TYYNTÄ MYRSKYN EDELLÄ
- rauhan löytäminen epävarmuuden keskellä

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
16.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämän vuoden 2021 ensimmäisen kuukauden navigoiminen tuo huolia tulevaisuudesta ja kysymyksiä, miten ankkuroimme henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti sen uuden ja positiivisemman tulevaisuuden, jonka pyrimme luomaan. Tyynten hetkien keskellä jolloin pääsemme keskukseemme, tiedämme vaistomaisesti, että meidän täytyy olla valmistautunut myrskyn kaltaisiin olosuhteisiin, jotka testaavat päättäväisyyttämme ja kärsivällisyyttämme. Jatka lukemista saadaksesi näkymän suuremmasta kuvasta ja käytännön opastusta rauhan löytämiseen epävarmuuden keskellä.

Taustaa

Tiesimme vuoteen 2021 tultaessa, että olimme ratkaisevassa risteyksessä – yhteiskunta kamppailisi sen kanssa, miten uudistetaan vanhentuneita elämäntapoja, ja tietäisimme, että se vaatisi aikaa. Lineaarinen itsemme on kärsimätön eikä halua hyväksyä, ettei massiivinen remonttimme ole nopeaa ja saumatonta. Haluamme sen tapahtuvan nyt!

Kuluneena vuotena meitä on testattu lukuisilla tasoilla ja meille on säännöllisesti muistutettu, ettei elämämme palaisi "normaaliksi" vähään aikaan, tai ollenkaan – ainakaan siksi "normaaliksi", joka meillä aiemmin oli.

On uupumusta, kun katsomme eteenpäin ja oivallamme, ettemme voi suunnitella entiseen malliin. Jotkut ovat kutsuneet tätä dynamiikkaa "elämiseksi ilman tulevaisuutta" – kuin tulevaisuus olisi peruutettu. Niin ei tietenkään ole, mutta siltä voi tuntua.

Historiallinen konteksti

Tämä aikasykli on ennenkuulumaton. Meillä ei ole tiekarttaa siihen, koska evoluution nopeutumista ei ole aiemmin tapahtunut tällä tasolla. Ja koska olemme näiden asioiden keskellä, meidän täytyy keksiä itsemme ja maailmamme uudelleen. Tänä aikana eläminen merkitsee säännöllisiä henkisiä vihkimyksiä, ja vaaditaan uusia lähestymistapoja ja työkaluja tyynenä ja maadoittuneena pysymiseen.

Planeettasyklit, kuten se harvinainen Pluton paluu joka Amerikalla on, tuovat pintaan ihmisluoteen pimeän puolen. Nämä energiat ovat olleet olemassa kaiken aikaa, kuitenkin vaaditaan energioiden vastakkainasettelua paljastamaan, mikä tarvitsee nähdä ja parantaa. Useiden vuosien saatossa tämä Amerikan varjopuoli nousee tietoisuuteen tavoilla, joita ei voi enää sivuuttaa. Se on sotkuista ja mutkikasta. Emme halua katsoa sitä, ja kuitenkin meidän täytyy.

Riippumatta siitä, asutko USA:ssa vai muualla, tämän syklin aallot tuntuvat laajentuvilla tavoilla koko yhteiskunnassa. Tämä ihmiskunnan pimeä puoli on yhteinen kokemus globaalisti, sillä kollektiivimme on keskenään yhteydessä ajan yli ja nämä asiat ovat massatietoisuudessa. Meillä kaikilla on ollut esi-isiä ja/tai entisiä elämiä, jotka liittyvät näihin asioihin.

Tammikuun avainplaneettaenergioita jotka voimistavat asioita

Tammikuu 20–23 on suuri energia-asetelma, joka vaikuttaa kaikkiin meihin riippumatta asuinpaikastamme. Mars on tulisessa yhtymässä transformoivan Uranuksen kanssa, tehden neliötä Jupiteriin – USA:n uuden presidentin virkaanastujaisten ollessa 20.1.

Tammikuu 28 on täysikuu Leijonassa, jonka seurana on haastava viiden planeetan asetelma – Saturnus, Aurinko, Jupiter, Mars ja Uranus. Tämä voi herättää levottomuuksia ja lisää polarisoitumista sekä tunnepuolen raivoa. Vaikka tämä voi kuulostaa huolestuttavalta, tässä on hyvä uutinen: tämän asetelman positiivisiin puoliin voi sisältyä läpimurtoja luovissa ratkaisuissa ja dialogissa, ja ne voivat auttaa synnyttämään uusia perustoja ja lähestymistapoja henkilökohtaiseen, kollektiiviseen tai bisneselämään maan päällä.

Kuten olen usein sanonut, ihmiskunnassa tapahtuu suuria evoluutiomuutoksia tyypillisesti vain vaikeilla hetkillä, kun ihmiset saavat valtavan tönäisyn tulla yhteen luomaan ratkaisuja. Siksi ehdotan, että fokusoimme ajatuksemme ja energiamme siihen, että tammikuu on nyt tarvittava tönäisy niiden muutosten käynnistämiseen, joita meillä täytyy tapahtua jatkaaksemme rinnakkaiseloa tällä pienellä planeetalla. Maapallo jatkaa myös ilman meitä, mutta me olemme saavuttamassa itsetuhon kriittisen massan lajina, jos jatkamme samaan malliin. Lisää näistä teemoista uudessa kirjassani vuodesta 2021, joka on tulossa pian!

Kolme askelta suurempaan sisäiseen rauhaan tammikuussa – pohdiskeluprosessi

Tässä on kolme ehdotusta siihen, mitä voit tehdä nyt tämän räjähdysherkän kuukauden aikana saadaksesi enemmän sisäistä rauhaa. Tämä on yksinkertainen pohdiskeluprosessi, toiminta-askelien kera. Sitä on tarkoitus pohtia, ja sitten soveltaa tammikuun ajan optimaalisen hyödyn saamiseksi.

Ahdistuksen vähentäminen

Ajattele, että olet huolestunut, vaikket tunne sitä konkreettisesti. Maailmantapahtumat ja planeettaenergiat katalysoivat huolta lukemattomista asioista – kuten mitä tapahtuu seuraavaksi, mitä muuta voi vielä tapahtua ja miten edetään suunnitelmissa aikavääristyminen ja jatkuvien äkillisten tilannemuutosten kera, jotka eivät ole kontrollissasi.

Otettava askel kerran tai useammin päivässä. Kun sinusta tuntuu, että et pysty fokusoitumaan tai sinulla on ylikuormaa, tunnusta, että olet huolestunut, analysoimatta sitä tai fokusoitumatta siihen. Pidä sitten tauko ja anna mielesi levätä – mene kävelylle, hengittele syvään tai tee lyhyt meditaatio, sammuta uutiset ja muu syöte.

Mielimuutos

Hyväksy se tosiasia, että mielesi luultavasti harhailee, mm. ajatuksiin huolestuttavista tapahtumista ja mahdollisuuksista. Heti kun hyväksyt tämän, olet elämässäsi enemmän kuskin paikalla. Vain sinä olet vastuussa mielestäsi. Hyvä uutinen on, että sinä olet ohjaksissa ja voit saada mielen muuttumaan tahdonalaisesti.

Otettava askel kerran tai useammin päivässä. Kun saat itsesi kiinni märehtimästä, tunnusta, että olet jäänyt kiinni liika-ajatteluun ja märehtimään elämän "mitäjosseja". Muista, että sinä voit vaihtaa ajatusten ja dialogin "kanavaa" omassa päässäsi. Lopeta sitten tarkoituksella tuottamaton mielen höpinä siirtämällä fokuksesi johonkin muuhun.

Toiminnan kulku

Hyväksy se tosiasia, että nämä ajat ovat saaneet tolaltaan normaalin vauhtisi ja kykysi pysyä aiemmassa aikataulussa elämäsi ja töidesi osalta. Hyväksyminen auttaa sinua luomaan lisää itsehyväksyntää ja itsemyötätuntoa. Muista, ettet ole yksin tässä dynamiikassa – kaikki ympäri maailmaa tuntevat sen jollain tavalla. Sen miettiminen auttaa sinua olemaan myötätuntoisempi toisia kohtaan.

Otettava askel kerran tai useammin päivässä. Kun tunnet olevasi jumissa ja olet itsekriittinen tuottavuutesi osalta, tunnusta suuri kuva niistä tekijöistä, jotka vaikuttavat tyypilliseen elämääsi ja työskentelyvirtaasi. Tee sitten jotain yksinkertaista, kuten hoida pyykit tai valmistele uuden projektin hahmotelma. Myös hahmotelman luominen voi katalysoida liikettä eteenpäin, sillä olet laittanut liikkeeseen oman sisäisen luovuutesi. Muista: askel kerrallaan, sallien suunnitelmien ja aikataulujen muuttuminen.

Odotan innolla palautettanne tästä artikkelista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin vuonna 2021. Ottakaa vapaasti yhteyttä minuun nettisivujeni kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.