PIMENNYSPORTIN NAVIGOIMINEN JA AIKAJANAMUUTOS

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

15.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme aivan pimennyskäytävässä ja aikajanamuutoksessa. Hyvin paljon muuttuu sisällä ja "tuolla ulkona". Energiat tekevät juuri sitä, mitä niiden on tarkoitus tehdä. Ne muuttavat meitä kaikin tavoin. Yhtenä hetkenä energiat ovat korkealla ja avaavat sydänchakramme niin auki, että tunnemme pursuvamme rakkautta ja ykseyttä. Sitten meistä tuntuu, että olemme "langenneet", kun kaikki mikä ei ole yhteensopivaa täysin avoimen sydänchakran kanssa, tuodaan pintaan selvitettäväksi. Se voi saada tuntumaan, että olemme pallo universumin pingisottelussa. Kraniosakraaliterapeuttini sanoo: "Varmista, että käsket kaiken integraation tapahtumaan helposti, sujuvasti, mukavasti ja iloisesti." Tuo raja on auttanut paljon oloni tuntemisessa vakaammaksi näissä energioissa.

Äskettäin pyysin tiimiäni näyttämään, miltä uusi aikajana näyttää, ja he näyttivät minulle raamit, kauniin kultaisen piirustuksen. Monet meistä ovat osallistuneet noiden raamien rakentamiseen ja maadoittamiseen kollektiivitodellisuuteen. He selittivät, että nämä ovat raamit, jotka sisältävät jokaisen ihmisen luomisen, hänen oman henkilökohtaisen hologramminsa. Nämä raamit eivät ole tiukat, itse asiassa ne voivat laajentua, koska niitä ylläpitävät vain henkilökohtaiset rajoituksemme ja uskomuksemme. Sydänchakra on henkilökohtainen projektorimme, joka sallii sen luomisen ulkopuolelle, mitä sisällä on (halut, uskomukset, rajoitukset ja pelot). Jos sydänchakra ei ole niin auki, kuin voi, se rajoittaa projisointikykyämme.

Juuri tästä syystä meidän täytyy tiedostaa, miten ajatuksemme, tekomme ja uskomuksemme vaikuttavat sydänchakraan. Tutustu siihen, miltä avoin chakra tuntuu verrattuna suljettuun, ja katso, mikä ohjelmointi pyörii, kun se on vähemmän auki. Meidän täytyy tarkastella myös kaikkia uskomusrakenteitamme, ei vain niitä, jotka luulemme jättäneemme taakse, vaan myös niitä, jotka olemme luoneet tällä matkalla. Aina kun uskomuksesta tulee tiukka, se määrittelee henkilökohtaisen todellisuutemme. Katso hetki niitä uskomusrakenteita, joita sinulla on, kiinteänä rakenteena, kuten laatikko, eikä minään abstraktina. Onko henkilökohtainen laatikkosi tarpeeksi suuri? Laajentuuko sen, kun kasvat, vai täytyykö sinun roikkua kiinni siinä turvallisuuden ja varmuuden vuoksi?

Ymmärrä, ettemme ole koskaan ennen olleet tässä. Maan päällä ei ole ketään, joka on kokenut näitä energioita sellaisina, kun ne virtaavat nyt sisään. Tämä merkitsee, että lennämme kaikki tuntemattomalla alueella. Kyllä, voimme saada informaatiota tiimeiltämme, mutta sen täytyy kuitenkin tulla suodatintemme ja niiden uskomusrakenteiden läpi, jotka olemme luoneet. Siksi meillä on niin eroavia raportteja siitä, mitä on tulossa – jotkut tuntevat, että kaiken täytyy romahtaa asioiden muuttumiseksi, jotkut näkevät kaiken muuttuvan silmänräpäyksessä. Se minkä itse näen, ei ole kaiken tuntemamme romahtamista eikä kaiken muuttumista utopiaksi hetkessä. Näen jatkuvaa liikettä eteenpäin, joka kiihtyy ja kiihtyy, kun useammat antavat energiansa tuohon virtaan. On meidän jokaisen tietoinen ponnistus saada selville, missä rajoituksemme ja pelkomme ovat, ja päästää niistä irti. Pelkomme ja huolemme sitovat meidät alempaan todellisuuteen, kamppailun ja selkkausten todellisuuteen.

Kysyin tiimiltäni lukemistani kuvauksista, millaista elämä on 5D:ssä aikajanamuutoksen jälkeen, ja niiden täsmällisyydestä. He sanoivat, että se on samanlaista, kuin raskaana oleva nainen kuvittelee, millainen hänen lapsensa on aikuisena. Pitääkö tuo kuva paikkansa? Kyllä, se saattaa pitää, mutta siihen eivät sisälly unettomat yöt, raivarit, teini-ikäisen kapinointi ja kaikki vaikeudet, joita tulee kasvamisesta. He selittivät, että aikajanamuutoksen jälkeen tunnustelemme edelleen tietämme ja selvitämme, kuka olemme ja mitä voimme luoda. Se muuttuu, miten nopeasti ajatuksemme ja tekomme luovat hyvää ja pahaa todellisuuteemme.

Siis vaikka saattaa tuntua, että lennämme sokkona, niin jos olemme yhdistynt omaan sisäiseen gps-järjestelmäämme (sielu), selviydymme. Erottelukyky on tärkeämpi kuin koskaan. Tämä merkitsee, että olet ainoa auktoriteetti koskien elämääsi, matkaasi ja fyysistä muotoasi. Tämä ei merkitse, ettemme voi mennä toisten luo saamaan opastusta, tukea ja parannusta, vaan se merkitsee, ettei pitäisi antaa auktoriteettia toiselle. Tästä syystä meille näytetään selvästi alueita, joilla meistä on tullut voimaton tai joilla olemme jääneet kiinni uhrikierteeseen. Olemme nyt mestareita. Apupyörät ovat poissa ja meille annetaan täysin vapaat kädet luoda oma todellisuutemme.

Kun kuulemme, että olemme mestari nyt, mielemme haluaa ottaa hallinnan ja ajatella kaikkia asioita, joita meidän pitäisi tehdä. Siitä voi tulla ajatuskierre, miksi emme ole riittävän hyvä tai valmis olemaan mestari. Kuitenkin luomme haluamaamme todellisuutta avoimen ja selkeän sydänchakran kautta. Mieli hämmentää asioita. Mieli ei ymmärrä, että palveluksessa oleminen merkitsee vain yhdistymistä potentiaaliimme ja korkeimpaan iloomme. Se merkitsee ensin valona OLEMISTA ja sitten TEKEMISTÄ vain, kun se on linjassa valomme kanssa. Monien meidän ei ole helppoa käsittää tätä – meille on vuosien ohjelmointi kertonut, että arvomme on se, mitä TEEMME, ei se, kuka OLEMME. Puhuin erään asiakkaan kanssa tästä, ja mieleeni juolahti eräs kokemus, joka muokkasi minua.

Valmistuttuani lukiosta sain uskomattoman tilaisuuden mennä Sisiliaan kesäksi ja asua tyttöystäväni tädin ja sedän luona. Tämä kokemus muutti minua tavalla, jota en ole tainnut koskaan edes käsittää. Elämä kodissani oli rauhatonta hyvänä päivänä ja täysin järjetöntä huonona. Isäni oli alkoholisti ja äitini kohteli meitä kaltoin mentaalisesti, tunteellisesti ja fyysisesti. En koskaan tiennyt, milloin talo räjähtäisi väkivaltaan ja kaaokseen. Kuitenkin huomasin, että jos minulla oli ystävä yökylässä, he osasivat käyttäytyä. Äiti ei aloittanut tappelua, kun isä hiippaili baarista kolmelta yöllä, vaan otti kasvoilleen tyynen ja tyytyväisen äidin ilmeen. Jossain lapsenmielessäni luulin, että useimmat perheet olivat hulluja ja rakkaus oli draamaa. Luulen, että viettäessäni aikaa ystäväni perheen parissa, hekin näyttivät parasta käyttäytymistään.

Kun asuin tämän perheen luona Sisiliassa, oivalsin, etteivät kaikki perheet näytelleet, kun vieraita oli yökylässä. Kukaan ei voinut näytellä sitä aikaa, jonka asuin heidän luonaan, näyttämättä vähän toimintahäiriöitä, jos he yrittivät kätkeä ne. Näin, etteivät täti ja setä ainoastaan rakastaneet, vaan he myös kunnioittivat toisiaan. Talossa tuntui upealta, ja myös toisen ärsyyntyessä toiseen, se ratkaistiin keskustelemalla, ei väkivallalla. Se muutti kaiken, myös sen määritelmän, joka minulla oli rakkaudesta ja mitä sietäisin tulevissa suhteissani. Tämä paljastus on auttanut minua valitsemaan kumppanin, joka rakastaa ja tukee minua sekä kasvaa kanssani. Se auttoi minua olemaan luomatta sitä väkivaltakierrettä, joka ulottui suvussani sukupolvien taakse.

Perhe jonka luona asuin, ei tiennyt mitään minusta tai toimimattomasta kodistani. He eivät luennoineet minulle terveestä perheestä tai terveistä suhteista – he olivat vain oma itsensä. Se, että he OLIVAT aito itsensä ja täynnä rakkautta, näytti minulle erilaisen tavan.

Tätä pyydetään kaikilta meiltä nyt. OLE esimerkki – miltä se ikinä näyttääkin sinulla.

Siksi on sanottu muutaman vuoden: "Pitäkää valo voimakkaana sisällänne. Olkaa tuo valo." Tämä ei ole kaikkein helpoin tehtävä, ja se vaatii täyttä aitoutta. Meidät taatusti pannaan näyttämään, mihin pystymme, maailmantapahtumien ja kollektiivissa olevan pelkomäärän vuoksi. Näemme myös henkisen naamion putoavan monilta. Tämä on hyvä asia, koska kaikkien naamioiden täytyy lähteä, ja meidän täytyy olla anteeksipyytelemättömän aito, käsittäen samalla, että tästä aitoudesta tulee muutosmajakka toisille.

Muista joka hetki, että osallistut tietoisuuskenttään, morfiseen kenttään, ajatuksillasi ja fokuksellasi. Tämä fokus auttaa kenttää kasvamaan ja tulemaan voimakkaammaksi. Ajattele kaikkea propagandaa ja uhoamista kolmannesta maailmansodasta, ja kun joku spekuloi tätä vihanlietsontaa tai tukee sitä, tämän toteutumiskenttä kasvaa ja voimistuu. Ei ole päänsä pistämistä pensaaseen olla fokusoitumatta tähän roskaan. Se itse asiassa vähentää tuon mahdollisuuskentän voimaa. Meitä palvelee paljon paremmin siihen todellisuuteen keskittyminen, jonka haluamme luoda itsellemme ja muille.

Meillä tapahtuu suurin ryhmäherääminen tällä hetkellä, ja kuten tiedämme, tämä ei ole helppo prosessi ja pelko on kouriintuntuvaa kollektiivissa. Meitä kutsutaan olemaan majakoita näille sieluille, valaisemaan polkua. Emme tee tätä kertomalla heille, miten eletään, syödään, hengitetään tai ollaan, vaan elämällä aitoa sydänkeskeistä elämää. Kun yksilö on valmis, hän kysyy meiltä totuuttamme, ja tuolloin hänen korvansa ovat riittävän auki kuuntelemaan.

Toivon, että tämä viesti löytää teidät kaikki hyvin ja kaivaudutte syvälle kaikkeen, mitä olette, ja näette itsenne sinä hämmästyttävänä sieluna, joka olette.

Pitäkää huolta itsestänne <3

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.