NAVIGOI ELOKUUN TILAISUUKSIA

Kirjoittanut Selacia (earthspivotalyears.com)

1.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun elokuun energiat kuumentuvat ja voimistuvat, tulee tärkeämmäksi kuin koskaan löytää oma keskuksesi ja käyttää intuitiivisesti opastettua järkeä. Sinulla ei ole varaa katsoa asioita vain pintapuolisesti tai tehdä nopeita arvioita tutkimatta kaikkia faktoja. Maailma ei ole sitä, miltä näyttää, ja asiat muuttuvat valonnopeudella.

Itse asiassa, kun paljon tapahtuu kerralla, niin jos et ole läsnä, voit hukata tilaisuuksia ja tehdä päätöksiä, joita kadut myöhemmin. Jatka lukemista kuullaksesi enemmän siitä, mitä kohtaamme ja miten et voi ainoastaan löytää rauhaa, vaan myös menestyä tämän tärkeän heräämisvaiheen aikana, joka tapahtuu ympäri maailmaa.

Polun ymmärtäminen tähän hetkeen

Jos olet kuin useimmat meistä, olet jo ehkä uupunut herpaantumattomasta intensiivisyys- ja muutostahdista, jota on jatkunut vuoden 2016 alusta. Sinulla on ehkä hetkiä, jolloin haluat vain pysäyttää maailmaan, olla ajattelematta ja tekemättä mitään. Se on ymmärrettävää.

Tämä vaihe ei ole helppo tai yksinkertainen, huolimatta tietoisuudestasi ja suuresta valmistautumisesta päästäksesi tähän kohtaan. Jumalaisena muutoksentekijänä et kuitenkaan ilmoittautunut helppoon tai yksinkertaiseen. Olet valtava kvanttiolento, jolla on lukemattomanlaista koulutusta ja kokemusta aikakausien ajalta valmiselemaan sinua nykyiseen rooliisi.

Sinut on koodattu olemaan täällä! Sinut on johdotettu DNA-tasolla olemaan asioiden eturintamassa silloinkin, kun maailmasta tulee pelottava tai hullu tai yksinkertaisesti vain typerä. Roolisi on kohdata rohkeasti se, mitä edessäsi on, ja reagoida sydänkeskeisesti. Roolisi on olla mallina toisille siitä, miten uusi ihminen kohtaa epävarmuuden ja herpaantumattoman muutoksen. Teet tämän ammentamalla sitä, minkä tiedät jo, ja löytämällä lisätyökaluja, jotka on räätälöity erityisesti näihin ainutlaatuisiin hetkiin.

Yksi asia antamaan sinulle vahvuutta on muistaa, ettei ole ensimmäinen kertasi täällä. Jos sinulla olisi ansioluettelo kaikesta, mitä olet sieluna kokenut ja oppinut, se herättäisi sinussa kunnioitusta!

Luultavimmin olet elänyt muiden avainlevottomuuspesäkkeiden aikana, joita ihmiskunta on kokenut muinaisaikoina. Näihin paikkoihin ja sivilisaatioihin sisältyi Egypti, Turkki, Pyhä maa, Kreikka, Inkat, Mayat, Tiibet, Intia, Kiina, Atlantis ja Lemuria.

Näen työssäni ihmisten kanssa nyt valtavaa muistamista – miehiä ja naisia, jotka yhdistyvät siihen tietoon, että he ovat olleet maan päällä joidenkin aiempien suurten sivilisaatioiden aikana. Joskus he alkavat muistaa lastensa kautta, sillä lapsilla joita nyt syntyy, on vähemmän verhoa intuitiivisten lahjojensa päällä. 6-vuotias lapsi voi yhtäkkiä sanoa: "Muistatko äiti, kun menimme tuohon paikkaan Turkissa, tuohon paikkaan joka näkyy televisiossa?"

Uusiin risteyksiin astuminen

Pitäen mielessä tämän pitkän historian, voi olla helpompaa kohdata uudet muutoskierrokset ja näiden hetkien lukemattomat tekijät, joita ei voi tietää.

Elokuun energiat asettavat näyttämön sarjalle uusia risteyksiä, joiden läpi ihmiskunnan on siirryttävä loppuvuoden aikana. Joka kohdassa matkan varrella meitä testataan. Kun olemme hiljaa ja kuuntelemme, intuitiivinen opastuksemme näyttää meille, miten tärkeä tämä aika on. Meille muistutetaan, että jokaisesta tapahtuvasta hölynpölystä on korkeampi näkökulma. Henki tönii meitä menemään syvemmälle ja etsimään totuutta korkeammalta tasolta.

Kuten ehkä muistat, artikkelissani "Ennustuksia 2016" oli kyse siitä, että totuus ja oikeus ovat kiinnostuksen keskipisteessä. Nuo teemat eivät tietenkään häviä vuoden 2016 jälkeen, mutta tämä vuosi on aikaa, jolloin nämä kriittiset asiat pääsevät valtavaan kosmiseen parrasvaloon. Tuo parrasvalo on välttämätön – niin epämukavaa kuin se onkin – radikaalin tietoisuusvallankumouksen kylvämiseksi ja alkamiseksi kehittyä.

Olet oleellinen osa tätä vallankumousta!

Elokuun syklien navigointi

Menestyäksesi optimaalisesti tässä kuussa, tiedosta avainenergiapäivät ja opi enemmän siitä, miten planeettasyklien ylä- ja alamäet vaikuttavat sinuun henkilökohtaisesti. Esimerkkinä, intensiivinen kuujakso joka herättää voimakkaita tunteita, voi olla merkittävien läpimurtojen aikaa. Saatat tavata tärkeän ihmisen tai nähdä kuukausia aiemmin käynnistämiesi ponnistelujen huipentuvan.

Pysyäksesi vakaana ja yhteydessä sisäiseen ääneesi, on hyödyllistä tiedostaa energiat, jotka vaikuttavat maailmaan. Olemmehan energiaolentoja, joihin vaikuttavat ne energiavirtaukset, jotka vaikuttavat ihmiskuntaan yleismaailmallisesti. Menestyksesi tulee kyvystä tuntea tämä suurempi dynamiikka, kun jatkat henkilökohtaisesta elämääsi, hoidat askareita ja teet suunnitelmia.

Katastrofi tai kriisi jossain voi lähettää energia-aaltoja ympäri maailmaa. Myös ne jotka ovat tietämättömiä näistä energioista, voivat tuntea jännittyneisyyttä tai surua. Tämä johtuu siitä, että olemme nyt yhteydessä 24/7 teknologian avulla ja jaamme myös ihmiskunnan massatietoisuuden.

Ota säännöllisesti aikalisä meditoimalla ja huolehdi itsestäsi, jotta sinulla on kaikki resurssit. Tarvitset sekä sisäistä että ulkoista vahvuutta siinä megasiirtymässä, joka tapahtuu seuraavien kahden kuukauden aikana.

Elokuun kuuvahti

Uusikuu Leijonassa 2.8. Tämä on aikaa keskittyä itsesi hoitamiseen ja kuunnella sydäntäsi aiempaa syvemmällä tasolla. Luultavimmin sydämesi on yrittänyt kertoa sinulle jotain jo jonkin aikaa. Kun kuuntelet syvemmältä, saatat saada oivalluksia, joita tarvitaan tientukkeiden rikkomiseen. Voit aloittaa tänään jollain tehokkaalla uudenkuun meditaatiolla. Tee luettelo viidestä erityisasiasta, sano ne ääneen itsellesi ja laita luettelo sitten nukkumapaikkasi viereen.

Täysikuu Vesimiehessä 18.8. Tämän jakson aikana joka ulottuu viikonloppuun, saatat huomata pyrkiväsi laajentamaan samanmielisten ihmisten piiriäsi. Eihän sinun ole tarkoitus kulkea polkuasi yksin! Muita mahdollisuuksia on kosketuksen saaminen viimeiseen palapelin palaan, jota et ole pystynyt ratkaisemaan kenties koko elämäsi tai jopa elämien aikana. Se voi liittyä myös DNA-tason malliin, jonka perit esi-isiltäsi. Tiedä, että se mitä ilmestyy, on avain etenemiseesi ja sen selvittäminen nyt DNA:ssa voi vaikuttaa valtavasti elämääsi.

Merkuriuksen perääntyminen 30.8.Juuri ennen elokuun loppumista, alkaa Merkuriuksen kolmen viikon perääntyminen 30. päivä. Tarkkaile normaalista poikkeavia aikavääristymiä. Kiinnitä ekstrahuomiota yksityiskohtiin ja erottele viisaasti, mitä otat sisään maailmasta. Joitain asioita jotka ovat näyttäneet viimeistellyltä, saattaa tulla uudelleentarkasteluun. On erinomaista aikaa tarkastella tavoitteitasi, hoitaa itseäsi ja tutkia muutoksia, joita voit tehdä itsesi asemoimisessa maailmaan.

Kaikkien näiden energioiden ollessa sekoituksessa mukana, ole elokuussa parhaasi mukaan läsnä ja herää itsellesi ja maailmalle. Et ole täällä sivustakatsojana. Anna itsellesi lupa katsoa asioita syvemmälle. Tiedä, että on ok tehdä "virheitä", koska teet sellaista, mitä kukaan muu ei ole koskaan tehnyt. Usko itseesi ja jumalaiseen muutoksentekijärooliisi. Luota polkuasi kulkiessa, että jokin suurempi opastaa sinua. Tiedä, että sinua rakastetaan riippumatta siitä, mitä tapahtuu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.