MATRIISIOHJELMOINNIN PURKAMINEN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

14.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun energia jatkaa todellisuuskerrosten voimistamista, raivaamista ja paljastamista planeetalla, jotkut huomaavat astuvansa uuteen ja laajentuneeseen rooliin. Tämä energia paljastaa myös hyvin paljon siitä tuhoisasta ohjelmoinnista ja niistä haitallisista käyttäytymistavoista, jotka ovat olleet normi aivan liian kauan.

Palasin äskettäin uskomattomalta ja valaisevalta matkalta San Diegoon. Varasin tämän matkan kesällä, koska sain tönäisyn, että minun täytyi olla siellä tiettyyn aikaan. En oikein ymmärtänyt miksi, mutta tiesin sen olevan tärkeää. Universumi "juonitteli" ja löysi minulle halvat lennot, täydellisen asuinpaikan ja vuokra-auton, joiden yhteishinta oli 111 dollaria. Minulla ei silti ollut mitään hajua, miksi olin menossa.

Me kolme – mieheni, nuorin tyttäreni ja minä – päätimme tehdä matkasta seikkailua ja nähdä niin paljon, kuin pystyimme. Ensimmäisenä iltana päätimme mennä istumaan paikkaan nimeltään Sunset Cliffs. Se oli alue, jossa voi istua kalliolla katsellen alla olevaa rantaa. Oli yöaika, ja tähtimaisema oli ehdottomasti hämmästyttävä.

Kun tuijotin tähtiä asettuneena omaan olooni, violetti valonleimahdus halkaisi taivaan ja jäi sinne. Se oli niin kirkas, että sokaistuin hetkeksi. Kysyin mieheltäni, näkikö hän sen, ja vastaus oli kielteinen, joten tiesin, että se oli tarkoitettu ainoastaan minulle. Sitten kuulin selvästi: "Avaa portaali." Se oli korkeampi itseni, joka puhui minulle sydänkeskuksesta. Tunsin ankkuroituvani syvälle maahan ja samaan aikaan kasvavani valtavaksi. Näin, että olin riittävän suuri koskettamaan tuota violettia valoa taivaalla ja avaamaan sen kuin portaalin tähtitaivaalle. Mustaa sumua alkoi lähteä tuolta alueelta, kuin magneetti olisi vetänyt sitä. Kun tunsin olevani valmis, suljin portaalin ja palasin itseeni. En ymmärtänyt vielä, mitä tapahtui, mutten esittänyt myöskään kysymyksiä.

Tiesin, että olin tehnyt tätä työtä aiemmin, mutta se oli aina tapahtunut yöllä nukkuessani tai selväjärkisissä unissa. En ollut vielä ennen tehnyt tietoisesti tällaista massiivista puhdistusta täysin hereillä ja toisten ympäröimänä. Tiimini pyysi minua jakamaan tämän, koska se laukaisee joillakin muistamisen ja sallii sen tulla tietoisuuden etualalle. Se auttaa meitä ymmärtämään, keitä olemme, sekä roolimme ja panoksemme kokonaisuuteen.

Seuraavana iltana auringon laskiessa minut opastettiin tekemään sama asia eri rantapaikassa. Taaskin mustaa sumua nousi koko alueelta ja se meni vaivattomasti Lähteeseen. Kysyin, mitä lähti, ja minulle kerrottiin, että se oli verhokerros, joka pitää ihmiset unessa liikkuen hetkestä toiseen oikeasti tiedostamatta. Minulle näytettiin, että pelkkä näiden energioiden poistaminen luo riittävästi tilaa, jotta ihmiset katsovat kriittisesti elämäänsä ja aloittavat heräämisprosessin.

Seuraavana päivänä menimme La Jolla Beachille, ja se oli upea. Kuitenkin oli läpitunkevaa ahdistusta, joka kääntyi tunteeksi "ei riittävän hyvä, ei riittävän kaunis, ei riittävästi rahaa". Tämä saavutti todella epämiellyttävän tason, kun pukeuduin märkäpukuun (pyhä helvetti). Niinpä mieheni leikkiessä aallokossa tyttäreni kanssa, istuin rannalla ja käännyin sisäänpäin. Asetuttuani kysyin ensimmäiseksi: "Onko tämä minun?" ja vastaus oli kielteinen. Niinpä kiitin näistä tunteista ja tunsin niiden lähtevän. Korkeampi itseni selitti sitten, että noista tunteista vapautettaisiin kerros tuona päivänä, jotta nuo ihmiset voisivat nähdä, miten he olivat vankina noissa "vähemmän kuin", mutta myös "täytyy olla parempi kuin toinen" -kierteissä. Jälleen avasin siis jättimäisen portaalin tuon alueen ylle ja katselin unikerrosten lähtevän.

Ennen matkustamista takaisin Coloradoon avasin viimeisen portaalin aivan San Diegon lentokentän lähellä. Se mitä sieltä lähti, oli tummempaa kuin muissa paikoissa ja se tuntui myös enemmän mönjältä. Se oli myös vaikein, ja kutsuin tiimini auttamaan. Minulle kerrottiin, että se oli vaikein tuon alueen suuren teknologiamäärän vuoksi. Teknologia ja suuri määrä betonia auttoi turvaamaan unohdusverhon ja pitämään ihmiset kiertämässä samanlaisissa ajatus- ja käyttäytymismalleissa. Nämä alueet tarvitsevat eniten apua.

Pisteiden yhdistäminen

Kun palasin kotiin, minulla oli asiakas, joka on parantaja ja joka kamppailee taloudellisesti. Hänen oppaansa näyttivät minulle, että hänkin menee paikkoihin ja tekee samanlaista työtä. Kysyin häneltä, onko hän tuntenut vetoa matkustaa eri paikkoihin. Hän vastasi myöntävästi, muttei hänellä ollut varaa. Hänen oppaansa kertoivat minulle, että hän veloittaa työstään liian vähän ja aliarvostaa aikansa, energiansa ja arvoaan. He jatkoviat, että monet ovat kiinni siinä ohjelmointisilmukassa, että he uhraavat itsensä tai ettei henkisistä palveluista saa velottaa. Tämä kontrollointiohjelmointi on jättänyt monet uupuneeksi, rahapulaan ja sisäiseen epäharmoniaan, ja kun heidän sielunsa yllyttää heitä astumaan esiin ja tekemään erilaista työtä, se ajattelutapa johon he ovat jääneet kiinni, ei salli sitä.

He selittivät, että monet saavat tarpeen matkustaa, mennä eri paikkoihin ja kaupunkeihin. Matkustamisen ei tarvitse olla valtavaa – se voi olla puolen tunnin ajomatkan päässä paikassa, jossa et ole koskaan ennen ollut. Tähän on syynä, että jokaisella meistä on ainutlaatuinen värähtelytaajuus, ja kun menemme uusiin paikkoihin, autamme tuon taajuuden ankkuroimisessa maahan. He näyttivät minulle orkesteria, jossa jokaisella ihmisellä on oma osansa soitettavana, oma sävelensä. Toinen ihminen voisi myös mennä San Diegoon ja auttaa tuota aluetta täysin erilaisella, mutta ei vähempiarvoisella tavalla.

Näytämme voivan jäädä kiinni varsinaiseen paradoksiin. Haluamme olla palveluksessa, joten annamme ja annamme ja parannamme ja parannamme ilman asiaankuuluvaa energiavaihtoa, eikä tämä salli meidän olla kokonaisuuden palveluksessa tarkoitetulla tavalla.

Universumi tuo minulle toisen asiakkaan, joka osallistui hiljattain ammatinharjoittajien työpajaan, jossa työskennellään morfisten kenttien kanssa ja tutkitaan todellisuuden hologrammiluonnetta. Työpajan aikana opettaja näytti osallistujille, miten jäljitetään se muoto, missä rahaan ja henkiseen työhön liittyvä ohjelmointi on. Vaikka tämä asiakas tunsi ratkaisseensa oman ongelmansa tuolla alueella, hän näki, missä sillä oli vielä muoto. Tämä tiedostamaton ohjelmointi pitää meidät vangittuna rajoittuneeseen todellisuuteen, kaikkien äärettömän yltäkylläisyyden sijasta. Tämä ohjelmointi estää meitä ymmärtämästä, että kaikki on pelkästään energiaa, myös raha.

Kuten tavallista, universumi näyttää minulle ongelman monilla eri tavoilla, jotta ymmärrys on kattava. Sitten työskentelin yhden asiakkaan kanssa, joka on kiinteistövälittäjä ja joka antaa myös Reikiä sivutyönään. Hän tunsi tekevänsä henkistä työtä vain antaessaan Reikiä. Kuitenkin hänen oppaansa halusivat hänen ymmärtävän, että kun ihminen toimii korkeammalla värähtelevästä paikasta, KAIKKI mitä hän tekee, on henkistä työtä. He selittivät, että on parantavaa ja erittäin arvokasta, kun auttaa jotakuta löytämään asuinpaikan, jossa hän tuntee olevansa kotona.

Meidän täytyy tarkastella määritelmiämme ja oivaltaa, että kun olemme avosydäminen ja värähtelemme korkeammalla, olemme palveluksessa – sillä ei ole merkitystä, miltä se näyttää. Vain sillä on merkitystä, että kuuntelemme sydäntämme ja sielumme yllytyksiä.

Eteenpäin astuminen

Ollessani San Diegossa opetettiin toinenkin uskomaton läksy.

Yhtenä päivänä juoksimme ympäri kaupunkia ja kävimme safaripuistossa, eläintarhassa ja Balboa Parkissa. Safaripuiston jälkeen oli väsynyt, ja sen sijaan että kunnioitin tuota tunnetta, sanoin sen ja lepäsin, päätin yrittää pysyä energisen mieheni ja tyttäreni perässä.

Iltapäivän loppuun mennessä olin täydessä kaaoksessa. Olin niin väsynyt, että tuskin pystyin puhumaan, hermosto kävi ylikierroksilla kaikista ihmisistä ja selkä oli niin kipeä ja tulehtunut, että kuuluisa "roikkuva jalkaterä" -kävelyni palasi. Palasi myös tuo tunne, jonka voittamiseksi olin tehnyt kovasti työtä: olin taakka, en pysynyt mukana ja pidättelin perhettäni. Todella yököttäviä ajatuksia, jotka kumpusivat ajalta, kun olin niin vammautunut, että tarvitsin pukeutumisessa apua.

Olin järkyttynyt, kun se minkä luulin parantaneeni, palasi niin toden teolla. Koska olin niin väsynyt ja energeettisesti loppu, tunsin kaikki nuo tunteet hyvin syvästi. En voinut edes prosessoida niitä – eksyin vain noihin tunteisiin ja tunsin uppoavani.

Kunnon itkemisen ja torkkujen jälkeen energiakenttäni palauttamiseksi, menin meditaatioon päästäkseni suoraan sisääni. Löysin itseni seisomasta paikasta, joka näytti bussiterminaalilta, ja tuijotin, kun jonkin versioni istui penkillä. Tämä versio oli se, joka tunsi kaikki nuo syvät ja tuskalliset tunteet, että oli taakka ja luuseri. Menin välittömästi hänen luokseen ja kerron, että hän oli ok ja voimme parantaa tämän. Näin olin parantanut hyvin monia osiani.

Hän katsoi minua, hymyili ja sanoi minulle "ei". Hän selitti, että olin yrittänyt parantaa tämän kerta toisensa jälkeen, mutta nyt oli aika päästää irti ja antaa hänen mennä. Kerroin hänelle välittömästi, miten en voinut hylätä häntä ja että voisin integroida hänet kaikkeen, mitä minä/me olemme. Hän kehotti minua kääntymään ympäri, ja näin kauniin kultaisen aukon. Hän sanoi minulle, että minun pitäisi mennä tuosta aukosta, siirtyä eteenpäin ja jättää hänet. Protestoin, ja hän tuli halaamaan minua. Hän käski minua olemaan vahva ja kirjaimellisesti työnsi minut tuosta aukosta läpi.

Menin portaalista ja tunsin energian syöksyvän elimistöni läpi. Tulin toiselle puolelle, jossa korkeampi itseni seisoi. Hän kertoi minulle, että vaikka aspektiemme parantaminen on tärkeää, kaikkia ei voi parantaa ja integroida. Jotkut asiat täytyy jättää taakse. Kerroin hänelle luulleeni, että osana matkaa oli olla täysin ehjä sisältä. Hän sanoi näin olevan, mutta kyse on olemisesta kokonainen sielumme kanssa, ja kaiken mikä estää meitä, täytyy mennä. Istuin tuon tiedon kanssa ja oivalsin, miten monet meistä ovat jahdanneet häntäänsä. Olemme yrittäneet epätoivoisesti parantaa vahingoittuneet aspektimme, vaikka saattaa olla osia, joista täytyy yksinkertaisesti päästää irti, jotta voimme siirtyä eteenpäin.

Kun olemme rehellisesti ymmärtäneet ne tunteet, joita näillä osilla on ollut, ja olemme tehneet ilman menestystä työtä niiden integroimiseksi, on aika jättää ne taakse. Ei ole henkistä ohittamista jättää taakse se, mikä ei enää toimi, sitten kun se on ymmärretty.

Te joiden kanssa tämä resonoi, ottakaa hetki ajatella niitä asioita, jotka teidän täytyy jättää taakse. Kunnioittakaa niitä, rakastakaa niitä ja antakaa niiden sitten mennä.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta, kun astumme siihen, kuka olemme. Pitäkää huolta itsestänne!

Jenny Schiltz

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.