WESAK-KAUDEN VIESTI: TOIVO JA SELKEYTTÄ NYKYISYYDESTÄ JA TULEVAISUUDESTA

Kirjoittanut Selacia (earthspivotalyears.com)

13.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uusi intensiivisyystaso on saapunut viime päivinä – ei ainoastaan politiikassa, vaan myös ihmiskunnassa joka kohtaa joitain vanhimpia ja synkimpiä aggressiivisuus-, seksuaalisuus- ja uskonnon väärinkäyttökysymyksiään.

Orlandon ampuminen

Yksi esimerkki on joukkoampuminen homoklubilla Orlandossa, Floridassa. Tätä yhtä tapahtumaa johon sisältyy kaikki yllä mainitut tekijät, sanotaan pahimmaksi joukkoampumiseksi USA:n historiassa.

Jumalaisen muutoksentekijän rooli

Media pyörittää paljon sitä, mitä tämä merkitsee ja miten välttää sen toistuminen. Tee kuitenkin jumalaisena muutoksentekijänä voitavasi, jotta pysyt hereillä syvemmille ja laajemmille kysymyksille, joita tapahtuu maailman yhteisössä. Kyse ei ole vain Amerikasta, vaan koko maailmasta joka on ollut liian kauan sotkeutuneena vihaan, ja tämä näyttää kasvonsa nyt lukemattomin tavoin.

Kun asioita tulee pintaan tällä tavalla, vältä lisäämästä pelkoa ja vihaa. Mene sen sijaan sydämeesi ja muista, että rumien asioiden täytyy tulla näkyviin. Tietoisten ihmisten täytyy myös ymmärtää rumuutta, ennen kuin todellista muutosta tapahtuu. Sinä olet noita tietoisia ihmisiä.

Sortamisen entiset elämät

Perspektiivin saamiseksi muista, että sinulla on ollut lukemattomia entisiä elämiä sorrettuna. Sielupolkuusi sisältyi reinkarnoituminen nyt, jotta voisit olla aktiivisten äänien joukossa transformoimassa yhteiskuntaamme. Sen ei tarvitse pysyä rikkinäisenä. Voimme tietoisena kollektiivina muuttaa sen. Siitä syystä olemme todellakin täällä.

Rentoudu sitten ja luota, että sinut koodattiin näkemään näitä asioita taas kerran – tällä kertaa valaistuneemman tietoisuuden ja voimaantumisen kera, jotta voisit auttaa luomaan dramaattisia muutoksia.

Vuoden 2016 teemat

Te jotka olette seuranneet kirjoituksiani jonkin aikaa, tiedätte, että artikkelini "Ennustuksia 2016" teemoina olivat totuus ja oikeudenmukaisuus. Näemme näitä asioita tapahtuvan isosti ympäri maailmaa, kun yhteiskuntamme sektori toisensa jälkeen puretaan ja romahtaa.

Kansankäräjät

Milloin nämä rumat epäoikeudenmukaisuudet ja epätotuudet häviävät? Ne häviävät, kun ne on tuotu valoon ja niillä on ollut päivänsä "kansankäräjillä", joka edustaa ihmiskuntaa ja kaikkia lajeja ympäri maailmaa.

Wesak-kausi tuo lisää valoa maailmaan

Yksi tekijä lisävalon tuomisessa pimeyteen, on se apu, jota saamme tässä Wesak-kaudessa mestareilta, jotka tulivat aiemmin. Sellaiset mestarit, kuin Buddha ja Kvan Yin, auttavat konkreettisemmin ihmiskuntaa heräämisessä useita viikkoja, päivänseisaukseen saakka.

Ihmiset jotka jouduttavat väkivaltaa ja toisten kontrollointia – syystä riippumatta – eivät ole henkisesti hereillä. Älä vihaa heitä ymmärryksen puutteesta, mutta älä myöskään seiso syrjässä valittaen. Tee, mitä voit, aktiivisella ja sydänkeskeisellä tavalla ollaksesi ääni positiivisille muutoksille.

Mestarit eivät voi tehdä tätä puolestamme. Meidän täytyy ottaa oma voimamme ja käyttää sitä rakentavasti.

Oma heräämisesi ja valaistumisesi nopeutuu joka kerta, kun vastaat rakkaudella ja myötätunnolla. Itsesi oivaltaminen etenee joka kerta, kun omistat omat ongelmasi ja jatkat niiden työstämistä ollaksesi kaikkea, mitä voit.

Maailma tarvitsee sinua nyt. Se tarvitsee rakkauttasi, toivoasi ja tietoista osallistumistasi muutostanssiin. Valitse tanssikenkäsi ja laita ne myös jalkaan. Luota, että sinua rakastetaan ja sinulla on runsaasti tukea yli sen, mitä voit kuvitella. Jos todella tietäisit, miten paljon se on, ällistyisit. Hyväksy se.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.