11-11-PORTTI JA KRISTALLIMUOTO

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

6.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energia jota olemme kokeneet viime aikoina, on ollut hyvin intensiivistä ja erilaista kuin mikään, mitä olemme ennen nähneet. Tämä liittyy siihen, missä kohtaa olemme galaksissa. Saamme koodeja eri paikoista, erityisesti Suuresta keskusauringosta. Alamme jo tuntea 11-11-portin energiat. Tämä portti on erityisen voimakas, kun tapahtuu jättityöntö kaikkien heräämiseksi ja siteiden irrottamiseksi täysin. Intensiivisyys jatkuu, kun olemme vuoden loppuenergioissa.

Monilla ylösnousemusoireet ovat lisääntyneet. Tämä johtuu tulevista energioista ja DNA:mme muuttumisesta. Kun menemme hiilipohjaisesta kristallipohjaiseen, kaiken tiheyden täytyy lähteä voidaksemme siirtyä eteenpäin tässä prosessissa. Tämä ei koske ainoastaan fyysistä tiheyttämme, vaan tiheyttä joka lukitsee meidät määrättyyn todellisuuteen, kuten uskomusjärjestelmä sekä itsensäuhraamis- ja uhrimallit. Kyse on kaikista niistä alueista, jolla emme ole antaneet anteeksi tai rakastaneet itseämme tai toista täysin. Kyse on alueista, joissa olemme tuominneet toisen tai itsemme. Meidän täytyy päättää, että haluamme olla TÄÄLLÄ maan päällä tänä uskomattomana aikana. Meidän täytyy päättää olemuksemme joka solulla, että haluamme ELÄÄ.

Meidän ei tarvitse olla täydellinen voidaksemme navigoida näitä energioita. Meidän täytyy kuitenkin aktiivisesti työstää kaikesta siitä irtipäästämistä, mikä ei enää palvele. Joistakin teistä ehkä tuntuu, että olette palanneet taaksepäin viime aikoina. Vaikka se on tuskallista, se esittää tärkeää roolia. Kun tunnemme putoavamme alempiin taajuuksiin, kontrasti on suuri siihen, kun meistä tuntuu selkeältä ja olemme täynnä rakkautta. Salli tämän kontrastin singota sinut vielä pidemmälle korkeimman itsesi ruumiillistamiseen. Emme voi enää istua aidalla – meidän täytyy valita, missä haluamme olla, ja tehdä työtä tuon taajuuden säilyttämiseksi.

Miten keho käsittelee nämä energiat

Keho reagoi ehdottomasti uusiin koodeihin, joita tulee. Kallo muuttuu, mikä voi johtaa korvakipuun, ohimo- ja ontelopaineeseen. Hampaita särkee ja ne muuttuvat, päästäessään irti vanhasta ohjelmoinnista. Selkäranka päivittyy ja auttaa meitä irrottautumaan yhdestä todellisuudesta ja ankkuroitumaan tukevasti toiseen. Kun kehosta tulee kristallisempi, siinä voi olla voimakasta kutinaa ja suuria lämpötilavaihteluja. Keho voi menettää oleellisia mineraaleja näiden korkeiden energiavaiheiden aikana. Kysy keholtasi, tarvitseeko se magnesiumia, kalsiumia, solusuoloja, D-, C- tai B-vitamiinia tai vettä. Tunne vastaus ja toimi sen mukaan.

Ahdistus voi olla pakahduttava sivuvaikutus, kuten myös hermoston käyminen ylikierroksilla. Nyt on aika vetää esiin kaikki ne tavat, joilla olet oppinut hoitamaan itseäsi tällä matkalla. Maadoittuminen, ajan viettäminen luonnossa, kylvyt, liikunta, kristallit, kukkatipat, eteeriset öljyt ja yritit, kuten "Theanine Serene with Relora", voivat tehdä ihmeitä. Kehokäsittelyt ovat hyvin hyödyllisiä – sellaiset kuin Reiki, akupunktio, hieronta, kraniosakraaliterapia ja muut menetelmät voivat auttaa jumiutuneita energioita läpi. Jos sinusta tuntuu, ettei mikään näistä tavoista auta sinua, älä epäröi mennä lääkäriin tai homeopaatille, valintasi mukaan. Oppaani kertoivat minulle hyvin selvästi, että ajatus: "En tarvitse apua toisilta parantajilta, myös länsimaisesta lääketieteestä" on egon toimintaa ja uskomusjärjestelmä. Kaikilla asioilla on paikkansa henkilökohtaisella matkallamme – meidän täytyy valita avoimen sydänkeskuksen kautta, mikä on parasta meille.

Tuo tiimisi auttamaan parantumisesi voimistamisessa sessioiden aikana, joita sinulla on. Pyydä apua ylösnousemustiimiltäsi. Kerro heille, mitä muodossasi tapahtuu, ja anna lupa tulla autetuksi kaikin tavoin. Ymmärrä, että täyden luvan antaminen saattaa merkitä, että sinulle näytetään selvemmin elämässäsi alue, joka ei resonoi sen kanssa, joka sinusta on tulossa.

Asteikon toinen pää

Asteikon toisessa päässä jotkut tuntevat rentoutta korkeammissa energioissa. Energiakuurot voivat antaa paljon kaivattua lisäpotkua. Kirjoita muistiin luovat ideat, joita virtaa vapaasti näissä energioissa. Katso, mitkä ideat tuovat innostusta. Nämä ovat vinkkejä asioihin, joihin voimme keskittyä. Myös informaatiota virtaa sisään helposti. Nyt enemmän kuin koskaan on pakko kuunnella ja toimia oman intuitiosi ja opastuksesi mukaan. Ilmentämisestä tulee nopeampaa, merkillepantavampaa. Jotkut saavat uusia tehtäviä ja/tai syvemmän ymmärryksen nykyrooleista. Työstä, panoksesta kokonaisuuteen, tulee tarkoituksellisempaa, tietoisempaa.

Kaikki tämä on sielun suuremman ruumiillistumisen funktio ja kehosta tulee kristallisempi.

Kristallimuodon ymmärtäminen

Minulla oli hiljattain sessio asiakkaan kanssa, ja hän kysyi kristalleista ja siitä, miten hän voisi parhaiten työskennellä niiden kanssa kokemustensa parantamiseksi. Hänen oppaansa sanoi tuon syvällisimmän asian: "Olet itse suurin ja paras kristalli."

Tunsin tuon lauseen tärkeyden, ja sitten muutamana seuraavana päivänä työskentelin tiimini kanssa ymmärtääkseni sen.

Olemme kuulleet vuosia, miten siirrymme hiilipohjaisesta muodosta kristallimuotoon. Se on hidas prosessi – niin hidas, ettemme edes oikein usko, että se tapahtuu. Kuitenkin useammat ja useammat ihmiset alkavat nähdä valoa säteilevän katsoessaan ihoaan voimakkaalla suurennuslasilla. Monilla on unia, jotka auttavat vahvistamaan tuon prosessin. Yhdessä tällaisessa unessa reiteni halkesi ja paljasti sinivalkoisen kristallirakenteen, ja tuijotin ikään kuin kristalliluolaan. Tämä kaikki on todella jännittävää, mutta mitä se merkitsee?

Kristallit ovat taajuuden, koodien (informaation) ja energian säilyttäjiä ja lähettäjiä. Atlantiksella ja Lemuriassa kristalleja käytettiin sivilisaation rekisterien säilyttämiseen, mutta ne sisälsivät myös korkeampia taajuuksia. Monet tuntevat olevansa kotona paikassa, jossa on kristalleja, pelkästään siksi että ne nostavat tuon paikan värähtelyä, mikä saa korkeammalla värähtelevän ihmisen tuntemaan olonsa rennommaksi omissa nahoissaan. Kristallit voivat myös auttaa värähtelysi nostamisessa ja koodien avaamisessa muodossasi, mikä auttaa sinua seuraavalle tasolla.

Mitä siis merkitsee, kun sinusta tulee kristallinen?

Sinusta tulee taajuuksien, koodien ja energian vastaanotin, säilyttäjä ja lähetin. Mitä kristallisemmaksi tulet, sitä enemmän olet oman todellisuutesi ohjaksissa. Olento josta tulee kristallinen, voi auttaa toisten aktivoimisessa ja vahvistaa heidän heräämisprosessiaan. Se muuttaa todella peliä.

He selittivät: "Mitä kristallisempi yksilö on, sitä enemmän hän pystyy purkamaan aktivointeja ja latauksia, jota tulee. Tämä auttaa todellisuuden luomisessa, mihin sisältyy terveyden luominen. Kun yksilö pystyy tuomaan sisään suurempia malleja, jotka sisältävät luojaohjelmointia, se helpottaa ihmiskehon terveyttä. Kun tämä tapahtuu, yksilö näkee nopeita muutoksia muodossaan."

Kysyin heiltä, miten parhaiten helpotamme tätä prosessia, ja minulle kerrottiin, että on hyvin tärkeää puhua kehon kanssa. Kerro kehollesi, mitä tapahtuu, ja totea myös, että haluat tulla mahdollisimman kristalliseksi. Samalla tavalla kun lataamme kristalleja, meidän pitäisi ladata itseämme – vesi, auringonvalo, kuunvalo ja myös hautautuminen luontoon.

Kun saamme enemmän informaatiota, jaamme sitä. On todella hämmästyttävää aikaa, kun paljon muuttuu sisällä ja ulkopuolella. Toivon, että tämä löytää hyvin perille, ja katselet asioiden kehittymistä. Kiitos paljon teille kaikille, jotka jaatte tämän työn. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta <3

Järjestän ryhmäpuhelun 9.11.2017 …

Pidä huolta itsestäsi. Jenny <3

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.