TÄYSIKUUN ENERGIAT KOROSTAVAT, MIKÄ EI TOIMI ENÄÄ

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

8.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tulevan täysikuun energiat vaikuttavat jo meihin ja se on poikkeuksellisen iso juttu! Tämä kuu korostaa kaksinaisuuttamme. Se näyttää meille tarkkaan, missä meillä on vielä uskomuksia, jotka pitävät meidät juurtuneena matriisiin. Se korostaa, mikä ei enää toimi elämässämme.

Tämä on täydellistä aikaa olla tosissaan itsemme kanssa. Olla tosissaan tunteista, peloista, haluista, unelmista ja suhteista. Tämä kuu tuo esiin paljon tunteita eikä se ole aina mukavaa. Kun tätä tapahtuu, meillä on vaihtoehto: voimme katsoa ympärillemme, mitä tapahtuu ulkoisesti, ja syyttää sitä, tai voimme kaivaa syvältä ja päästä asian juureen. Usein reagoidessamme syvillä tunteilla saattaa näyttää yhdeltä, mutta asian ydin on eri tarina.

Kun olen tuntenut pelkoa ja ahdistusta taloudellisesta turvallisuudestamme, olen kohdistanut sen talousjärkytykseen, jonka koimme 2012. Kuitenkin olen alkanut oivaltaa, ettei pelon ydin ollut vilkaisu taaksepäin, mitä on ollut, tai tulevaisuuteen, mitä voisi olla. Asian ydin on minulla siinä, että kamppailin itseeni, sieluuni, universumiin ja Luojaan luottamisen kanssa. Kamppailin siihen luottamisen kanssa, että kaikki on ja on aina ollut korkeimmaksi hyväkseni.

Niinpä kun tunteita ja raivoa nousee tämän kuun myötä, astu etäämmälle ennen reagoimista. Tarkkaile, meditoi ja pyydä sydänchakraasi olemaan auki ja kehoasi puhdas kaikesta egosta, huolesta, epäilystä, pelosta ja ohjelmoinnista ennen reagointia. Kaikki ei ole, miltä näyttää, kun jokainen määrittää, minkä polun haluamme valita.

Kun käsittelemme ajankohtaisia energioita, joita pahentavat kuun energiat, pyydä apua ylösnousemustiimiltäsi. Pyydä auttamaan KAIKIN tavoin riippumatta siitä, miltä se vaikuttaa. Minua muistutettiin tästä äskettäisellä kalastusmatkalla. Menin veneellä juhlimaan isänpäivää, aallot olivat korkeita ja minusta tuntui vähän huonolta. Rukoilin, etten sairastuisi, ja pidin silmäni parhaani mukaan horisontissa. Huono olo jatkui ja rukoilin, että enkelit auttaisivat minua olemaan oksentamatta. Sitten kuulin selvästi: "Mitä jos sairastuminen saa olosi tuntumaan paremmalta?"

Se oli ahaa-elämys minulle. Rukoilin apua, mutta samaan aikaan kerroin auttajilleni, miten heidän pitäisi auttaa. Olin periaatteessa sitonut heidän kätensä. Tuolla hetkellä päästin irti kontrollista ja sanoin: "Auttakaa minua tavalla, joka on korkeimmaksi parhaakseni." Hetken päästä oksensin aamiaiseni mereen kavereiden perässä. Sen jälkeen minusta tuntui upealta, merisairaus oli poissa ja nautin loppumatkasta.

Vaikka se on vain pieni esimerkki, pohdin, miten monta kertaa olin rukoillut jonkin menevän tietyllä tavalla enkä ymmärtänyt suurta kuvaa. Käsitin, miten monta kertaa olin pyytänyt apua johonkin tilanteeseen, ja kun apua tuli, tuomitsin sen ulkoisen vaikutelman perusteella – tuomitsemisen kummutessa omista uskomuksistani, että tämä on hyvä asia tai tuo huono asia.

Tämä kuu tuo tämän polariteetin etualalle. Kun taajuuksien jakautuminen jatkuu (lue lisää siitä täältä), meitä pyydetään valitsemaan: pelko vai luottamus, rakkaus vai tuomitseminen. Intensiiviset energiat tuovat esiin kaiken, mikä ei voi jäädä korkeampaan valoon. Se valmistelee meitä aikajanamuutokseen, jonka koemme elokuussa.

Niinpä tämä aika sallii meidän tutkia, missä meillä on edelleen kaksinaisia uskomuksia, mukaan luettuna ne, jotka olemme omaksuneet henkisellä matkallamme. Näillä videoilla tutkitaan, mikä voi pidätellä meitä ylösnousemusprosessissa.

Video 1 Examining spiritual beliefs - What can hold us back in the Ascension Process

Video 2 What can hold us Back in the Ascension Process – part 1

Video 3 What can hold us back in the Ascension Process Part II

Lähetän paljon rakkautta sinulle. Pidä huolta itsestäsi <3 Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.