VALMISTAUDU PÄIVÄNTASAUKSEEN
- tämän portin ymmärtäminen

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
18.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päiväntasaus on 20.3., kun Aurinko siirtyy Oinaan merkkiin. Tämä tuo täysin uuden energiatason stimuloimaan uudestisyntymistä uusille alueille. Uusia tilaisuuksia jotka eivät aiemmin olleet mahdollisia, voi tulla ulottuville. Jatka lukemista ymmärtääksesi, mitä tämä merkitsee elämässäsi.

Tämän portin ymmärtäminen

Tervetulleen päiväntasausenergian taustalla on yksi myrskyisimmistä ja epävarmimmista vuosikymmenistä, jonka sinä ja ihmiskunta kokee. Turvatöitä neuvotaan käyttämään!

Tämä on harvinaista ja vallankumouksellista aikaa, jolloin kaikki vanhat rakenteet ja vanha ajattelu täytyy nähdä täysin, niitä pitää tutkia ja muuttaa. Sotkuista – eikä mikään nopea tai helppo tehtävä. Kyse on kollektiivista, ja kyse on myös henkilökohtaisesta elämästäsi.

Juuri nyt ilmassa on riemukkuuden ja rohkeuden tunnetta. Luovia ideoita voi virrata, ja voi syntyä lisää tilaisuuksia kehittyä parhaaksi itsekseen. Monet meistä sensitiiveistä tuntevat jo tämän uuden energian. Ei huolta, jos et tunne – mutta luota, että sitä on ja sinua tönitään voimakkaasti tekemään joitain uskaliasta ja käytännöllistä tällä energialla, transformoimaan lisää vanhentuneita elämän perusrakenteita.

Kun olet virittynyt sisäiseen opastukseesi, sinua muistutetaan "sisätasoilla" siitä, mitä nämä rakenteet ovat sinulle henkilökohtaisesti ja miksi niiden täytyy lähteä. Mikään tästä ei ole pelon aihe. Toisaalta, meidän kaikkien täytyy kehittää kärsivällisyyden, itserakkauden ja rohkeuden syvempiä tasoja, joita vaaditaan astumiseksi täysin uuteen olemistapaan.

Kuten voit lukea myöhemmin uudesta kirjastani, joka on valmisteilla nyt – "Henkinen kompassi vuoteen 2021" – olemme nyt harvinaisten haasteiden ja tilaisuuksien ajassa, jollaista millään sukupolvella ei ole aiemmin ollut. Iso kuva: se kaikki on hyvä asia ja täsmälleen, mitä tarvitsemme edetäksemme henkisen polkumme seuraavaan paikkaan.

Kolme askelta nyt

Tässä on kolme askelta saadaksesi nyt parhaan irti tästä portista ja seuraavista askelistasi päiväntasauksen jälkeen.

* Kunnioita sitä, missä olet joka hetki, riippumatta siitä miltä se tuntuu tai näyttää. Kunnioita muita samalla tavalla, vaikka he olisivat "vieraita", jotka ylireagoivat johonkin, mitä sanoit tai teit. Tämä merkitsee, että meidän täytyy sallia hullut ylä- ja alamäet temperamentissa ja kyvyssä selviytyä siitä, mikä voi joskus tuntua loputtomalta ja hankalalta. Tämän tulkinta: kunnioita itseäsi ja muita olemisesta täällä maan päällä nyt – kehittyäkseen itse ja auttaakseen ihmiskuntaa synnyttämään kokonaan uuden todellisuuden.

* Muista päivittäin, että kaikella mitä tapahtuu tai ilmenee elämässäsi, on tarkoitus. Ei ole vahinkoja. Ei ole ketään syytettävää. Ei ole tilannetta, jota vastaan taistella, kuin se olisi vihollinen. Ei ole vihollisia. Olet vain SINÄ, joka kulkee näiden aikojen läpi parhaan kykynsä mukaan. Tämän tulkinta: tee parhaasi joka hetki.

* Päästä irti lineaarisesta fokusoitumisesta aikaan, saavutuksiin ja siihen, mitä egoitsesi nalkuttaa, että sinun tarvitsee tehdä. Sinulla on viisas sisäinen itse, joka on kvanttinen ja tajuaa sen suuremman kuvan, joka ylittää kellonajan ja tämän elämän. Tämä suurempi osasi tajuaa täysin jatkumon elämien yli ja tulevaisuuteen tämän elämän jälkeen. Tämän tulkinta: rentoudu enemmän ja pyydä korkeampaa näkökulmaa.

Odotan innolla palautettanne tästä artikkelista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin vuonna 2021. Ottakaa vapaasti yhteyttä minuun nettisivujeni kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.