PIMENNYSENERGIOIDEN INTEGROINTI JA AIKAJANAMUUTOS

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

24.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mikä viikko! Vaikka varsinainen auringonpimennys on ohi, integroimme edelleen niitä energioita, jotka avautuivat. Pimennys oli uskomaton ja oli hetken hiljaista, kuin koko maailma olisi pidätellyt henkeään. Pimennys toi energioita, latauksia ja parannuksia, joita emme ole koskaan ennen kokeneet. Tämä auttaa meitä siirtymään täysin harmoniaan itsemme ja galaksin kanssa.

Aikajanajakautuminen

Ajankohtaisten energioiden toinen komponentti on, että koimme myös aikajanamuutoksen. Tämä ei ole viimeinen aikajanamuutos, vaan alemman taajuuden sivujoki erosi kollektiivisesta aikajanavirrasta. Jokainen näistä jakautumisista auttaa meitä pysymään korkeammissa taajuuksissa ja luomaan maailmaa, jota haluamme yksilöinä ja kollektiivisesti.

Monet ihmiset eivät osanneet täysin ilmaista sanoin, mitä oli tapahtunut, mutta he tiesivät jonkin ehdottomasti muuttuneen. Tämä tuo vähän helpotusta niille, jotka ovat jo sitoutuneet korkeampaan aikajanaan. Jotkut meistä kuitenkin huomasivat, että masennus ja ahdistus lisääntyivät pimennyksen aikana. Kun eräs ystävä otti yhteyttä minuun tunteissaan uskomatonta ahdistusta, kerroin hänelle aikajanajakautumisesta ja kysyin, mitä hän tunsi. Hän näki välittömästi, että hänen toinen jalkansa oli toisella aikajanalla ja toinen toisella. Se on erittäin epämukava paikka. Kuin venyisi kahden liikkuvan junan välissä. Kehotin häntä katsomaan, mitä pelkoja nousi, mitä tunteita ja toteamaan aikomuksen, ettei hän tarvinnut enää näitä asioita elämässään. Hän teki tämän ja meni hierontaan, mikä auttoi häntä vapautumaan tiheydestä kehossaan. Kun hieroja hieroi hänen nilkkaansa, hän kuuli selvästi "astuminen omaan aikajanaasi nyt".

Hän ei ole yksin havaitessaan tunteita kuplivan epäluonteenomaisella tavalla. Monet huomasivat, että pimennyskäytävä toi esiin monia pelkoja, huolia ja muistoja. Tämä oli näyttämään meille, mitä täytyi katsoa uudestaan, jotta voimme nähdä sen eri perspektiivistä. Myös sisäisen lapsen syvää parantumista tapahtuu. Onnellinen ja terve sisäinen lapsi on ovi korkeampaan itseen, eikä sitä voi enää sivuuttaa. Nekin jotka ovat työstäneet intensiivisesti sisäistä lasta, löytävät uusia tutkittavia kerroksia.

Se on mielenkiintoista, että monet havaitsevat vanhaa riippuvuuskäyttäytymistä tulevan pintaan – nämäkin liittyvät tunteisiimme. Järkytyin, kun tupakansavu toi tuon tutun himon, jonka jätin taakseni 11 vuotta sitten. Jotkut asiakkaani huomasivat samanlaisia malleja tulevan esiin. Kyse voi olla kemikaaleista, ruuasta ja myös riippuvuuskäyttäytymistä, kuten pakkomielteisyys asioihin. Meitä pyydetään valitsemaan, minkä todellisuuden haluamme, ja olemalla leikkimättä noissa energioissa sallimme niiden lähteä.

Ymmärrä, että myös korkeammilla aikajanoilla on tunteita, mutta pystymme näkemään ne eri näkökulmasta. Tunteet, pelot ja huolet eivät ole "litteitä"/ehdottomia, vaan ne ovat kerroksisia ja monitahoisia. Tunteella josta päästetään irti aikajanajakautumisessa, on korkeammalla aikajanalla eri taajuus kuin alemmalla. Tämän oivaltaminen voi helpottaa sitä huolta, että jauhamme samaa asiaa uudestaan ja uudestaan. "Putoa" hetkeksi sydämeesi ja katso, miten perspektiivisi on muuttunut, ja tuossa muutoksessa tapahtuu parantuminen.

Meitä pyydetään joka hetki valitsemaan, minkä todellisuuden haluamme kokea. Emme voi enää kävellä väliaidalla. Tiedä, että riippumatta siitä, mitä kukin valitsee, se on täydellinen kokemus, jota hän tarvitsee sielukasvuunsa. Kaikkia pidetään ehdottomassa valossa ja Lähderakkaudessa ja kaikki palaavat sinne lopulta, kun ovat valmiita. Energiamuutos siirtää todellisuudessa luotamme pois ne ihmiset ja asiat, jotka eivät enää sovi taajuuksiin. Joissain tapauksissa elämä järjestää tuon siirtymisen ja toisissa tapauksissa meidän täytyy kysyä itse: "Sopiiko tämä yhteen sen kanssa, mitä haluan elämässäni?" Jos vastaus on "ei", siirry vain eteenpäin ja päästä siitä irti.

Todellisuutemme ja fokuksemme muuttaminen

Jokaisessa meissä on energioiden vastaanotin ja lähetin. Meidän täytyy varmistaa, että vastaanottimemme on viritetty korkeampiin energioihin. Kun laajennamme fokuksemme henkilökohtaisen todellisuutemme ulkopuolelle, voimme sallia sellaisen ohjelmoinnin vastaanottamisen, joka ei kuulu meille. Ymmärrä, että siitä mikä vastaanotetaan, tulee osa meitä, jos sallimme sen, ja sitten lähetämme tuota todellisuutta ulospäin. Tuo lähetys ruokkii todellisuutta, jota emme halua. Siihen saakka vaaditaan ahkeruutta, kunnes voimme tarkkailla ohjelmointia, psykologista sodankäyntiä ja työnnettäviä agendoja omaksumatta niitä. Ryhmätyö – henkilökohtaisesti tai "etänä" – on hyödyllistä pitämään fokuksemme siinä, mitä haluamme luoda, sen sijaan että eksymme ympäröivään ohjelmointiin.

Kun omaksumme uudempia energioita, se linssi jonka kautta katsomme maailmaa, muuttuu myös. Muista, että kun muutumme, myös kaikki ympärillämme muuttuu. Asioiden näkeminen uudessa valossa, ilman vanhoja odotuksia, auttaa meitä ankkuroimaan todellisuuden, jonka haluamme. Tämä meni minulla perille, kun puhuin erään asiakkaan kanssa, joka mainitsi ajatelleensa, että menee taas kuntosalille, muttei pitänyt sen energiasta kokeillessaan edellisen kerran. Opastus oli, että hän kokeilisi uudestaan, tuntisi sen energiaa eikä sallisi sen, mitä on ollut, hämärtää kokemusta. Muutumme kaikki, myös ne jotka eivät tiedosta – ja meidän täytyy päästää irti ennakkonäkemyksistämme ja nähdä uusi. Kun tuomitsemme, emme jätä tilaa sille, minkä pitää muuttua.

Fyysisesti puhuttaessa

Fyysisesti aikajanajakautuminen on saanut monet tuntemaan kovaa huimausta ja kuin todellisuuskudelma olisi muuttunut, ja se tosiaan on. Maadoittuminen on todella tärkeää kalibrointiprosessin auttamiseksi. Sielun yhdistäminen kehoon auttaa, kuten myös energian yhdistäminen päälaelta jalkapohjiin. Hengitä syvään vatsaan ja työnnä energia jalkoihin.

Kun sopeudumme aikajanajakautumiseen, voi tuntua siltä, että törmäilemme asioihin tai toimimme virtaa vastaan. Salli asioiden tasaantua ja naura kunnolla kaaokselle. Keskustelin mieheni kanssa jostain, minkä olin kertonut hänelle. Muistan elävästi, mitä sanoin, hänen reaktionsa, missä olimme silloin ja mitä tapahtui ympärillämme. Hän tuijotti minua, kuin olisin seonnut, ja vannoi, ettei sellaista keskustelua ole käyty. Kysyin korkeammalta itseltäni, kumpi oli oikeassa, ja vastaus oli "kumpikin". Kokemukset olivat eri aikajanalla, eri todellisuudessa. Voimme vain nauraa ja olla pitämättä liian tiukasti kiinni siitä, mitä pidämme totuutenamme.

Näiden uusien energioiden myötä joillakin on niska-, hartia- ja leukakipua. Paljon muuttuu ja voimme napsahtaa pois harmoniasta. Kutsu ylösnousemustiimiäsi auttamaan tässä, äläkä epäröi käydä kiropraktikolla, kranio-sakraaliterapeutilla tai lääkärillä tarvittaessa. On myös tunne verensokerin laskemisesta ja monet huomaavat tarvetta syödä enemmän. Käytämme valtavasti polttoainetta sopeutuaksemme uuteen paikkaamme ja taajuuteemme. Tiedosta, mitä kehosi tarvitsee, vaikka se olisi kuinka eriskummallista. Kun teemme kaiken tiedostaen, se auttaa meitä pääsemään käsiksi henkilökohtaiseen opastukseen, joka helpottaa tätä koko prosessia.

Toivon, että tämä auttaa selittämään, mitä on tapahtunut. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta. Pitäkää huolta itsestänne. <3

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.