytti aiemmin läpipääsemättömältä!

Viikonloppuna – vaikka ulkoisen maailman taistelunhaluiset värähtelyt jatkuvat taustalla – meillä on hyödyllisiä kosmisia energioita tukemaan tiimityötä, yhteistyötä, kumppanuutta, sydämen avautumista ja luovia lähestymistapoja. Käytä tätä ennakkotietoa parantamaan elämäsi potentiaalia ja iloa.

Henki on aina kanssasi ja auttaa sinua saamaan tolkkua maakokemuksestasi. Virity tähän apuun säännöllisesti, jotta voit nousta kaaoksen yläpuolelle ja löytää lohtua silloin, kun missään ei ole tolkkua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.