ANTAUTUMISEN JA SUUREN KASVUN AIKA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

2.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä blogi on ollut pitkään tulossa, koska olen etsinyt sanoja, jotka auttavat ikuistamaan tämän ajan. Ainoa tapa, jolla voin kuvata tätä aikaa täsmällisesti, on sanoa, että se on antautumisen aikaa. Emme ole koskaan ennen kokeneet tämäntyyppistä energiaa, ja se muuttaa kirjaimellisesti kaiken. Se pyytää meitä samaan aikaan päästämään irti sekä vastaanottamaan kaiken, mitä olemme. Se pyytää meitä päästämään irti siitä, miten ajattelemme, että asioiden pitäisi olla tässä prosessissa, miltä niiden pitäisi tuntua ja miltä niiden pitäisi näyttää (erityisesti "tuolla ulkona").

Rajojen vahvistaminen ja luominen

Elokuun pimennyksen jälkeen hyvin paljon on avautunut, on suurempi yhteys ja korkeampia taajuuksia. Muutokset joita nämä taajuudet tekevät meidän sisällämme ja maapallossamme, ovat tähtitieteellisiä.

Voi tuntua siltä, että tuhat eri energiavirtausta pommittaa yhtä aikaa. Jos meillä ei ole rajoja ja sallimme sen kaiken tulla kenttäämme, tunnemme olevamme hyvin maadoittumaton ja huonovointinen. Emme tarvitse rajoja ainoastaan valvetodellisuudessamme, vaan tarvitsemme niitä myös näkymättömässä todellisuudessa. Osa tästä tapahtuu, jotta käytämme rajojamme ja alamme oivaltaa, mitkä taajuudet sopivat yhteen henkilökohtaisen sieluvärähtelymme kanssa. Enää meidän ei tarvitse ottaa sisään toisten ihmisten taajuuksia – voimme olla tietoinen niistä, jotta voimme auttaa, mutta tehtävämme ei ole ottaa niitä omaksemme. Enää meidän ei tarvitse antaa energiakuurojen kaataa itseämme ja saada meitä toimimattomaksi. Tiimini on kertonut minulle, että meidän jokaisen on ok sanoa, ettemme pysty käsittelemään tätä. Että jos emme pysty käsittelemään näitä päivityksiä HELPOSTI ja ARMOLLISESTI, niitä täytyy hidastaa. Tätä merkitsee kulkea omassa mestaruudessaan.

On tärkeää huomata, että päivitykset ovat eri asia kuin puhdistuminen. Ja silloin kun yksilö käy läpi syvää tunnepuhdistusta, hän voi olla täysin pakahtunut ja anoa sitä loppumaan, ja kuitenkaan se ei lopu, koska se ei voi. Jos jollakin meistä on sisällään taajuuksia, jotka eivät kestä korkeampia aikajanoja, ne tulevat esiin uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, kunnes ne on selvitetty ja irtipäästetty. Näin on, jotta sovimme yhteen sen värähtelytaajuuden kanssa, jossa olemme tällä hetkellä, ja löydämme hyvinvoinnin.

Jos huomaat olevasi täysin pakahtunut kehokivusta, tunnetuskasta ja mielen pyörimisestä ympäri, tämä ei ehkä ole päivitysten aiheuttamaa, vaan keho puhdistaa itseään. Kun tuntee puhdistumisen "läiskivän" itseään, on hyvä aika kaivautua todella sisään ja katsoa, mikä täytyy nähdä. Katso sitten, mistä tuo ajatuksenjuoksu, ohjelmointi tai uskomus alkoi. Jos se alkoi syntymähetkestäsi, niin se on parannettava tuosta paikasta, eikä pelkästään sitä, miten se vaikuttaa sinuun nyt.

Uuteen ankkuroituminen

Monet ovat irrottautumassa yhdestä todellisuudesta ja ankkuroitumassa toiseen. Lisäinfoa aikajanamuutoksesta artikkelissa "Väliaikainen 5D-aikajana käytettävissä" 10.9.2017. Tämän vaiheen aikana asioista voi tulla todella sekavia. Tavaroita hukkuu, tapahtumia häviää, mukaan luettuna sähköpostit ja puhelinnumerot. Meidän täytyy vain nauraa hämmennykselle ja antautua prosessiin. Fyysisessä muodossa tämä voi olla hyvin haastavaa. Tällöin saamme huimauskohtauksia ja tunnemme, ettemme ole oikein maan päällä, ja tämän myötä voi tulla vammoja. Jos siis huomaat kompastelevasi, nyrjäyttävän nilkkasi tai sinulla on lonkka- ja polvikipua, nämä ovat merkkejä, että sinun täytyy oikeasti ankkuroitua ja maadoittua. Monet ihmiset käyttävät kristalleja ja "maakosketusta" auttamaan uuteen paikkaansa maadoittumisessa.

Aivan kuten täytyy irrottautua yhdestä todellisuudesta, täytyy myös ankkuroitua uuteen. Huomasin parhaaksi itselleni, että vetää syvään henkeä päälaelta – ikään kuin kruunuchakrallani olisi keuhkot. Todella vetää syvään henkeä, hengittäen sisään kaiken, mitä on, ja sitten hengittää ulos jalkapohjien kautta, aikomuksena maadoittua vakaasti aikajanaan tai todellisuuteen, joka sopii minulle parhaiten. Tapa joka toimii sinulla parhaiten, on täydellinen. Tiedä vain, että olemme helposti maadoittumaton kaikkien näiden muutosten myötä.

Valon pitäminen

Monet huomaavat, että tulee uusia tehtäviä, uusia rooleja ja kykyjä, ja sen myötä tulee hyvin paljon innostusta ja vähän hämmennystä. Kun kuljemme omassa voimassamme ja ruumiillistamme kaiken, mitä olemme, huomaamme, että maailmamme muuttuu kovasti. On tunne, että tämä vaihe on valmis. Tunne, ettei enää tarvitse yrittää saada jotain, vaan kaikki on sisällä odottamassa ottamista. Prosessiin luottaminen on ehdottomasti välttämätöntä, mutta tämä on myös aikaa olla vahva ja seurata tarpeita. Valon pitäminen ei ole enää ilmaisua, vaan vaatimus näissä energioissa. Jotain vähemmän, ja voi tuntea olevansa hyvin kietoutunut muiden tiheyksien tunteisiin.

Haluan jakaa henkilökohtaisen kokemuksen, joka auttoi minua ymmärtämään valon ja oman värähtelyni pitämisen merkityksen.

Meditoidessa näin itseni kulkemassa tietä ja seuraani liittyi korkeampi itseni. Juttelimme ja tulimme jättimäisen rotkon partaalle. En voinut mitenkään ylittää sitä, mutta korkeampi itseni yllytti minua antamaan mennä ja kävelemään yli. Ajattelin mielessäni, että se olisi vastaava kokemus, kuin Jeesuksen käveleminen veden pinnalla – naurua. Niinpä otin askeleen ja putosin … putosin rotkon pohjalle. Kun pääsin järkytyksestäni yli, oivalsin, että pohjalla olivat kaikki tuskalliset tunteet ja ihmisen kamppailut – tuska, trauma, ahneus, puute, sota, raiskaus … vaikka mitä. Tunsin sen tihkuvan sisääni ja alentavan värähtelyäni, ja fyysistä kehoani särki.

Aloin mennä paniikkiin ja korkeampi itseni sanoo: "Tee, mitä teet parhaiten." Oivalsin sen tarkoittavan, että säteilisin valoani. Aloin lähettää rakkausaallon toisensa jälkeen sydänchakrastani. Sillä ei ollut merkitystä, vastaanotettiinko se tai auttoiko se, koska jokaisella ihmisellä on oma matkansa. Lähetin vain valoa kiinnittymättä lopputulokseen. Huomasin, että energiat eivät enää tihkuneet sisään, kehoani lakkasi sattumasta ja hämmästyin huomatessani, että nousen hitaasti pois rotkosta. Kun pääsin ylös, olin rotkon toisella puolella ja korkeampi itseni onnitteli minua. Sitten se kehotti minua katsomaan rotkoon. Jotkut sielut olivat kietoutuneet valoon ja ehdottomaan rakkauteen ja käyttivät sitä köytenä vetämään itseään eteenpäin. Sitten se sanoi: "Jos olisit eksynyt noihin taajuuksiin, et olisi kyennyt auttamaan ketään. Tee ennen kaikkea se, mitä teet parhaiten, äläkä tunne syyllisyyttä, ettet eksy tunteisiin."

Se oli erittäin tärkeä oppitunti, joka kerrottiin tavalla, jonka tajusin täysin.

On myös aika katsoa kaikkea ja määritellä, mitä ei tarvitse. Ja tämä voi olla tärkeää, erityisesti jos et ole varma, mitä haluat. Kyky määritellä, mikä ei enää sovi todellisuuteesi, on hyvin, hyvin tärkeää. Ota sitten askelia siirtyäksesi sen yli, mikä ei enää palvele sinua. Olen nähnyt asiakkaissani ja itsessäni, että sitten kun sitoumus on tehty ja otettu toiminta-askelia, ovia alkaa avautua ja energiat työntävät meitä eteenpäin.

On myös ymmärrystä, että vaikka asiat eivät näytä virtaavan, ne virtaavat. Minulla oli hiljattain asiakas, joka seurasi opastusta muuttaa maantieteellisesti. Hän löysi asunnon, jonka hän ajatteli sopivan, mutta muuttaessaan siihen huomasi sen olevan kamala. Asunnossa oli ympäristöongelmia, jotka olisivat aiheuttaneet vaikeuksia hänen herkälle elimistölleen. Sitten hän vaati kiinteistövälittäjää etsimään hänelle uuden asunnon ja tämä löysi sopivan, mutta oli kahden viikon odotus, jolloin hänen täytyisi asua hotellissa. Hänen opastusjärjestelmänsä kehotti häntä lähtemään automatkalle ja nauttimaan, koska hän asuisi hotellissa joka tapauksessa.

Kuten voit kuvitella, ihminen ihmettelee, missä hän meni vikaan. Miten hän ohitti opastuksen? Miten hän lähti pois virrasta? Toisaalta henki oli haltioissaan. Se oli innoissaan, että hän kieltäytyi tekemästä myönnytyksiä ja jäämästä huonoon asuntoon. En pysty alkuunkaan kertomaan, miten monta kertaa valotyöntekijät ovat jääneet vähemmän ihanteelliseen tilanteeseen, koska heistä tuntuu, että heidän täytyy olla siinä tuomassa valoa. Tämä on itsensä uhraamista, ei mestaruutta. Henki oli onnellinen myös siitä, että hän valitsi tämän lopputuloksen tai ns. läpäisi testin, koska automatkalla oli hänelle suurempi tarkoitus. Koko tapahtuman aikana hän ei ollut kertaakaan virran ulkopuolella. Ihmishavainnosta vain tuntuu siltä.

Henki kertoo minulle, että yksilö voi olla virrassa ja silti hänellä on tapahtumia, joita pidetään ei-haluttuina. Ajattele tyhjää rengasta, joka esti päätymästä ikävään onnettomuuteen muutaman kilometrin päässä. Saamme itsemme pois virrasta vain silloin, kun emme kunnioita itseämme. Tässä kohtaa tulee mukaan usko ja luottamus siihen, että kaikki tapahtuu korkeimmaksi parhaaksemme. Tämä on antautumista sille tosiasialle, ettemme tiedä suurempaa kuvaa.

Kehon kunnioittaminen sen tullessa toimintakuntoon

Myös keho pyytää suurempaa roolia elämässämme. Hyvin pitkään meille on kerrottu, ettemme ole keho, vaan paljon enemmän, ja se on totta. Keho on kuitenkin oleellinen osa tätä – ylösnousemme kehon kanssa, asia jota ei voi unohtaa. Keho sisältää esi-isä-DNA:n ja entisten elämien oppitunnit. Solumme sisältävät tämän ja muiden elämien traumoja. Keho on myös sivuutettu, tuomittu ja sitä on kohdeltu kaltoin monta kertaa maamatkalla. Sielumme pelkästään on tarkkaillut elämiä, keho on todella elänyt ne. Kehoa pyydetään muuttumaan, kun meistä tulee enemmän kristallia ja vähemmän hiiltä. Keho käy läpi sen, että ruumiillistamme enemmän sieluamme ja mitä se merkitsee fyysisesti.

Meitä pyydetään yhdistämään tietoisuutemme kehon tietoisuuteen. Meitä pyydetään kuuntelemaan kehoa, kunnioittamaan sitä ja auttamaan sitä päästämään irti tavalla, jonka se näkee sopivaksi. Meillä on taipumusta järkyttyä kehon turpoamisesta, kaikista ylösnousemusoireista, särystä ja olemisesta pois keskuksestamme näiden intensiivisten päivitysten aikana. Tämä ei eroa siitä, kun raivostumme tai pelkäämme, kun Maa puhdistuu hurrikaaneilla, maanjäristyksillä, tulvilla ja maastopaloilla. Meidän on aika alkaa yhdistyä, kuunnella ja sallia itsemme ja Maan kokea se, mitä niiden tarvitsee kokea, täysin luottaen.

Hiljenny hetki ja kysy yksinkertaisesti: "Keho, mitä tarvitset?" ja sitten salli tuon vastauksen tulla äänenä, kuvana tai tunteena. Kun ensimmäisen kerran tein tämän, kuulin pehmeän mutta hyvin selkeän äänen: "Sinun täytyy rakastaa minua, ja tarvitsen enemmän vettä."

Alkaessani työskennellä sukupuolielinteni energian kanssa, kun minulla oli hormonivaihtelua, näin välittömästi saatanan, Lilithin ja punaisen omenan. Minulta vei hetken oivaltaa näiden olevan perisynnin symboleja. Periaatteessa katolinen kasvatukseni ja sen iskostaminen, että naiset aiheuttivat miehen/ihmisen lankeamisen, oli asettunut kehooni. Kun ankkuroidumme enemmän ja enemmän jumalaiseen feminiinisyyteen, minun oli erittäin tärkeää työskennellä kehoni ja sen kanssa, mitä soluihin oli tallennettuna.

Tämän matkani aspektin laiminlyöminen joko haluttomuudella olla kehossa tai sillä, etten näe kehon panosta ja arvoa, haittaisi prosessiani. Hormonivaihtelut olivat vinkki, että tämä alue tarvitse huomiota, rakkautta ja parannusta. En ikimaailmassa olisi ajatellut, että osa kehoani sisälsi varhaisvuosieni ehdollistumisen – tätä mieleni ei olisi keksinyt. Siksi luotin siihen, että kehoni näytti minulle toimintahäiriön.

Aletaan ymmärtää, että kipu, ahdistus ja masennus eivät ole vihollisiasi. Ne ovat itse asiassa ystäviä, jotka ohjaavat meitä johonkin suuntaan. Tehtävämme on ymmärtää, mitä sen takana on, miltä meistä tuntuu, ja toimia tilanteen korjaamiseksi tekojen tai havaintotapamuutosten kautta.

Kun menemme eteenpäin, kehon täytyy olla etualalla, koska se on sielumme jumalainen astia.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta ja rohkeutta antautua kaikelle, mitä olette. <3 Kiitos kaikille, jotka jakavat tämän työn ja tukevat sitä. Se merkitsee paljon. <3 Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.