KULTALAPSET OVAT TÄÄLLÄ!

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

15.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Näin "unta" tänä aamuna. Kuulin sattumalta ihmisryhmän keskustelun lomakohteen pienessä ruokapaikassa. He näyttivät nuorilta aikuisilta. Yksi tytöistä oli hiljattain saanut tietää olevansa raskaana. Hän oli töissä tuossa ruokapaikassa ja oli nyt tauolla.

Mielessäni vilahti kesäromanssi, ja näin hänen käyttävän ehkäisyä, joka ei ilmeisesti toiminut. Näin, että he rakastivat todella toisiaan. Kesän lopussa poika lähti jatkamaan collegea. Tyttö asui lomakohteessa yrittäen tulla toimeen päivästä toiseen. Hän ei halunnut kertoa pojalle, ei halunnut saada tätä kiipeliin, joten hän harkitsi vakavasti aborttia. Kuitenkin saattoi tuntea sen syvän rakkauden, jota hän tunsi jo tuota lasta kohtaan.

Katson miestäni, joka sanoo: "Mene, odotan ulkona". Tyttö nousi tauoltaan ja näin kultaisen pallon hänen kohdussaan. Menin hänen luokseen, laitoin käteni muutaman sentin päähän hänestä ja sanoin, että kaikki menee hyvin. Että hänet elätettäisiin – hänet ja lapsi. Ettei elämä olisi aina helppoa, mutta hänellä olisi aina kaikki, mitä hän tarvitsi. Kerroin hänelle, että tuo lapsi oli erityislaatuinen ja toisi iloa tänne maapallolle.

Hän näytti järkyttyneeltä, näin kuitenkin totuuden tunnistamisen hänen kasvoiltaan. Aloin kutoa kultaa hänen auraansa suojaamaan sitä, tekemään siitä suuremman ja myös lisäämään siihen asioita, jotka vetäisivät oikeita ihmisiä ja olosuhteita, jotka auttaisivat häntä tämän erityislaatuisen valon kasvattamisessa. Hän katsoi minua kyyneleitä silmissään ja sanoi "kiitos". Sitten halasin häntä ja käännyin lähteäkseni, kun hänen ystävänsä kysyivät, kuka olin. Menen ulos Dannyn luo ja sanon, että se on tehty. Hän hymyilee ja sanoo "hyvää työtä" ja me lähdemme.

Herään ja kerron miehelleni koko unen, ja hän vain katsoo minua ja hymyilee leveästi yllättymättä enää niistä tarinoista, joita kerron hänelle herätessä.

Tämä ajatus oli hyvin voimakkaana mielessäni: kultalapset ovat täällä. Maan värähtely on noussut riittävästi, että näitä lapsia voi tulla nyt massana. <3"

Postasin tämän Facebookiin tänä aamuna ja olin hämmästynyt niiden määrästä, jotka olivat myös nähneet unta tämän kultaenergian tulemisesta. Yksi ystäväni on doula ja hän tekstasi minulle nähtyään postaukseni, että hän auttoi hiljattain kaksosten synnytyksessä ja nähdessään heidät ja tunteissaan heidän energiansa sai ajatuksen: "Nämä ovat kultalapsia."

Tämän kultaenergian edelläkävijöitä on tullut vuodesta 2008 saakka valituille heränneille vanhemmille, jotka pystyisivät tukemaan lapsensa energeettisiä tarpeita. Viesti, että heitä tulee massana, on jännittävä – ei ainoastaan siksi, että Maan ja sen ihmisten taajuus on noussut riittävästi tukemaan näiden lasten kokonaista sukupolvea, vaan sen vuoksi, mitä nämä lapset tuovat mukanaan.

He tuovat syvää sielutietoa ja ymmärrystä energetiikasta, jota useimmat meistä ovat yrittäneet tajuta. Heillä on suurta rakkautta Maata ja kaikkia sen asukkaita kohtaan. Heillä on kaunis valo ja he tuovat iloa kaikkialle, minne menevät, tuntiessaan energeettistä tukea (se on avain).

Saan paljon latauksia tästä ryhmästä, joten on mielenkiintoista, kun aikaa kuluu! Ota hetki tunteaksesi tämän syvällä sisällä: KULTALAPSET OVAT TÄÄLLÄ!

Paljon rakkautta teille kaikille! <3 Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.