MIKSI WESAK 2016 ON TÄRKEÄ SINULLE

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

14.5.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tuntuuko, että junasi on suistunut raiteiltaan tai se ei ole normaalissa aikataulussaan? Voit kiittää tästä sekasorrosta osittain ajankohtaista perääntymiskaksikkoamme – Merkuriusta ja Marsia. Sekä kommunikointiin että eteenpäin liikkumiseen vaikutetaan tällä hetkellä. Sen tietäminen, että meillä on nyt noita ärsyttäviä kosmisia energioita, voi auttaa sinua ottamaan kaaoksen vähemmän henkilökohtaisesti. Sitä paitsi on erittäin hyviä uutisia, joita kuvaan tässä.

Ensinnäkin, vaikka Marsin perääntyminen jatkuu 29.6. saakka, Merkurius alkaa kulkea suoraan viikon päästä, Wesak-viikonloppuna. Saamme myös sekoitukseen auttavaa energiaa tulevalla viikolla – kuten Auringon ja Kuun kolmio 16.5., joka voi auttaa huolehtimaan asioista, jotka täytyy tehdä. Kun tämä yhdistetään Auringon siirtymiseen Kaksosiin seuraavan viikon lopussa, se voi tuntua kuin tervetulleelta viileältä tuulenvireeltä kuumana päivänä.

Wesak-täysikuu

Tämä auttaa näyttämön asettamisessa voimakkaalle Jousimiehen Wesak-täysikuulle 21.5. Wesak-täysikuun avaintekijä on megatransformaatio yhdistettynä valon räjähtämiseen niihin pimeisiin nurkkiin, jotka täytyy valaista positiivisen muutoksen saamiseksi. Näin on sekä henkilökohtaisella että planeettatasolla – mikä kannattaa tiedostaa ja hyödyntää, kun ikkuna on auki.

Tämän vuoden Wesak ei voisi tulla parempaan aikaan. Maailmamme on kaaoksessa. Asiat joita luulimme ennen varmoiksi, ovat nyt tulleet kysymysmerkeiksi. Samaan aikaan valo loistaa kaikenlaiseen toimimattomuuteen ja lisää ihmisiä herää epäoikeudenmukaisuuksille, tehottomuudelle ja tuloeroille.

Nämä asiat vaikuttavat kaikkiin, sillä henkisellä tasolla myös varakas valtaeliitti on vain väliaikaisesti immuuni joillekin ihmisten kärsimyksille. Kyllä, he voivat eristää itsensä rahalla ja tuntea olevansa kaiken sen yläpuolella. Kuitenkin eliitti on ikuisina olentoina vastuussa niiden tekojen karmavaikutuksista, jotka eivät kunnioita ihmisiä ja Maata. Ei ole verhoa, jonka taakse piiloutua.

Miksi Wesak 2016 on tärkeä sinulle

Joka vuosi näihin aikoihin juhlimme Wesakia. Tämä on aikaa, jolloin Buddha valaistui ja jolloin muistamme yhdistyä myös muihin ylösnousseisiin mestareihin, jotka asettivat kauan sitten mallin valaistumiselle maan päällä.

Buddha jonka uskotaan eläneen 560-480 e.Kr., inkarnoitui Intiaan suurella mullistusvuosisadalla. Hän on yksi monista olennoista, jotka syntyivät maan päälle pimeinä aikoina. "Buddha" merkitsee yksinkertaisesti "valaistunutta". Muita valaistuneita mestareita ovat mm. Kristus, Kwan Yin, Äiti Maria ja Tapihritsa.

Kuten olen kirjoittanut hiljattain, koko Wesak-jakso on valtavia siunauksia ja mahdollisuuksia kiihdyttää ylösnousemustasi ja vapautua hyvin vanhoista malleista, jotka aiheuttavat sinulle kärsimystä. Kuitenkin Wesak-viikonloppu – varsinaisen juhlan ollessa 21.5. – on avainaktivointiaikaa. Tähän osallistuminen konkreettisella tavalla voi antaa äkkilähdön elämällesi sekä käytännöllisesti että henkisesti!

Juhliminen ei liity mitenkään uskontoon. Buddha ja muut saavuttivat valaistumisen oppimalla muistamaan todellisen luontonsa, joka on jumalainen. Jokaisen ihmisen ytimessä maan päällä on tämä jumalainen kipinä – se on DNA:ssa.

Ylösnousseet mestarit juhlivat Wesakissa omaa valaistumistaan ja suihkuttavat myös ihmisiä valtavilla siunauksilla auttaakseen heitä oivaltamaan itsensä. Sisäisten tasojen juhlapaikka on Tiibetin pyhä Wesak-laakso. Ihmiset joilla on sisäinen näkökyky, ovat Wesak-tapahtumaan osallistuessaan nähneet Buddhan kuvan taivaalla. Vuorovaikutus muiden ylösnousseiden mestareiden kanssa Wesak-laaksossa voi avata valtavan oven valaistumismahdollisuuksiin. Sitä seuraavina päivinä ja viikkoina ihmiset huomaavat usein suuria muutoksia elämässään.

Tämän päivän maailmassa menestyminen vaatii kasvavaa sidettä ja konkreettista yhteyttä henkeen. Maalliset merkit, kuten pankkitili tai nettisuosio, ovat väliaikaisia. Olet ikuinen jumalainen olento, joka on inkarnoitunut nyt ainutlaatuisessa tarkoituksessa.

Jumalaiset muutoksentekijät

Osa sitä on olla jumalainen muutoksentekijä muutoksen eturivissä ja uusien olemistapojen pioneeri.

Vastaava osa on elää onnekkaissa olosuhteissa voidakseen valaistua. Tämä ei ole sattumaa, ja sinun on otettava kaikki irti tästä kallisarvoisesta tilaisuudesta. Useiden menneiden elämien kautta olet sieluna asettanut itsesi onnekkaaseen tilanteeseen. Et ehkä aina tunnista sitä sellaiseksi, mutta se on totta. Kunnioita itseäsi, sieluasi ja pitkää matkaasi tähän vaiheeseen hyödyntämällä tämä tilaisuus.

Hyödyllinen päivittäinen muistutus

Muistuta itsellesi päivittäin: "Olen jumalainen. Minulla on mahdollisuus valaistua tässä elämässä. Voin yhdistyä ylösnousseiden mestareiden siunauksiin ja energiaan, mikä näyttää minulle tietä. Käytän hyväksi tilaisuudet, joiden tunnen auttavan minua pysymään maadoittuneena ja yhdistyneenä henkeen, ja pidän katseen horjumatta valaistumispolussa."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.