VALMISTAUDU PÄIVÄNTASAUKSEEN

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

18.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päiväntasausportin positiiviset mahdollisuudet

Päiväntasaus joka tulee torstaina (22.9.), tapahtuu voimakkaassa aikaikkunassa. Ihmiset ovat tarkastelleet paljon vallitsevaa tilaa, ja hyvin luultavasti sinulla on ollut oma tarkastelusi erittäin henkilökohtaisella tasolla. Merkuriuksen perääntyminen joka loppuu keskiviikkona (21.9.), on ollut erinomaista aikaa arvioida uudelleen elämäsi olosuhteita ja päättää, mitä haluaisit pitää tai hylätä mennessäsi eteenpäin.

Jos planeetat ja astrologia ovat tuttuja sinulle, Merkuriuksen perääntymisen kaltainen jakso voi olla usein katalyytti tarkastella isosti omaa elämää uudelleen.

Uudelleenajatteluvaihe

Kun hyvin paljon tapahtuu nyt ja tulee jatkuvasti uusia tekijöitä harkittavaksi, ei ole yllättävää, jos olisit uudelleenajatteluvaiheessa – myös ilman perääntymistä. Syyskuun kaksi pimennystä lisäsi intensiivisyyselementin itsetutkiskeluusi. Kalojen kuunpimennys viime viikon täysikuun aikana antoi valtavan mahdollisuuden katsoa elämääsi selkeämmin.

Luultavimmin sait uusia oivalluksia joko tietoisesti tai unitilassa siitä, mikä ruokkii valintojasi.

Tunteiden rooli

Osana tätä olet ehkä herännyt yhtenä päivänä kuluneella viikolla täysin uuteen perspektiiviin tunne-elämästäsi ja sen yhteydestä motivaatioon. Tämä on erittäin hyödyllistä. Mallien ja elämänsuunnan muuttaminen on paljon helpompaa, kun ymmärrät sisäiset motiivisi tehdä asioita. Tunteet voivat esittää avainroolia.

Tärkeä osa henkistä heräämistä on tulla virittyneemmäksi omiin tunnetiloihinsa – oppia ymmärtämään, miten tunteet ruokkivat reagointia elämän tapahtumiin. Tunteet ovat keskiössä suuressa osassa globaalia keskustelua yhteiskunnan korjaamisesta. Paljon on panoksena ja ihmisillä on hyvin erilaisia näkemyksiä.

Päivittäinen prosessointi

Käsittelet päivittäin omia reaktioistasi maailman kiihtyvään epävarmuuteen ja kaaokseen. Jos tietäisit kaiken, mitä prosessoit yhtenä päivänä, olisit hämmästynyt.

Taustana, tämä on todella ainutlaatuista aikaa maailmassa. Monien asioiden täytyy muuttua ja monet asiat, kuten ilmasto ja epäoikeudenmukaisuus, ovat kriisipisteessä. Poliittista draamaa motivoivat tunteelliset pelkopohjaiset teemat, varsinkin USA:ssa.

Tätä taustaa vasten voit paremmin ymmärtää, miksi tunteesi voivat olla lähempänä pintaa nyt. Ovathan ihmiset ympäri maailmaa yhteydessä toisiinsa. Lisäksi jotkut asiat joista väitellään maailman näyttämöllä, ovat melkein yhtä vanhoja kuin ihmiskunta.

DNA-tason ehdollistuminen

Tämä merkitsee, että oma entisen elämän DNA-ehdollistumisemme voidaan laukaista nyt. Luultavimmin olet ollut lukemattomia kertoja tyrannian ja epäoikeudenmukaisuuden kohteena.

Siksi näinä aikoina tietoisuutesi voi reagoida vierailla tavoilla – johtuen niistä uskomusjärjestelmistä, joita sinulla on tietämättäsi alitajunnassa. Sinusta saattaa tulla hyvin tunteikas etkä tiedä miksi. Esimerkiksi jossain entisessä elämässä olet ehkä kuollut vallankumouksessa tai olet nähnyt, kun äitisi lähetettiin epäoikeudenmukaisesti hirsipuuhun epäiltynä noituudesta.

Volyymi on suuri

Tämä pätee erityisesti päiväntasauksen kaltaisten energiakynnyshetkien aikana. Elämä voi tuntua siltä, että joku on kääntänyt volyymin suurelle ja hermostosi voi olla hälytysvalmiudessa normaalia enemmän. Saatat nähdä toisten tunnepurkauksia töissä tai kotona. Voi tuntua siltä, että "normaalilta" on poistettu kansi ja kaikenlaista kummallista tapahtuu.

Päiväntasausporteista

Kaikki päiväntasaukset ovat energiaportteja, osittain siksi miten aurinko on linjassa päiväntasaajan kanssa, mikä vähentää väliaikaisesti Maan magneettikenttää.

Tämä sallii sinun päästä käsiksi mahdollisesti syvällisiin henkisiin oivalluksiin, yhdistyä henkiopastuksen kanssa ja saada laajempi yhteys muihin ulottuvuuksiin. Tämän lisäksi tällaisella portilla on vahvistava vaikutus ja tämän ulottuvuuden kokemukset tuntuvat supersuurilta.

Erityisesti tämä päiväntasaus on suuri energiakynnys, johon liittyy tasapaino ja uudet alut. Se on erinomaista aikaa sisäiseen työhön ja meditointiin, mikä auttaa sinua yhdistymään henkisiin tilaisuuksiin ja päästämään irti entisestä kuormasta, jotta voit kehittyä.

Yksi parhaista transformaatiokynnyksistä 2016

Auringon siirtyessä Vaakaan, mikä merkitsee vuodenajan vaihtumista, tämä päiväntasaus on yksi tämän vuoden parhaista transformaatiokynnyksistä tähän mennessä!

Ajattele tätä päiväntasausportaalia joka on torstaista alkaen viikonlopun ajan, uutena ratkaisevana valintakohtana – hetkenä jolloin voit singota itsesi uusiin seikkailuihin korkeammassa taajuudessa, kvantti-ilmentämismahdollisuuksien kera.

Ota paras tästä irti pysymällä läsnä, sensuroimalla negatiiviset ajatuksesi ja ilmaisemalla täsmällisiä aikomuksia siitä, miten haluaisit nähdä valoasi ilmaistavan. Lähesty tätä kvanttisesti. Tämä merkitsee jokaisen hetken ja mahdollisen uuden hetken näkemistä täysin uutena, joka on täynnä sielusi kanssa yhteensopivaa säteilyä. Visualisoi itsesi elävän tästä lähtien sieluna.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.