JUMALAISET MUUTOKSENTEKIJÄT KÄYNNISTYVÄT

Kirjoittanut Selacia (earthspivotalyears.com)

11.7.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Todellisten mahdollisuuksiesi uudelleenajatteleminen

Planeettaenergioiden tukiessa nyt enemmän toimintaa, älä ylläty, jos tunnet itseluottamusta ottaa askelia, joihin et pystynyt aiemmin. Vinkki: ole läsnä, positiivinen ja irti entisistä yrityksistäsi saavuttaa tavoitteet. Nyt on uusi!

Tässä artikkelissa puhun joistain haasteista elää tietoisena olentona näinä aikoina. Kuten tiedät, nämä eivät ole tavallisia aikoja ja jokaista meitä kutsutaan yhdistymään poikkeukselliseen valontäyteiseen itseemme.

Herätys, jumalaiset muutoksentekijät

On elintärkeää, että ilmennämme lisääntyvässä määrin sen, mitä olemme oppineet ja minkä tiedämme olevan totta todellisesta luomisvoimastamme. Kaltaisemme jumalaiset muutoksentekijät ympäri planeettaa heräävät totuuksiin, jotka ovat pitkään olleet piilossa, ja löytävät taas jumalaisen kvanttiluontonsa.

Tässä elintärkeässä vaiheessa heräämisemme täytyy olla enemmän kuin ajatuksia ja sanoja. Meidän täytyy ottaa vastaan oma voimamme ja käyttää sitä rakentavasti maailmamme muuttamiseen. Kukaan ei tee sitä puolestamme. Olemme niitä, jotka ovat täällä johtamassa esimerkillään. Meidän täytyy löytää käytännöllisiä ja jokapäiväisiä kanavia lahjojemme ja tietoisuutemme käyttämiseen – soveltaa sitä, minkä tiedämme sydämessämme.

Kuten kirjoitin hiljattain, heinäkuu on maaperä sydämessä tuntuvien toiveidesi ankkuroimiselle enemmän fyysiseen muotoon. Se mitä laitat liikkeelle tässä kuussa, valmistaa tietä paljon laajemmille mahdollisuuksille ja suuremmalle edistymiselle tulevina viikkoina.

Joskus maailman ollessa myllerryksessä, on taipumusta joko häiriintyä tai suistua raiteiltaan. Motivaatiota voi olla vaikea löytää, tai jos sitä on, ulkoisen maailman draamat voivat olla niin kuluttavia prosessille, että haluttu henkilökohtainen toiminta viivästyy.

Kyllä, olemme kvanttisia, mutta elämme edelleen aikarakenteissa tapaamisten aikatauluttamiseksi ja asioista huolehtimiseksi. Ja kyllä, välitämme sellaisista maailman julmuuksista, kuin Dallasissa, Orlandossa ja lukemattomissa muissa paikoissa on tapahtunut. Meidän täytyy kuitenkin tulla taitavaksi johtamaan energiaamme ja aikaamme niin, ettei maailman draamaparaati varjosta korkeampaa tarkoitustamme.

Vältä pelkoaaltoa

Tämän maailman yli kulkee pelkoaalto näinä suuren muutoksen aikoina. Vältä hyppäämistä tuohon aaltoon pysymällä sydämessäsi ja käyttämällä rakkautta kaikissa tilanteissa. Rakkaus on voimakkaampaa kuin mikään julmuus, mitä todistat nyt. Se on voima, joka vapauttaa sinut ja ihmiskunnan. Jos et ole varma, mihin laittaa uskosi tällä hetkellä, keskity rakkauden voimaan ja sen aikaansaamiin ihmeisiin.

Älä anna maailman jakautuneisuuden ja pimeyden vakuuttaa sinulle, että ihmiskunta on tuomittu. Nosta mielesi harhakuvitelmien savuverhon yläpuolelle, jotta muistat jumaluutesi ja todellisen voimasi luoda todellisuutta, joka perustuu rakkauteen.

Ajankohtaisiin energioihin reagoiminen

Energiat tukevat nyt enemmän niihin positiivisiin toimiin ryhtymistä, joita olet kaivannut. Samanaikaisesti kosmiset voimat synnyttävät haasteita seuraavilla alueilla. Kun tietää etukäteen näistä trendeistä, se voi auttaa navigoimaan nykysyklimme ylä- ja alamäkiä.

Rajat ja tasapaino: Tässä kyse on siitä, pystytkö pitämään sopivat rajat ja tasapainon suhteessa toisiin. Yksi tapa mitata tätä on ajatella, näetkö erityistä vaivaa ollaksesi reilu toisille, mutta jätät itsesi pois tuosta yhtälöstä. Useimmille tämä on tasapainoilua, ja erityisesti naisille, jotka ovat ehdollistuneet hoivaamaan toisia loputtomasti.

Neutraalius: Energioiden yllyttäessä valtapeleihin ja manipulointiin, haasteenasi on pysyä neutraalina ja välttää reagoimasta, kun toiset joko projisoivat omia ongelmiaan tai käyttävät passiivis-aggressiivisia juonia kontrollointikeinona. Helpommin tietysti sanottu kuin tehty, mutta viisas jumalainen muutoksentekijäitsesi kehittyy mestariksi tällä alueella.

Keskuksessaan pysyminen: Vuoristorataenergioiden kehittyessä tällä viikolla, sinulle saattaa olla haaste löytää ja pitää keskipisteesi. Äärimmäisiä tunnekorkeuksia saattaa seurata masennus, erityisesti jos tunnet, että tarpeitasi ei tyydytetä tai sinua ei kuulla. Optimaalisia lopputuloksia varten, palaa usein keskukseesi ja järjesty uudelleen – laske kymmeneen tai jopa sataan, jos tarvitsee, ennen kuin teet seuraavan liikkeesi.

Pidä mielessä suuri kuva siitä, miksi elät nyt. Palaa siihen päivittäin. Muistuta itseäsi siitä rajattomasta tuesta, jota sinulla oikeasti on, kun kuljet maan päällä. Et ole koskaan yksin tai hylätty.

Energiatasolla kuljet lukemattomien auttavaisten olentojen kanssa – jotkut ihmis- tai eläinmuodossa, toiset henkimaailmasta. Havaitset lopulta, että riippumatta siitä, missä tai miten elät, on muita kaltaisiasi jumalaisia muutoksentekijöitä, jotka ovat jakaneet pitkän matkasi tähän ratkaisevaan risteykseen pääsemiseksi. Joku päivä tapaat jälleen heidät kaikki mitä hämmästyttävimmässä sen valon juhlatanssissa, jonka te kaikki ruumiillistatte.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.