TUNNEPALON KÄSITTELEMINEN

 

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

15.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Tunteet ja jännitteet ovat korkealla

 

Tunteet ja jännitteet ovat korkealla näinä hetkinä ennen päiväntasausta. Keskustelujen tunnesisältö – netissä ja sen ulkopuolella – eskaloituu, kun ihmiset elämän kaikilta alueilta yrittävät selviytyä muuttuvasta ja aina vain ennustamattomammasta maailmastamme. Jatka lukemista ymmärtääksesi, mitä tämä merkitsee sinulle ja mitä voit tehdä näiden jännitteiden lievittämiseksi.

 

Taustaa

 

Energiat ovat tulleet intensiivisemmiksi viime päivinä, osittain planeetta-asetelmien vuoksi, mutta myös liittyen sen tunneahdistuksen kumuloitumiseen, jota tunnetaan ympäri planeettaa. Osa tästä ahdistuksesta liittyy luonnonkatastrofeihin eri paikoissa, kuten USA, Nepal ja Intia.

 

Silloin kuin meillä on tällaisia laajamittaisia katastrofeja, voit tuntea ahdistusta, vaikka asuisit kaukana. Ei tarvitse olla kokenut tällaista katastrofia tunteakseen empatiaa niitä kohtaan, jotka kestävät sellaista nyt.

 

DNA-tason muistot

 

Tässä on toinen tekijä. Toisten näkeminen selviytymässä hurrikaanin jälkeen, voi herättää myös tiedostamattomia DNA-tason muistoja entisestä elämästä, jolloin kohtasit jonkin katastrofin. Sinun ei tarvitse olla tietoinen tuosta muistosta, vaikka se vaikuttaa sinuun nykyhetkessä.

 

Meillä kaikilla on ollut katastrofikokemuksia jossain elämässä, ja kun tällaiset muistot laukaistaan tällä hetkellä, ne tuovat esiin hyvin perusselviytymiskysymyksiä. Kun käsittelemme niitä, voimme tuntea ahdistusta ja kireyttä. Kun aivomme prosessoivat ajatuksia ja muistoja, kehossamme tapahtuu kemiallinen reaktio – riippumatta siitä, ovatko nuo ajatukset ja muistot totta tuolla hetkellä, vai ovatko ne jotain, mitä kuvittelemme tapahtuvan meille tulevaisuudessa tai mitä olemme kokeneet entisessä elämässä.

 

Kun työskentelen jonkun kanssa henkilökohtaisessa DNA-sessiossa – käsitellen ym. selviytymiskysymyksiä – ne näkyvät akaasisessa kentässä DNA:n ympärillä. Tajuntaan tuotuna ne voidaan ymmärtää ja parantaa.

 

Itsesi auttaminen, toisten auttaminen

 

Ajattele tätä. Massatietoisuustasolla olemme yhteydessä toisiimme kvanttisesti. Tämä on yksi syy, miksi parantaessasi jotain itsessäsi voit auttaa esi-isiäsi ja myös koko ihmiskuntaa parantumaan.

 

Samalla tavalla, kun katastrofit ja sodat katalysoivat ihmiskunnan ikivanhoja selviytymiskysymyksiä, tunnet joskus niitä nousevan sisälläsi. Tunteita joissa ei näytä olevan loogisesti tolkkua, voi tulla tyhjästä ja heittää sinut raiteiltasi. Tunteita joita et tiennyt itselläsi edes olevan, voi purkautua kuin tulivuori, joskus hyvin epäsopivaan aikaan.

 

Yksi tapa itsesi ja toisten auttamiseen on olla tietoisempi ajatuksista. Jokin häiritsevä tai tolaltaan saava ajatus voi herättää kokonaisen tukun tuhoisia tunteita, kuten vihaa. Pyri sensuroimaan ajatuksiasi enemmän näinä räjähdysherkkinä aikoina. Vain sinä voit hetkessä huomata jonkin ajatuksen ja sensuroida sen, ennen kuin se kostautuu tunnekehossasi – ja tulee aseeksi, jolla voit satuttaa itseäsi tai jotakuta muuta.

 

Kun tuhoisia tunteita nousee parhaasta yrityksestäsi huolimatta, ota aikaa tunteiden tasaantumiseen, ennen kuin puhut tai lähetät seuraavan tekstisi.

 

Mitä enemmän löydät rauhallisen tilasi joka päivä, sitä suuremmaksi avuksi voit olla ympärilläsi oleville. Luultavasti olet huomannut, että myrskyisät tunteet, kuten viha, voivat "tarttua", kun niitä ilmaistaan kahden kesken tai ryhmässä. Oletko koskaan huomannut, että vietettyäsi aikaa jonkun vihaa ilmaisseen kanssa tunnet levottomuutta?

 

Pariskunta käy vihaista sanasotaa

 

Tässä on esimerkki, jonka koin tavallisesti rauhallisessa naapurustossani – asun kukkulan päällä, jonka alapuolella on taloja. Ääni kantaa, joten joskus kuulen asioita kaukaa.

 

Meditoin illalla äskettäisen täysikuun aikana. Pariskunta joka asuu alapuolellani olevassa talossa, aloitti vihaisen sanasodan. En tunne tuota paria. En nähnyt heitä, mutta kuulin heidät. Olen varma, etteivät he tajunneet jonkun voivan kuulla sen. Vaikka yritin hiljentää sen sulkemalla ikkunan, huutaminen oli erittäin kovaa. Tunsin intuitiivisesti, että riitelevä mies ja nainen olivat kumppaneita ja he olivat käyneet saman riidan monta kertaa.

 

Nainen sanoi esimerkiksi: "Sinä et koskaan muutu. Jätät minulle sotkun siivottavaksi. Minä maksan kaikki laskut ja sinä vain törsäät kysymättä kortillani luottorajaan saakka." Mies joka sanoi koko aikana hyvin vähän, paitsi kirosanoja, sanoi jossain kohtaa: "En kuuntele tätä. Minä lähden." Ja hän paiskasi oven kiinni kovaa.

 

Tunsin, että ennen riidan alkamista sekä mies että nainen olivat tolaltaan – luultavimmin osittain asioiden vuoksi, joilla ei ollut mitään tekemistä toistensa kanssa. Mitä vihaisempia sanoja vaihdettiin, sitä intensiivisemmäksi tilanne tuli. Se oli kuin kontrolloimaton tuli.

 

Tämä on esimerkki tunnepurkauksista, joita voi syntyä näinä hulluina aikoina. Tällä parilla on voinut olla jo ristiriitoja. Intensiiviset energiat voivat kuitenkin eskaloida asioita ja vahvistaa ahdistusta, jota ihmiset tuntevat. Jos toinen tai kumpikin heistä olisi tullut tietoiseksi vihaisen sananvaihdon aikana – sensuroinut itseään ja muuttanut keskustelua – lopputulos olisi voinut olla parempia.

 

Tein seuraavaa kasatakseni itseni energeettisesti, kun olin kuunnellut vihaista paria, joka häiritsi rauhallista meditaatiotani. Suljin sen huoneen oven, jossa olin ollut, ja menin toiseen huoneeseen, kauemmas naapurien äänistä kukkulan alapuolella. Käytin henkisiä harjoituksia, joita opetan Jumalaiset muutoksentekijät -kursseilla, ja sitten meditoin. Prosessini jälkeen olin tyyni ja rauhallinen, ja sitten nukuin levollisesti.

 

Suuri kuva

 

Pidä aina mielessä suuri kuva. Usein energioilla ei ole mitään tekemistä kanssasi henkilökohtaisesti ja kuitenkin ne voivat vaikuttaa sinuun. Ihmisillä joiden kanssa olet tekemisissä, on sama tilanne. Kumppanisi jolla on ollut stressaava päivä töissä, voi olla tavallista herkempi. Asiat voivat lähteä väärään suuntaan. Voidaan sanoa asioita, joita ei voi ottaa takaisin.

 

Voit tehdä vain oman osasi. Voit tehdä parhaasi joka tilanteessa – ja sinun täytyy pyrkiä tekemään voidaksesi luoda harmoniaa. Ole tietoinen, avoin ja valmis ottamaan huomioon virheet, jota sinä ja muut teette.

 

Jos tunnet tuomitsemista nousevan sisälläsi, tunnusta se ja päästä siitä sitten irti. Et voi edetä positiivisesti, kun tuomitset. Jos tunnet vihaa nousevan sisälläsi, tunnusta se ja sitten päästä siitä irti, ennen kuin toimit sen perusteella. Tämä säästää sinulta tuntikaupalla tarpeettomia selkkauksia ja "uusintoja" ja auttaa sinua välttämään kärsimystä.

 

Ota huomioon päivän energiat. Elämme aikaa, jossa täysikuun tai päiväntasauksen energiat voivat tuoda kiihkeyttä – ja megatilaisuuksia henkiseen transformaatioon. Fokusoidu päivittäin takaisin siihen rakkauteen, joka olet ytimeltäsi. Keskity tähän rakkauteen ja sovella sitä parhaasi mukaan itseesi ja toisiin. Näin muutat itseäsi, dynamiikkaa toisten kanssa ja maailmaa.

 

 

----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.