ENNUSTUKSIA 2017

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

Helmikuu 2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuonna 2017 se luottamuskriisi joka on ollut kehittymässä, tulee pintaan ympäri maailmaa. Tällä on kauaskantoiset seuraamukset meille yksilöinä ja koko planeetallemme. Jatka lukemista ymmärtääksesi, mitä tämä merkitsee, miksi meidän pitäisi välittää ja miten voimme vaikuttaa jumalaisina muutoksentekijöinä. Kun luet, kuulet myös vuonna 2017 kylvettävistä toivon siemenistä ja mitä ne merkitsevät sinulle.

Luottamuskriisin taustaa

Ensin vähän taustaa sille luottamuskriisille, jonka kohtaamme. Tämä epäluottamusenergia on enemmän alkukantainen kuin evoluutiota, ja se kumpuaa ihmisten pelkopohjaisesta ehdollistumisesta. Toisin sanoen, se on erittäin vanha ja enemmän nurkkakuntainen kuin salliva. Nurkkakuntaisuus on ollut kanssamme kautta aikain, mutta viime vuosikymmeninä, 1990-luvulta saakka, nurkkakuntainen "me vastaan he" –mentaliteetti on tullut isosti taas esiin.

Esimerkkejä: Brexit, USA:n vaalit 2016, Lähi-idän väkivalta jota ajaa ikivanhat heimorakenteet, ääri-islamilaisuus joka heijastaa nurkkakuntaista ajattelutapaa soturiylpeyden ja vihan lietsoman jihadismin kera, korruptoituneet yrityskäytännöt mm. lahjukset, sekä supervaltojen yleinen taipumus uskoa, että heidän roolinsa on edesauttaa hallintojärjestelmämuutosta muissa maissa.

Riippumatta nurkkakuntaisuuden ilmentymistavasta, se on uhka rauhalliselle ja rakkaudelliselle maailmalle. Nurkkakuntainen ajattelutapa on mustavalkoinen ja siihen kuuluu hyvin kapea-alainen yhteenkuuluvuuden tunne. Jokainen tuon ryhmän ulkopuolella on uhka ja epäilty, johon ei pidä luottaa. Luottamuksen ja yhteistyön rakentaminen nurkkakuntaisten ryhmien välille on työlästä ja vaikeaa. Sitä vastoin epäluottamus lietsoo jakautumista ja saa ihmiset tuntemaan vielä enemmän erillisyyttä toisiinsa.

Epäluottamus ja jakautuminen

Epäluottamus on opittu, pelkopohjainen reaktio. Ihmiset oppivat olemaan luottamatta toisiin, jotka eivät näytä heiltä itseltään, eivät ajattele samalla tavalla tai joilla ei ole sama uskonto. Monta kertaa tämä epäluottamus on esi-isien DNA:ssa ja tulee monien sukupolvien vuosisatojen kokemuksista.

Esimerkiksi kun teen henkilökohtaista DNA-parannusta jollekin, joka yrittää selviytyä syrjinnästä, näen usein intuitiivisesti DNA-tason malleja energiakentässä DNA:n ympärillä. Sitten voimme jäljittää asiat aikaan, jolloin henkilön esi-isiin vaikutti uskonnollinen suvaitsemattomuus, luokkasyrjintä tai rasismi. Kun voi nähdä, mistä tämä tulee, ja parantaa sen esi-isien geenitasolta, se on voimakas vastalääke henkilökohtaiseen kamppailuun syrjinnän kanssa.

Muutos siinä, mihin ja kehen luotamme

Kun yhteiskunnastamme on tullut polarisoituneempi ja jokapäiväisestä elämästä epävarmempaa, siinä on tapahtunut muutos, mihin ja kehen luotamme. Esimerkiksi viime vuosisadalla oli yleisempää laittaa uskonsa instituutioihin, kuten hallituksiin, pankkeihin, terveydenhoitojärjestelmään ja kansainvälisiin foorumeihin.

Tänä päivänä tuon luottamuksen hiipuessa ja uusia teknologioita käytettäessä, luotamme todennäköisemmin järjestelmän ulkopuolisiin – jopa vieraisiin.

Esimerkiksi monet käyttävät nyt sellaisia teknologioita kuin Lyft ja Uber kuljetuksiin, Airbnb hotelleihin, WebMD ja Mayo Clinic -sovelluksia ja -nettisivustoja terveyden arviointiin sekä älypuhelinsovelluksia verenpaineen ja sydämensykkeen mittaamiseen.

Kasvavasta määrästä elämään liittyviä työkaluja, jotka ovat normin ulkopuolella, on lukemattomia hyötyjä ja ne voivat auttaa meitä ottamaan vastuun asioista, jotka aiemmin delegoimme toisille.

Bonus: sivistyneinä kuluttajina otamme takaisin oman voimamme ja osallistumme aktiivisesti elämämme ohjaamiseen.

Varoitus: jos leimaamme mustavalkoisesti vakiintuneet järjestelmät luonnostaan huonoiksi, lineaarinen ajattelumme voi kostautua. Mikään perinteinen järjestelmä ei ole kokonaan huono tai hyvä. Niissä on harmaan sävyjä. Joskus meidän täytyy oikeasti käydä lääkärissä ja käyttää pankkipalveluja. Hallinnolliset virastot ja poliisivoimat antavat oleellisia palveluja, joita tarvitaan vakaaseen ja toimivaan yhteiskuntaan.

Yhteenvetona, jos oivallat, ettet luota instituutioihin, ole avoin näkemään sekä hyvä että huono. Toimimattomien järjestelmien ja instituutioiden uudistumista voi tapahtua, kun ongelmat tuodaan valoon ja tietoiset kansalaiset käyttävät ääntään ja tekojaan vaikuttaakseen muutokseen. Kun teemme näin, epäluottamuskriisi eskaloituu.

Epäluottamus ja jakautuminen

Epäluottamus ja jakautuminen kulkevat käsi kädessä. Näemme sitä joka päivä yhteiskunnassa. Epäluottamus näkyy lukemattomilla tavoilla – rasismi, sukupuoliennakkoluulot, kiihkoilu, äärikansallisuus ja uskonnollinen suvaitsemattomuus. Siitä seuraa jakautuminen – ihmiset tuntevat rodun, sukupuolen, luokan, uskonnon tai poliittisen näkemyksen erottavan.

Tukevat tekijät

Kun ihmiset pelkäävät riittävästi ja heille annetaan väärää informaatiota tai valehdellaan propagandalla, he ovat alttiilta vallassa olevien kontrolloinnille ja manipuloinnille. Tuollaisissa olosuhteissa ihmiset voidaan vakuuttaa hyväksymään käsittämättömät julmuudet ja vapauden menettämiset.

Ihmisiin voidaan vaikuttaa väärillä uutisilla ja faktojen vääntämisellä ja he tuntevat vastakkaisuutta naapureihinsa ja myös omaan perheeseensä. Ääritilanteissa ihmiset jopa tappavat toisiaan. Tästä on lukemattomia esimerkkejä ihmiskunnan historiassa – myös tässä seuraavassa historian vaiheessa, jota ihmiset luovat nyt hetki hetkeltä.

Reaktio epäluottamukseen

Kun yhteiskunnassa käännytään riittävästi epäluottamukseen, ihmiset saattavat reagoida vihalla tai apatialla. Jos ihmiset tuntevat, että poliittiset päätöksentekijät eivät kuule heidän ääntään, he saattavat lakata osallistumasta aktiivisesti tyypillisiin kanaviin, kuten äänestäminen tai rauhanomaiset protestit. Tämä on tavallisesti tunnereaktio ja itsensä sabotointia, koska henkilökohtainen voima annetaan tiedostamatta pois.

Voimansa menettänyt ihmisryhmä on vielä herkempi vallassa olevien kontrolloinnille ja hyväksikäytölle.

Tyrannit ja vallanahneet johtajat jotka pyrkivät jättämään jälkensä maailmaan, voivat käyttää hyväkseen sitä tyhjiötä, jonka heikentyneet ja hiljaiset ihmiset luovat. Pahaa aavistamattomat ihmiset voivat nähdä häikäilemättömät johtajat myös pelastajana – ikään kuin he olisivat ainoita, jotka osaavat korjata asiat.

Epäluuloisessa yhteiskunnassa ihmiset voivat vakuuttua politiikkojen, median ja erityisintressiryhmien valheista, kun nämä osaavat tehdä väärän informaation kampanjan. Tätä on tapahtunut kautta historian.

Tänä päivänä kuitenkin mahdollinen negatiivinen vaikutus on oleellisesti suurempi kuin koskaan ennen. Ihmiset saavat usein uutisensa internetin ajankohtaisviihteen kautta, joka on naamioitu faktoiksi. Valhe jota toistetaan viikkoja tai kuukausia, voidaan hyväksyä totuudeksi. Tavallinen kansa tulee kuin turraksi informaatiolle ja reagoi tiedostamatta siihen kyseenalaistamatta.

Epäluottamussyklit

Kautta historian meillä on ollut epäluottamusjaksoja, joita on seurannut luottamuksen ja yhteistyön rakentamisen aika.

Esimerkkejä: Italian pahamaineinen diktaattori Mussolini hyödynsi 1920-luvulla epäluottamusta ja käytti propagandaa lietsomaan omaa valtaannousuaan – ja perusti fasismin, purki perustuslain rajat vallaltaan ja loi poliisivaltion. Natsit toteuttivat Hitlerin alaisuudessa 1941–45 systemaattista juutalaisten joukkomurhaa. YK hyväksyi 1948 yleismaailmalliset ihmisoikeudet ja lähetti sen signaalin sortaville johtajille, että ihmisoikeuksien sivuuttamista ei suvaita. Kansainvälisen avaruusaseman joka laukaistiin 1998 tutkimaan Maata ja avaruutta, teki mahdolliseksi useiden maiden luottamukseen perustuva kumppanuus. Suunta kääntyi äkkiä 11.9.2001 terrori-iskuihin USA:n maaperällä, mikä jätti merkin epäluottamuksesta, joka näkyy vielä tänäkin päivänä.

Kriisilaajuinen epäluottamus ei ilmesty yhdessä yössä, vaan kehittyy vähitellen, kun ihmiset menettävät luottamuksen toisiinsa ja niihin instituutioihin, jotka pitävät asiat toiminnassa.

Epäluottamuksen ilmapiirissä yhteiskunta ei toimi hyvin. Ilman luottamusta ja yhteistyötä sellaiset perusasiat, kuin markkinat ja pitkäaikainen suunnittelu, vaarantuvat. Vallitsee kaaos, mikä hidastaa niihin avainkysymyksiin tarttumista, jotka vaikuttavat elämän laatuun ja kestävyyteen maan päällä. Esimerkkejä: ilmasto, rauha ja maapallon resurssit.

Henkilökohtainen taso

Se mitä yhteiskunnassa tapahtuu, ei ole vain jotain ulkopuolellasi. Siihen liittyy hyvin henkilökohtainen taso. Siinä on kyse sinusta ja kaikista, joita rakastat. Tässä on muutama esimerkki auttamaan sinua suuren kuvan ymmärtämisessä.

Kun luet tätä osuutta, pidä myös mielessä, että tämä henkilökohtainen taso pätee lukemattomiin ihmisiin ympäri maailmaa. Jotkut saattavat olla perheessäsi tai muissa ympyröissäsi. Jotkut saattavat olla vieraita. Kaikki edustavat osaa siinä kokonaisuudessa, jota nyt esitetään ympäri maailmaa epäluottamuskriisinä. Jokainen tarvitsee rakkauttasi ja myötätuntoasi, myös sinä itse.

Ensinnäkään ei ole helppoa yksilönä elää yhteiskunnassa, joka ei toimi hyvin jakautumisen ja epäluottamuksen vuoksi. Päivittäiset elämän rutiinit voivat häiriintyä jatkuvan kiihkeyden, epävarmuuden ja draaman vuoksi, joka on usein hätkähdyttävää. Tietämättömyys siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu, voi hermostuttaa. Tuntematon on nyt suurempaa, kuin useimmat meistä ovat kokeneet tässä elämässä. Jos olet empaattinen ja tunnet yhteiskunnan kaoottisen ja hermostuneen sykkeen, nämä ajat voivat olla vielä haastavampia.

Toiseksi, luultavasti käsittelet omia epäluottamuskysymyksiäsi. Joihinkin eivät vaikuta ainoastaan viimeaikaiset tapahtumat, vaan myös entiset elämät, jotka on tallennettu DNA:han. Et ehkä luota tiettyihin yksilöihin, ihmiskategorioihin tai niihin, jotka palvelevat yhteiskuntaa avainrooleissa. Esimerkkejä näistä ihmisistä: poliitikot, rikkaat ihmiset, lobbarit, journalistit, poliisit ja muut auktoriteettihahmot. Esimerkkejä instituutioista ja yrityksistä: hallitus, media, monikansalliset yritykset, suuret kauppaketjut ja asiat, jotka edustavat vallitsevaa tilaa.

Kolmanneksi, eläminen epäluottamusilmapiirissä saattaa katalysoida itse-epäilyä ja syvempää sieluetsintää elämäsi tarkoituksesta ja siitä, miten toteutat sitä. Kaikki taipumus jota sinulla on aiemmin ollut olla luottamatta itseesi ja päätöksiisi, saattaa voimistua tässä syklissä. Yksi tapa tämän ilmaantumiseen on lisääntynyt huoli tulevaisuudesta. Et ehkä luota, että asiat tulevat paremmaksi tai että asiat tulevat paremmaksi sinulla henkilökohtaisesti. Kun kohdataan elämää muuttava päätöshetki, et ehkä luota valitsevasi oikean vaihtoehdon.

Neljänneksi, maailma joka on täynnä epäluottamusta ja jakautumista, voi tuntua turvattomalta. On lukemattomia syitä tuntea epävarmuutta. Yksi suuri asia jota monet ihmiset pelkäävät, on mahdollinen terrori-isku. On tavallista tuntea turvattomuutta myös identiteettivarkauden tai kyberkiusaamisen mahdollisuudesta. Paikoissa joissa viimeaikaiset hallintomuutokset ovat tuoneet diktaattorimaisia johtajia valtaan, ihmiset ovat epävarmoja vapauksiensa säilymisestä. Ja tietysti taustalla kaikilla ihmisillä on huoli maailmanrauhasta ja sen säilymisen hataruudesta ottaen huomioon monet vallanahneet johtajat.

Viidenneksi, epäluottamusilmapiiri maiden välillä voi vaikuttaa negatiivisesti talouteen ja elämisstandardiin. Esimerkiksi nurkkakuntainen ajattelutapa kauppaan on historiallisesti kostautunut. Pörssiromahduksen jälkeen 1930 USA otti käyttöön Smoot-Hawley-tariffin, joka nosti tuontiveroa. Ideana oli pitää poissa halvat tuontitavarat ja luoda työpaikkoja. Tämä kostautui. Kuluttajien täytyi USA:ssa maksaa enemmän tuontituotteista, joten he eivät olleet paremmassa tilanteessa ja taloudelta vei kauemmin toipua lamasta.

Kuudenneksi, nurkkakuntaisuuden uusi esiintuleminen luultavasti tuo pintaan ihmisten ikivanhat ratkaisemattomat syrjintämallit kaikissa muodoissaan. Tämä äärimmäinen epäluottamus toisiin voi liittyä sellaisiin asioihin kuin rotu, uskonto, sukupuoli, kansallinen identiteetti ja seksuaalinen suuntautuminen. Et ehkä koe henkilökohtaista syrjintää. Tunnet kuitenkin luultavasti jonkun, johon se vaikuttaa. Niin kauan kun syrjintää on, rakastava maailma jota kaikki haluamme, ei voi täysin ilmentyä.

Seitsemänneksi, maat joissa on nurkkakuntaista kahinaa, voivat viivyttää puutumista ilmastomuutoksen etenemiseen tai jopa peruuttaa sen. Henkilökohtaisen arkielämän tasolla tämä merkitsee äärimmäisiä säätiloja, lisääntyneitä ilmansaasteita, haitallisia terveysvaikutuksia, merenpinnan nousemista joka vaikuttaa hyvin kansoitetuilla rannikkoalueilla, lajien kuolemista ja vielä vähemmän kestävää planeettaa tuleville sukupolville.

Mitä tarvitaan seuraavaksi

Epäluottamuskriisin värittäessä jokapäiväistä elämää, on välttämätöntä, että me, jumalaiset muutoksentekijät, otamme aktiivisen roolin maailmamme ja elintapamme muuttamissa. Tämä ei ole aikaa istua takapenkillä katselemassa hiljaa, kun johtajat hallitsevat lakeja laatimalla ja toimeenpanemalla. Meillä täytyy olla ääni.

Demokratian elementit

Demokratia toimii ja säilyttää vapaudet, kun kansalaiset ovat aktiivisesti mukana. Tämä merkitsee, että ihmiset valistuvat asioista ja ehdokkaista ennen vaaleja, äänestävät, tarkkailevat, miten johtajat hoitavat hallintoa, ja kritisoivat vapaasti johtajia ilman kostoa. Kritiikki voi olla rauhallinen protesti. Kansalaisten sallitaan kokoontua vapaasti keskustelemaan näkemyksistä. Vaalit ovat vapaat ja oikeudenmukaiset kaikille. Toimivalla demokratialla on vapaa lehdistö, joka pääsee säännöllisesti käsiksi hallinnon toimintaan ja johtajiin. Vallassa oleva hallitus ei sensuroi informaatiota, uutislähteitä tai toimittajia.

Jumalaiset muutoksentekijät – vaikuttaminen

Tässä on ehdotuksia vaikuttamiseen 2017 ja sen jälkeen. Jumalaisena muutoksentekijänä elät nyt tehdäksesi muutoksia rakastavamman maailman hyväksi. Seisot nyt tapahtuvan massiivisen muutoksen eturintamassa. Tämä rooli on itse asiassa koodattuna DNA:hasi.

Tämä rooli merkitsee, että olet muutoksen kärkijoukkoa ja koet monet asiat ennen toisia ja johdat tietä eteenpäin. Olet tosiaankin parhaimmillasi, kun osallistut aktiivisesti jumalaiseen muutoksentekijärooliisi.

Mitä voit tehdä 2017

Pysy tietoisena itsestäsi – ajatuksista, tunteista ja teoista. Ulota tuo tietoisuus ulkopuolellesi toisiin ihmisiin ja maailmantapahtumiin. Muistuta itsellesi päivittäin, että energiallasi on merkitystä, ja käytä tuota energiaa hyvään.

Riippumatta siitä, miten hulluilta asiat näyttävät, muista päivittäin, ettet ole uhri. Olet tietoinen olento, joka on syystä tässä elämässä, ja kanssaluot oman todellisuutesi ja maailmasi. Käytä ajatuksiasi ja tekojasi rakentavasti vaikuttamaan pienissä ja suurissa asioissa. Ole omissa ympyröissäsi se, joka hymyilee, löytää huumoria merkillisyydestä ja on ystävällinen.

Älä luovuta itsesi tai koko ihmiskunnan osalta. Pyri näkemään hyvää itsessäsi ja toisissa. Tee tämä myös keskittyessäsi johonkuhun, josta et pidä. Tee tämä itsellesi, kun sinulla on ollut huono päivä ja olet lannistunut. Perushyvyyden muistaminen kaikissa ihmisissä auttaa sinua menemään vaikeista ajoista läpi.

Selviydy paremmin tuntemattomasta ja tulevaisuuden peloista palaamalla itseesi läsnä olevassa hetkessä. Kukaan ei tiedä varmasti, mitä seuraavaksi tapahtuu henkilökohtaisella tasolla tai ulkoisessa maailmassa. Kvanttitasolla on loputtomasti mahdollisuuksia siihen, miltä huominen saattaa näyttää. Lepuuta yliajatteleva mielesi ja fokusoidu läsnä olevaan hetkeen. Kohtele sitä kallisarvoisena aikana, mikä se todella on.

Oletko järkyttynyt siitä, mitä näet ulkoisessa maailmassa? Pääse kosketukseen tunteidesi ja sen kanssa, miksi sinulla on niitä. Kun olet tietoinen tunteistasi, muuta kritiikkisi suotuisaan toimintaan. Pelkän toisille valittamisen sijasta löydä positiivinen muutosäänesi ja toimi sen mukaan maailman kansalaisena. Ilmaise ajatuksesi yhteisössäsi, maasi ruohonjuuritasolla ja poliittisille johtajille, jotka edustavat sinua hallinnon kaikille tasoilla. Kun ilmaiset mielipiteesi, visualisoi, että sanasi vastaanotetaan ja niiden mukaan toimitaan.

Tule sellaiseksi, joka auttaa korjaamaan jakautumisen, tietoisuuden ja rauhanomaisen toiminnan avulla. Kutsu tietämystä niistä syistä ja paikoista, jotka tarvitsevat sinua eniten tässä roolissa. Lisää voimaa rooliisi päivittäisellä visualisoinnilla ja aikomuksilla, nähden itsesi sillanrakentajana ja rauhantekijänä.

Tule tarkkaavaiseksi informaation sisäänotossa ja ole terveen skeptinen. Vältä tulemasta huijatuksi valheellisilla uutisilla ja poliittisella propagandalla tulemalla taitavaksi uutisten sulattajaksi. Hidasta, ole läsnä ja kyseenalaista kuulemasi. Vältä saamasta uutisiasi silmäilemällä otsikoita. Hanki uutisesi monista lähteistä. Vaadi niiden olevan luotettavia, useiden uskottavien lähteiden kera, jotka voit todentaa. Jos jokin näyttää omituiselta ollakseen totta, sen pitäisi olla suuri varoitus tarkistaa informaatio. Oikeudenmukaiset uutiset eivät raportoi vain yhtä puolta. Oikeudenmukainen tarina on ajankohtainen – varo tarinoita, jotka kierrättävät informaatiota tai kuvia luomaan ennakkoasenteita.

Luultavimmin näemme lukuisia ennenkuulumattomia tapahtumia 2017. Jotkut saattavat olla järkyttäviä, jotkut pelkästään yllättäviä. Suuri taustateema pitkin vuotta on arvaamattomuus. Jatka lukemista saadaksesi selville hopeareunukset ja toivonsiemenet, joita todella on rintarinnan sekasorron kanssa. Löydä, mitä ne merkitsevät sinulle.

Tulevaisuuden toivonsiemeniä

Riippumatta siitä, miten hulluja asioista tulee 2017, elämä jatkuu. Suunnitelmiasi ja projektejasi voidaan energisoida uusilla energioilla. Henkinen transformaatiopotentiaali voi voimistua aimo harppauksin. Suhteet – uudet ja nykyiset – voivat ilmentyä tavoilla, jotka tukevat enemmän sinua ja polkuasi.

Yksi hopeareunus 2017 on uusien alkujen mahdollisuus. Energiat tukevat tätä. Ajattele tätä henkilökohtaisella tasolla siunauksena elämällesi ja sille, mitä haluat ilmentää. Myös vakiintuneet projektisi jotka menestyvät, voivat hyötyä jonkin uuden lisäämisestä mukaan – kuten uusi yhteistyökumppani tai uusi erikoisuus, joka tuo lisäyksen siihen, mitä sinulla ennestään on. Elvytä nykysuhdettasi löytämällä jokin uusi yhteinen fokus tai tuomalla mukaan uusia tapoja olla toistenne kanssa.

Toinen hopeareunus 2017 liittyy muutokseen ja sinun reaktioosi siihen. Muutoksen nopeutuminen ei hidastu. Muutos on kuin konkreettinen voima, joka stimuloi kaikkien asioiden transformoitumista, joiden täytyy kehittyä. Mielenkiintoista kyllä, vaikka meidät ihmiset on johdotettu inhoamaan muutosta, silloin kun muutoksen liikevoima superlatautuu ja oivallamme, että meidän on parempi mennä sen mukana, löydämme itsemme suotuisasta käännekohdasta. Tuossa vaiheessa tämä pelkkä liikevoima voi ironisesti tehdä helpommaksi sopeutua ja kehittyä.

Ajattele tätä vuotta kriittisenä aikana rakentaa uusi infrastruktuuri elämääsi – sisäinen ja ulkoinen. Energiat tukevat tätä! Kun keskityt sen yksityiskohtiin, mitä haluat luoda, kylvät toivonsiemeniä lähi- ja kaukaisemmalle tulevaisuudellesi.

Tällaista siementen kylvämistä tapahtuu jo näinä ainutlaatuisina hetkinä maan päällä. Ihmiskunta kollektiivina kylvää seuraavien luomusten siemeniä. Avaimena on tulla nyt tietoiseksi henkilökohtaisesta roolistasi tuossa kylvämisessä. Se on ottaa vastuu itsestäsi ja uudesta suunnastasi. Se on hyväksyä kvanttivoimasi luoda, muuttaa luomuksia ja keksiä uusia. Tämä on iso asia! Tätä sielusi haluaa. Et ole koneen ratas tai napa ihmiskunnan evoluutiopyörässä. Olet ikuinen ja ajaton jumalolento, joka osaa luoda lukemattomilla tavoilla.

Luota tähän. Luota kykyysi vaikuttaa. Luota, että rakkautesi voima antaa polttoainetta täydellisille seuraaville askelille elämässäsi. Luota jumalaiseen ääneen sisälläsi, joka tietää totuuden. Tiedä epäilemättä, että sinut on tarkoitettu olemaan maan päällä nyt suuresta tarkoituksesta, jonka vain sinun sielusi ymmärtää täysin. Luota, että näin on, ja anna sen opastaa sinua askel askeleelta koko vuoden.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.