UNIVERSUMIN YHDEN SUURIMMAN VOIMAN KÄYTTÄMINEN ITSEESI

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

30.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kiitollisuus on yksi suurimmista voimista universumissa. Se sallii sinun nähdä oppimisen olosuhteiden takana ja johdonmukaisesti käytettynä se voi auttaa tuomaan lisää, mistä olla kiitollinen. Monet meistä henkisellä matkalla olevista käyttävät kiitollisuusenergiaa säännöllisesti. Olemme kiitollisia kaikesta, mitä on ympärillämme, ja koko tästä hullusta kokemuksesta. Mutta voimmeko ilmaista kiitollisuutta itsellemme?

Aika monilla meistä, erityisesti empaattisilla, on negatiivinen ego. Meillä on taipumusta tähän ääneen, joka hajottaa meidät jatkuvasti, näyttää meille paikkamme ja ruokkii pelkoja. Tämä kehittyy usein lapsuudessa, jossa meille kerrottiin, ettei meidän pitäisi olla tietynlainen tai tunnemme liikaa tai meidän täytyy uhrautua tehdäksemme jostain toisesta onnellinen. Jos meillä on uskonnollinen tausta, tällä negatiivisella egolla voi olla vielä vahvempi ote.

Muistan liian monta kertaa kuulleeni, että nainen aiheutti miehen lankeamisen ja häntä pitää rangaista ja rajoittaa tässä elämässä. Voin vieläkin kuulla saarnan äitienpäivämessussa, jossa pappi kertoi kaikille, että naiset olivat huoria, joita täytyy kontrolloida, etteivät he tee syntiä. Onneksi hänet poistettiin seurakunnasta, koska tietenkään hänellä ei ollut mitään asiaa puhua alakoululapsille. Olen katsellut, kun miehiä pilkataan tunteiden näyttämisestä ja syvästä tuntemisesta. Heitä käskettiin olemaan isoja poikia ja miehistymään. Kaikki nämä asiat saavat aikaan hyvin negatiivisen ja kritisoivan sisäisen äänen. Tämän äänen voimakkuus riippuu siitä traumamäärästä, jonka sisäinen lapsi on kokenut.

Työskentelin erään asiakkaan kanssa, joka oli jäänyt "en ole tarpeeksi hyvä, en ole arvokas, en ole tarpeeksi lahjakas" -ajatuskierteeseen. Meillä kaikilla on oma kierteemme, johon jäämme kiinni. Tämä on ohjelmointia, joka pitää meidät paikoillaan, estää meitä tulemasta kaikeksi, mitä voimme olla, ja aivan varmasti estää meitä olemasta onnellinen. Tein työtä oppaiden kanssa siinä, miten häntä neuvotaan ja mitä hänen täytyy tehdä siirtyäkseen tämän kierteen yli, ja he ehdottivat, että hän harjoittaisi kiitollisuutta. He varmaan tunsivat minun pyörittelevän silmiäni sisäisesti … koska minulle sanottiin välittömästi: "Hänen täytyy osoittaa kiitollisuutta itseään kohtaan." Okei, nyt alamme päästä johonkin.

He selittivät, että kyky katsoa itseään tuntien kiitollisuutta on tärkeä osa omassa voimassaan kulkemista – kiitollisuuden tunteminen ulkoisesta täytyy kääntää sisäänpäin. He antoivat minulle kuvan vakaasti virtaavasta, hyvänkokoisesta virrasta ja selittivät, että se edustaa energiaa, joka luodaan tuollaisilla ajatusmalleilla. Mitä kauemmin ajatuksia on ollut, sitä suurempi virta on ja sitä vaikeampaa se on pysäyttää ja ohjata toiseen suuntaan. Tämän ymmärryksen myötä he suosittelivat, että ne joilla on negatiivista puhetta itsestään, alkavat keskittyneesti ponnistella päivittäin tuon ohjelmoinnin kirjoittamiseksi uudelleen. He antoivat minulla kuvan majavasta, joka tekee patoa – tukki kerrallaan. Lopulta on riittävästi tukkeja, että vesi alkaa hidastua, saa uuden suunnan ja luo uuden väylän virtaukselleen. Nämä sivuhaarat ovat tilaisuuksiamme luoda uusia ajatusvirtoja, jotka tukevat meitä, eivätkä hajota.

Tämän myötä haastan jokaisen teistä, joka tuntee opastusta siihen, kirjoittamaan kuukauden ajan päivittäin ainakin kolme asiaa, joista olette kiitollinen itsessänne. Olkaa parhaanne mukaan toistamatta ajatuksia, vaan etsikää sisältä aina jotain uutta.

Tässä on omia toteamuksiani:

Olen kiitollinen, että minä pystyin tekemään hyvän päivällisen.

Olen kiitollinen, että minä reagoin eri tavalla kuin aiemmin.

Olen kiitollinen, että minun nilkkani ei turvonnut nyrjähtäessään.

Jokainen toteamus on tukki joessa, joten ole kärsivällinen, kun joillakin teistä on hyvin leveä ja syvä joki.

Postaan tämän Facefook-sivulle ja pyydän ihmisiä jakamaan toteamuksiaan. Rakastaisin sitä, jos liittyisit mukaan. Sinun ei tarvitse postata, mistä olet kiitollinen, kuukauden joka päivä – ainoastaan kun tunnet innostusta. Lisäksi nähdessään jonkun muun postaukset, se auttaa näkemään samanlaisia ominaisuuksia itsessään. Rakastaisin kuulla myös vaikutelmia, joita saatte, ahaa-elämyksiä ja kertoja jolloin asioiden etsiminen sisältä, joista olla kiitollinen, toi esiin parannusta tarvitsevia alueita. Ota tämä 30 päivän haaste vastaan alkaaksesi oikeasti uudelleenohjelmoida tätä elämäsi aluetta sinua tukevaksi. Siirry Facebookiin ja osallistu klikkaamalla tästä (linkki puuttuu tekstistä).

Tässä on video aiheesta, joka voi kuvata sitä paremmin kuin kirjoitukseni. Kiitos kaikille niille, jotka jakavat näitä viestejä. <3 Pitäkää huolta itsestänne! Jenny <3

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.