TÄMÄN PÄIVÄN KAPINAENERGIA – HISTORIA TOISTUU

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

18.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näinä päivinä ilmassa on kouriintuntuvaa kapinaenergiaa riippumatta siitä, missä asut ja miten tyytyväinen olet vallitsevaan tilaan. Jos asut USA:ssa ja prosessoit edelleen riidanhalusta ja vihaista vaaliaikaa, kapinaenergia voi tuntua kuumilta hiililtä, jotka kuumenevat joka päivä lisää. Jos asut muualla ja yrität saada tolkkua siitä hölynpölystä, jota on ollut USA:ssa kuluneiden puolentoista vuoden aikana, saatat olla vähän pökerryksissä ja epävarma.

Suuri kuva

Kun on paljon tuntematonta ja paljon prosessoitavaa jokaisessa uudessa tapahtumajaksossa, tässä vaiheessa on hyödyllistä ottaa etäisyyttä ja ajatella suurta kuvaa. Jatka lukemista ymmärtääksesi paremmin, mitä taustalla tapahtuu sellaista, mikä liittyy suoraan elämääsi ja polkuusi jumalaisena muutoksentekijänä, joka elää nyt luomassa rakastavaa maailmaa.

Luultavasti olet uupunut USA:n vaaliuutistsunamista, joka muuttaa nyt muotoaan hämmentäviksi kuvauksiksi siitä, mitä voidaan odottaa vastavalitulta USA:n johdolta.

Amerikka: Myös amerikkalaiset joilla oli vain vähän kiinnostusta kampanjointiin, alkavat kysyä syvällisempiä kysymyksiä siitä, millaisen maan he haluavat, miten vapaa he haluavat olla ja miltä vapaus näyttää.

Amerikan ulkopuoli: Myös muualla asuvilla ihmisillä on omat syvälliset itsetutkiskelunsa, kun he miettivät, miten maailma kehittyy ja miten vakaa se on.

Maanjäristyshämmennys: Menneet ovat ne päivät, jolloin USA:n kaltainen supervalta voi muuttaa kaikki säännöt, miten se toimisi muiden maiden kanssa, ilman ympäri planeettaa heijastuvan maanjäristyksen käynnistymistä. Kauppa- ja ilmastosopimukset ovat paljon enemmän kuin bisnessopimuksia, jotka voidaan repiä hetken mielijohteesta ilman vakavia seuraamuksia.

Meillä on nyt kaikkialla epävarmuutta. Sitä on tietysti USA:ssa, mutta myös muissa avainmaissa, joilla on omat romahduksensa liittyen liialliseen maahanmuuttoon, terroristiuhkiin, taloudelliseen epävakauteen ja lisääntyvään määrään autoritaarisilta ja sortavilta vaikuttavia johtajia.

Koko vapauskäsitys ja se, kenellä on kontrolli, tulee puheenaiheeksi laajasti. Yksilöt kapinoivat joko aktiivisesti tai valittamalla toisilleen, ja he tuntevat, että heidät suljettu ulkopuolelle ja monissa tapauksissa heiltä on riistetty yhteiskunnan yltäkylläisyys. Samaan aikaan rikkaat rikastuvat.

Väärä informaatio: Tämän kanssa rinnakkain syötetään nyt väärää informaatiota ylikierroksilla, mikä tekee hyvin haastavaksi jopa koulutetuimmille ja arvostelukykyisimmille ihmisille tietää, mitä oikeasti tapahtuu. Jonkin ajan kuluttua useimmat ihmiset joko sulkevat uutiset tai rajoittavat altistumista yhdelle lähteelle. Esimerkkinä siitä, miten vahingollista tämä voi olla, katso, miten hallituksen kontrolloima media joissain maissa tuudittaa kansan uskomaan valheita tai turruttaa ihmiset kyllästymään näkemäänsä. Apaattinen ja tietämätön kansa on altis johtajiensa kontrolloinnille.

Mikä on tärkeää nyt

Avain näiden aikojen läpi kulkemiseen korkeimmalla tavalla on pysyä maadoittuneena ja tietoisena, kyseenalaistaen tavallista enemmän. Älä hyväksy asioita vain siksi, että auktoriteetit sanovat, että niin on parasta tehdä tai olet turvaton, jos et taivu johonkin, jonka tiedät ydintasolla vääräksi.

Lohduttaudu muistamalla, että ihmiskunta on ollut kauan tässä hullussa vastakohtatanssissa – valon ja pimeyden rökittäessä väkivaltaisesti toisiaan. Älä unohda, että sinäkin olet osa ihmiskuntaa. Me kaikki yhdessä olemme luoneet tämän tanssin.

Kapinat ja DNA: Kautta vuosisatain ihmiskunnalla on ollut lukemattomia vallankumouksia ja kapinoita. Koska luultavasti elit jonkin sellaisen aikana, osassa sinua on DNA-tasolla muisto näistä asioista. DNA:ssasi saattaa olla myös jälkiä aiemmista kapinoinneista. Nuo jäljet voivat nyt nousta psyykesi pintaan ja aiheuttaa sinulle levottomuutta ja myös ahdistusta, jota et pysty oikein ymmärtämään. Tämä voi tapahtua siitä huolimatta, missä asut ja mitä kotimaassasi tapahtuu.

Jonkin entisen elämän kokemuksen vuoksi, jossa olit silminnäkijä tai jopa johdit kapinaa, sinulla voi olla sisälläsi suurta viisautta siitä, miten tehdään asiat eri tavalla tässä elämässä. Viisaus opituista oppitunneista sekä vanhat selvittämättömät loukkaukset tallentuvat DNA:han. Ne pysyvät siellä usein satoja vuosia, kunnes jokin avaintapahtuma tuo ne tietoisuutesi pintaan.

Esimerkkejä vuodelta 2010: Arabikevät ja sen väkivaltaiset kansannousut ovat uutisissa ja DNA:n alitajuisella muistitasolla voidaan laukaista olemisesi samanlaisissa kapinoissa. Kenties elit jossain arabimaassa entisessä elämässä. Toinen mahdollisuus on, että sinulla oli traumaattinen elämä jonkin kansannousun aikana toisessa maailmankolkassa. Kapina- ja vallankumousenergialla on monia yleismaailmallisia teemoja. Jos olet elänyt monia niitä ajan kuluessa, sinulla on luultavasti DNA-tasolla sekä viisautta opituista oppitunneista että lupauksia, että teet sen tai et tee sitä uudestaan.

Nykyajan terroristihyökkäykset Ranskassa voisivat stimuloida hyvin vanhoja DNA-tason haavoja sisälläsi, jos sinä tai esi-isäsi elitte Ranskassa 1789 Ranskan suuren vallankumouksen aikana.

Luultavimmin sinulla on ollut myös monia elämänkokemuksia, joihin liittyi epäoikeudenmukaisuutta ja sortamista. Sinun ei tarvitse muistaa niitä tai saada entisen elämän tulkintaa tunteaksesi nykäisyn sisälläsi, kun kuulet ihmisryhmistä, joiden kimppuun käydään sukupuolen, rodun, uskonnon tai synnyinmaan vuoksi.

Miksi tällä on merkitystä

Miksi siis tällä on merkitystä, kaikella tällä teemojen toistumisella ja sillä, että jotkut niistä pirisevät kovaa ydintasolla sisälläsi?

1) Kun tällä hetkellä on hulluutta eikä monissa asioissa ole tolkkua, niin jos otat huomioon pitkän historiamme tällä planeetalla, on helpompaa laittaa asiat perspektiiviin. Historia toistaa itseään, kunnes oppitunnit on opittu. Ja nyt olemme suuressa oppimismoodissa, toivottavasti paljon suuremman tietoisuuden ja toisistamme ja hauraasta planeetastamme välittämisen kera.

2) Silloin kun jokainen meistä voi ottaa vastuun omasta roolistaan sen luomisessa, mitä meillä on nyt, jakautuminen ja riidanhaluisuus voi pehmentyä enemmän yhteistyöhengeksi, joka sallii keskustelun ja diplomatian.

3) Kun kukin meistä löytää, mitä taakkoja kannamme henkilökohtaisesti DNA-tasolla aiemmista kapina-ajoista, voimme tarttua niihin DNA:n juuritasolla ja vapautua. Ehdollistumisemme vuoksi useimmilla tällä hetkellä elävistä ihmisistä on edelleen pelkopohjainen "me ja he" –näkemys. Tämä johtaa vihaan sen kaikissa muodoissa – kiihkoilu, syrjintä, poissulkeminen ja ennakkoluulot. Meidän ei tarvitse kantaa tätä taakkaa – voimme tarttua siihen itsessämme DNA-tasolla. Jokainen ihminen joka tekee tämän, auttaa ihmiskuntaa, sillä massatietoisuus muuttuu vähän kerrassaan, kun jokainen meistä tekee sen.

4) Ajattele sitä kovaa pirinää, jonka joskus tunnet, hengen herätyssoittona. Et syntynyt nyt ollaksesi tavallinen sivustakatsoja, joka seuraa ohi kulkevaa paraatia. Olet täällä osallistuaksesi aktiivisesti tämän planeetan muuttamiseen valoksi. Olet täällä näyttämässä esimerkillä, miltä rakkaus näyttää, miltä se tuntuu ja miten se muuttaa pimeimmät hetket kirkkaiksi sateenkaariksi.

5) Sinut on DNA-tasolla johdotettu olemaan jumalainen muutoksentekijä ja positiivisten muutosten johtaja. Kyllä, DNA:ssasi on myös vanhoja malleja, joita edelleen tulee pintaan selvitettäväksi. Niin on kaikilla muillakin, mikä merkitsee, että meidän on tehtävä sisäistä työtä. Samaan aikaan olemme vahvoja, kyvykkäitä ja välittäviä. Näiden energioiden toteuttaminen käytännössä päivästä toiseen muuttaa asioita. Valo hallitsee. Luota tähän.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.