ENERGIAPÄIVITYS – KAIKESTA IRTIPÄÄSTÄMINEN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

22.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutos ilmassa on kouriintuntuvaa. Tiedämme, että asiat liikkuvat nyt paljon nopeammin, ja tässä tiedossa painaa vastuu. Meitä pyydetään päästämään irti kaikesta. Kaikesta mitä luulimme olevamme, kaikesta mihin samaistumme ja kaikista rajoituksista, joita olemme asettaneet itsellemme.

Jotkut tuntevat syvää masennusta ja ahdistusta. Tämä voi johtua siitä, että tuntee korkeamman aikajanan vedon samalla, kun osat sisällä toimivat edelleen alemmasta perspektiivistä. Tämä saa kaiken, mitä emme ole parantaneet täysin sisällä, tulemaan esiin syvemmältä tasolta. Meidän on aika puhdistaa kaikki, mitä emme ole ollut aiemmin valmis kohtaamaan. Se voi tuntua kidutukselta, kunnes oivallat, että se voi olla lopulliset hyvästit tuolle tuskalle, jos olet halukas.

Toiset huomaavat tarvetta hiljaiseen paikallaoloon. Sisällä muuttuu paljon, ja syvät muutokset vaativat kärsivällisyyttä. On kiehtovaa aikaa, kun jotkut huomaavat, että heidän oppaansa perääntyvät salliakseen korkeamman itsen integroinnin. Toiset huomaavat korkeamman itsensä juurtuvan syvälle, ja tämä tuo pääsyn vahvempaan kontaktiin universumin kanssa. Ikään kuin karanteeni on poistettu ja on paljon parempi pääsy kaikkeen.

Tämä on paljastuksen aikaa. Vaikka sitä ei tapahdu "tuolla ulkona", se tapahtuu sisällä. Meidän on aika omistaa kaikki juttumme, kaikki toimimattomuutemme ja mikä tärkeintä, omat tarinamme. Henkiset opetukset kertovat meille, ettemme saa samaistua tarinoihimme, jotka ovat vain harhaa. Kuitenkin muistan Sanandan sanoneen: "Elämänne katsominen kutsuen harhaksi, on sen uskomattoman työn romuttamista, jota olette tehneet." Alan ymmärtää, että meidän täytyy kunnioittaa tarinoitamme, mutta antaa niiden tunteiden mennä, jotka sitovat meidät niihin. Tarinamme, historiamme, se mitä meille on tapahtunut, on muokannut meidät sellaiseksi, kuka olemme nyt. Usein kasvamme eniten vaikeiden elämänkokemusten kautta. Meitä on taottu, puhdistettu ja vahvistettu tulessa.

Kyse on sen ymmärtämisestä, että voit kunnioittaa tarinoitasi, niiden rajoittamatta havaintoasi kaikesta, mitä olet. Silloin kun olemme kyvytön päästämään irti niistä tunteista, jotka kiinnitämme elämäntapahtumiin, niistä voi tulla osa identiteettiämme ja ne lukitsevat meidät todellisuuteen, jossa emme halua olla. Näistä tunteista irtipäästäminen voi muistuttaa kovasti surun viittä vaihetta: kieltäminen, viha, kaupanteko, masennus ja hyväksyminen. Paitsi että on kriittistä lisätä tähän anteeksianto ja siitä tuomitsemisesta irtipäästäminen, jota meillä on itseä ja toisia kohtaan. Emme voi toivoa positiivisuudella, rakkaudella ja valolla pois kokemustemme takana olevaa totuutta. Meidän täytyy tuntea se, omistaa se ja sitten – ja vasta sitten – voimme päästää irti siitä.

Katsoessamme #metoo-liikettä (jossa naiset myöntävät, että heitä on ahdisteltu tai hyväksikäytetty seksuaalisesti) voimme nähdä, missä ihmiset siirtyvät irtipäästämisvaiheisiin. Voimme nähdä, missä jotkut ihmiset myöntävät asioita ensimmäistä kertaa julkisesti – toisille se antaa kanavan irtipäästämiseen vihasta ja surusta. Siinä on myös ryhmittymä, joka sanoo #metoo (= minua myös), ja noissa yksinkertaisissa sanoissa he oivaltavat, ettei noilla tapahtumilla ole enää valtaa heihin.

Jokaiselle ihmiselle täytyy antaa oma prosessinsa, eikä sillä ole merkitystä, miten sotkuiselta se saattaa näyttää. Jos et ole vielä pystynyt päästämään jostain irti, nyt on aika kunnioittaa noita tunteita ja sitä, miten ne ovat muuttaneet sinua (hyvään ja huonoon suuntaan), päästää irti kaikesta tuomitsemisesta ja vapauttaa itsesi. Nyt on ulkoinen energiatyöntö kaiken tämän parantamiseen. Salli näiden energioiden auttaa sinua jättämään taakse tarinoidesi tuska ja kääntää ne voitto- ja selviytymistarinaksesi.

Kaikki muutos tapahtuu SISÄLTÄ. Olen alkanut ymmärtää, ettei tämä merkitse ainoastaan meitä itseämme, vaan myös instituutioita, uskomusjärjestelmiä ja käsityksiä. Tulin tähän ymmärrykseen keskustellessani korkeimman itseni kanssa koulutusjärjestelmästä 9-vuotiaaseen tyttäreeni liittyen. Olen tarjoutunut opettamaan häntä kotona tai etsimään koulun, joka sopii paremmin herkille lapsille. Hänen vastauksensa minulle on ollut sama 5-vuotiaasta saakka: "Äiti, minun tarvitsee olla siellä." On hetkiä, jolloin tiedän hänen puhuvan korkeammasta viisaudesta ja minun täytyy vain luottaa, vaikken ymmärräkään sitä. Käännyin tiimini puoleen saadakseni ymmärrystä, ja he selittivät, että kaikki muutos tapahtuu sisältä.

Tämä ei päde ainoastaan ihmiseen, vaan myös instituutioihin, kuten koulut, hallitus, terveydenhuolto ja myös käsitykset, esim. miten naisia kohdellaan tässä yhteiskunnassa. Tämä on yksi syy, miksi hyvin monet tuntevat painetta "päästä takaisin tuonne ulos". On aika säteillä valoa elämän kaikilla alueilla maan päällä ja sallia muutoksen tapahtua. On aika nähdä, missä jokainen meistä on esittänyt osaa siinä, mitä on luotu, ja auttaa sen korjaamisessa pelkästään säteilemällä valoa ja omaa totuuttamme.

Meitä pyydetään päästämään irti myös niistä tavoista, joilla olemme määrittäneet itsemme tällä henkisellä matkalla. Muistan sulautumisen yhteen arkkienkeli Rafaelin kanssa ja oppaideni kertoneen minulle: "Älä samaistu tähän, sillä olet paljon enemmän." Kun heräämme ja huomaamme 3D-identiteettimme riisutun, voimme roikkua kiinni uusissa identiteeteissä. Näidenkin täytyy mennä, kun astumme uuteen. Kyse ei ole siitä, että on jokin ongelma väittää itseään valotyöntekijäksi tai miten määritteletkin itsesi, kunhan ymmärrät, että se on äärimmäisen rajoittunut määritelmä kaikesta, mitä olet kokonaisuudessaan. Meitä pyydetään päästämään irti siitä laatikosta, johon meidät on laitettu tai jonka olemme luoneet itsellemme, ja kokea KAIKKI, MITÄ OLEMME.

Vaikka on haastavaa aikaa energeettisesti, fyysisesti ja kollektiivisesti, meitä pyydetään päästämään irti kaikesta vastarinnasta, jota meillä vielä on, ja antamaan vain mennä.

Tämä kuvattiin minulle selväjärkisessä unessa:

Olin valaiden-katselu-veneessä, ja merenkäynti oli hyvin kovaa. Seisoin veneen takaosassa toisen henkilön kanssa, kun tuli valtava aalto ja kaatoi meidät. Iskeydyimme veteen juuri, kun syntyi pyörre, ja meidät imettiin alas. Vilkaisin sivulle ja toinen henkilö taisteli kaikin voimin, ettei häntä imettäisi pinnan alle. Minäkin aloin taistella, kun korkeampi itseni sanoi: "Lakkaa taistelemasta, sinulla on pelastusliivit." Niinpä lopetin, vedin kunnolla henkeä ja sallin itseni vedettävän syvälle merenpinnan alle.

Imu alkoi helpottaa ja meri rauhoittua. Avasin silmäni ja näin valaita uivan lähellä, kun aloin nousta pintaa kohti. Vilkaisin sivulle ja näin, että tuolta henkilöltä joka oli pudonnut veneestä kanssani, oli loppunut ilma ja hän oli kuollut kamppaillessaan. Pääsin pintaan, otin jättimäisen hengenvedon ihanaa ilmaa ja näin auringon paistavan kirkkaasti. Kuulin korkeamman itseni sanovan: "Teillä kaikilla on pelastusliivit, lakatkaa vastustamasta ja sallikaa niiden auttaa itseänne."

Palattuani tuosta näystä, kysyin korkeammalta itseltäni, mitä hän tarkoitti sillä, että meillä kaikilla on pelastusliivit, ja hän sanoi, että sielun luontainen taipumus on aina nousta valoon – se on pelastusliivimme. Tunne pelastusliivisi ja tiedä, että vaikka sinusta saattaa tuntua siltä, että sinut imetään pinnan alle, nouset taas. Sielusi ei tiedä muuta tapaa.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta ja rauhallista merta. Kiitos teille kaikille, jotka jaatte tämän työn. Se merkitsee enemmän, kuin tiedättekään. Jenny <3

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.