TODELLISEN JA OIKEAN UUDELLEENTARKASTELUA – UUTTA YMMÄRRYSTÄ SAATAVILLA HUHTIKUUSSA

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

1.4.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valmis johonkin uuteen? Tässä kuussa on runsaasti tilaisuuksia luoda uusilla tavoilla ja kokea uudistumista, joka auttaa kukoistamaan ja siirtymään eteenpäin. Kuukauden konstikkaiden energioiden jälkeen, kun Merkurius perääntyi, asiat kevenevät ja on luultavasti paljon helpompaa yhdistellä asioita ja nähdä tilanteet selvemmin.

Hyödyllisiä oivalluksia tulee valoon

Huhtikuu on sen uudelleentarkastelua, mikä on totta, mikä on oikein ja mikä täytyy kirjoittaa uudelleen. Tätä on sekä henkilökohtaisella että yhteiskunnallisella tasolla, hyvin vanhojen keskeneräisten asioiden tullessa valoon ja ihmisten kyetessä näkemään itsensä selvemmin. Ajattele tämän henkilökohtaisella tasolla merkitsevän, että voit päästä enemmän kosketuksiin lahjojesi, positiivisten piirteidesi ja sisäisen valosi kanssa – kenties tunnistaen jotkut niistä täysin vasta ensimmäistä kertaa. Jatka lukemista ja näet, miten nämä asiat ilmenevät.

Mikä on totta

Yhteiskunnallisella tasolla. Elämme aikaa, jossa informaatiota usein manipuloidaan tai salataan. Ei ole epätavallista nähdä tieteellisten faktojen kyseenalaistamista tai jopa kieltämistä. Informaatiota johon suurella yleisöllä on tyypillisesti pääsy, salataan joskus vaikutusvaltaisten ihmisten suojelemiseksi. Kuten kuvaan "Ennusteissa 2019", totuudeksi naamioidun väärän informaation kampanjat horjuttavat avainmaita. Huhtikuun energiat tuovat tällaisia asioita enemmän esiin. Meitä jotka olemme muutoksen kärkiryhmää, kutsutaan kyseenalaistamaan syvemmin kuin ennen ja kohtaamaan epäoikeudenmukaisuudet, kun näemme niitä.

Henkilökohtaisella tasolla. Henkilökohtaisesti tämän kuun energiat voisivat olla täydellinen katalyytti sukeltaa syvemmälle itsesi ymmärtämiseen. Jos olet kuin useimmat meistä, sinulla on paljon ehdollistumista, joka on opettanut sinua epäilemään itseäsi, pelkäämään riskien ottamista ja näkemään itsesi puutteellisena. Nyt on erinomainen aika räjäyttää nuo pelot. Ne eivät ole totta. Tiedät sen tietysti jollain tasolla, mutta ehdollistuminen on saanut joka tapauksessa sinut avautumaan niille. Pienetkin askeleet joita voit ottaa tässä kuussa tuon ehdollistumisen lopettamiseksi, hyödyttävät sinua valtavasti. Henkilökohtaisella sisäisellä työllä ja parannusmenetelmillä, kuten dna, voit kirjoittaa uudelleen ne tavat ja kaavat, jotka pitävät sinut jumissa.

Sydäntarkistus

Ehdotan, että otat päivittäin aikaa tarkistaa itsesi ja todellisuutesi sydämellä. Kutsu tietoa siitä, mikä on todellista ja aitoa vs. keksittyä ja valhetta. Pyydä selkeyttä tarkoituksenmukaisesta polusta sinulle – saada tietää, mikä on oikein sinulle sieluna. Virity esimerkkeihin siitä, miten kritisoit itseäsi, kerrot itsellesi, että jokin on vaikeaa, ja vertaat itseäsi toisiin. Ja sitten tietäen, että sydämesi kertoo totuuden, pyydä itseäsi muistutettavan positiivisista ominaisuuksistasi, valostasi ja siitä, miten nuo asiat sallivat sinun todella vaikuttaa tässä maailmassa.

Kuuenergiaportit

Huhtikuussa on kaksi kuuenergiaporttia. Uusikuu Oinaassa 5.4. on upeaa aikaa yhdistyä inspiraatioon ja palavaan energiaan erityisprojekteja ja uusia startteja varten. Täysikuu Vaa'assa 19.4. – vuoden 2019 toinen Vaakatäysikuu – voi olla avain ratkaista tai energisoida suhteita ja taloudellisia ongelmia.

Juuri nyt

Kun huhtikuu alkaa, kuvittele, että sarja siunauksia tulee näkyviin elämääsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.