VÄLIAIKAINEN 5D-AIKAJANA KÄYTETTÄVISSÄ

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

10.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Väliaikainen 5D-aikajana on nyt käytettävissä.

Meditoidessa minulla näytettiin, että sieluja siirrettiin väliaikaisille aikajanoille. Se oli uskomaton näky – jokainen sielu sai energialisäyksen ja puhdistuksen. Kysyin, mitä tapahtui, ja minulle kerrottiin, että kaikkia muistutetaan siitä, kuka hän on, sekä hänen ylösnousemusaikomuksestaan. Näin jokaisen sielun tulevan vähän kirkkaammaksi ja kevyemmäksi, ja sitten heidät laitettiin sopivalle kollektiiviaikajanalle.

Väliaikaiset aikajanat

Selitettiin, että väliaikainen 5D-aikajana on tehty niille sieluille, jotka ovat valmiita jättämään 4D-taajuuden taakse, mutta ovat kyvyttömiä ylläpitämään 5D-taajuuttaa pitkän aikaa. Tämä väliaikainen aikajana sallii jokaisen ihmisen jatkaa sielunsa työstämistä ja siirtymistä pois kaksinaisuudesta, uhriudesta ja uskomusjärjestelmistä, jotka eivät enää palvele. Tämä väliaikainen aikajana on linjassa 5D- ja ylempien aikajanojen kanssa, ja kun sielu osaa ylläpitää korkeammat taajuudet muodossaan pidemmän aikaan, se siirretään omistautuneelle ylösnousemusaikajanalle.

Samaan aikaan ne jotka ovat sielutasolla suostuneet ylösnousemaan, mutta eivät ole vielä heränneet, huomaavat itsensä siirrettävän romahtavista 3D-taajuuksista väliaikaisille 4D-aikajanoille. Tämä on erittäin suuri sieluryhmä, ja se saa aikaan massiivista heräämistä, joka saattaa näyttää massakaaokselta, kun monet heräävät vihaan ja salaliittoihin. Tämä aikajana on myös rinnakkain kahden muun aikajanan kanssa, mutta lyhyemmän aikaa. On tärkeää, ettei tätä ryhmittymää kohdata new age -dogmeilla ja -uskomuksilla, vaan ehdottomalla rakkaudella ja ymmärryksellä. Tulee selvemmäksi ja selvemmäksi, ettei yksilön tarvitse edes tietää ylösnousemuksesta tietoisella tasolla voidakseen osallistua. Tarvitaan vain rehellinen halu yhdistyä taas omaan sydänkeskukseensa ja sieluunsa. Tämä näyttää erilaiselta kaikilla. On tärkeää, että neuvomme niitä, jotka etsivät vastauksia, kääntymään sisäänpäin ulospäin keskittymisen sijasta.

Ylösnousemusaikajana joka on 5D- ja ylempää taajuutta, on täysin toimiva ja valmis kaikkia niitä varten, jotka pysyvät ylläpitämään korkeimman taajuuden jatkuvasti muodossaan. Jokainen väliaikainen aikajana on suunniteltu ohjaamaan seuraavaksi korkeammalle tasolle, kunnes kaikki jotka ovat valmiita tekemään sisäistä työtä, ovat samalla kollektiiviaikajanalla. Tämä ei ole yksi sopimus, koska olemme sopineet ylösnousevamme kollektiivina. Tämä sopimus ei estä ihmisiä siirtymästä eteenpäin, vaan niitä jotka ovat siirtyneet eteenpäin, pyydetään olemaan rauhoittava majakka toisille.

Mitä nämä aikajanamuutokset tarkoittavat

Niillä jotka kokevat näitä aikajanamuutoksia, voi olla laaja kirjo tunteita. Jollekin se tuo helppoutta. Toisille se tuo etualalle kaiken, mikä ei ole yhdenmukaista tuon aikajanan taajuuden kanssa. Saattaa olla masennuksen lisääntymistä (sekä fyysisen että henkisen), kun kehon ja mielen täytyy kalibroitua korkeampiin taajuuksiin. Keho saattaa kamppailla pysyäkseen korkeamman valon kyydissä, ja oireet voivat lisääntyä. Uni on tärkeää kalibroituessa.

Henkisesti saatat huomata, että pelot ja ahdistukset ovat korostuneempia. Se on upea aika päästä kosketuksiin varjosi kanssa ja tuoda se valoon. Nekin jotka ovat tehneet laajaa varjotyötä, huomaavat uuden kerroksen paljastuvan ja parantuvan. On hyvä aika katsoa niitä tapoja, joilla olemme yrittäneet kontrolloida lopputuloksia, erityisesti sulkeneet oven puhtaalta potentiaalilta. Meidän täytyy katsoa myös, missä eksymme kaksinaisuuteen ja sallimme "laukaista" itsemme. Kun tätä tapahtuu, meillä on usein suurta epämukavuutta kehossa, kun tuomitseminen ja sen ajatteleminen, että tiedämme, mikä on parasta toisille, sulkee sydämen. Meidän kaikkien täytyy sallia itsemme ja toisten saada juuri ne kokemukset, joita halutaan sielukasvua varten.

Fokuksen ylläpitäminen

Aikajanamuutoksen tapahtuessa on mahdollista, että kaksi ihmistä on samaan aikaan samassa ostoskeskuksessa ja saa täysin eri kokemuksen värähtelytaajuutensa mukaisesti. Tämä saattaa kuulostaa järjettömältä, kunnes näkee sen käytännössä. Tämä teroittaa sitä tosiasiaa, että meidän täytyy luottaa omaan kokemukseemme, sallimatta jonkun toisen hämärtää sitä. Tämä sisältää sen, mitä vastaanotamme sosiaalisilla sivustoilla, mediassa ja ystäviltä. Kiinnitä huomiota siihen, miltä keho tuntuu, kun kuuntelet tai luet tai puhut jonkun kanssa. Jos kehosi alkaa supistua, niin tuo todellisuus ei ole sinua varten. Sano vain itsellesi: "Se ei ole minun todellisuuteni." Olemme täällä laajentumassa, ja juuri sitä vaaditaan korkeammissa taajuuksissa.

Tämän todistamiseksi vielä lisää, asiakkaani Clarissa Coyoca päätti kokeilla energiamme vaikutusta riisiin. Hänellä oli kolme astiaa – yhden etikettinä "rakkaus", toisen "viha" ja kolmanteen ei laitettu etikettiä lainkaan. Kolmannelle purkille hän ei antanut lainkaan energiaa. Kahdelle muulle hän antoi rakkaus- ja viha-annoksia energiana ja sanoina. Moni meistä olettaisi, että ensimmäisenä mätänisi se, joka sai vihataajuuksia. Hän kuitenkin havaitsi, että ensin huonontui se purkki, jonka hän laiminlöi, se joka ei merkinnyt mitään. Riisi ei välittänyt, oliko annettu energia täynnä rakkautta vai vihaa – se vain otti energian ja säilyi pidempään. Vaikka viha-etiketillinen purkki ei kestänyt yhtä kauan kuin rakkaus-etiketillinen, se kesti merkittävästi kauemmin kuin laiminlyöty.

Tämä koe näyttää meille, että vaikka olemme jotain vastaan, ruokimme sitä silti, ja voiman poistamiseksi jostain, on parasta olla vain antamatta sille energiaa. Voimme tietää, että se on olemassa, koska tietoisuus siitä, mitä "tuolla" on, on tärkeää. Meidän ei tarvitse kuitenkaan jatkaa sen ruokkimista. Tämä on oppitunti, joka meille kaikille on annettu, kun otamme vastuun luomuksistamme.

Aikajanat romahtavat

Aikajanoja jotka eivät enää palvele meitä, romahtaa edelleen. Tämä näyttää erityisen säännölliseltä, kun meitä siirretään muille aikajanoille ja muihin taajuuksiin. Nämä voivat aiheuttaa hyvin mielenkiintoisia poikkeamia maailmassamme, mutta ne voivat tuoda myös surua.

Hyvä ystävä, lahjakas shamaanitoveri, otti yhteyttä ja sanoi, että hänellä oli pahin masennus, jonka hän on koskaan kokenut, ja se tuli kirjaimellisesti yhdessä yössä. Hän yritti helpottaa sitä monilla työkaluilla, joita meillä on, mutta suru ja "minä kuolen" -tunne eivät helpottaneet. Kun menin hänen energiakenttäänsä, minulle näytettiin, missä hänellä oli "aikajanaläpivuoto", kuten hänen tiiminsä asian ilmaisi. He näyttivät minulle, että hän oli juuri kokenut toisella aikajanalla katastrofaalisen tapahtuman, joka johti kuolemaan, mutta herkkyytensä vuoksi hän tunsi sen kaiken tässä nyt-hetkessä. Poistin tuon aikajanan energiavedon, kun se kirjaimellisesti veti häntä alaspäin, ja puhdistin hänen energiakenttänsä. Hänen tarvitsi toistaa itselleen uudestaan ja uudestaan "haluan elää" irrotuksen viimeistelemiseksi.

Minulle selitettiin, että vaikka tämäntyyppinen aikajanaläpivuoto on harvinainen, ei ole tavatonta, että ihmiset tuntevat tätä. Kun vaikeista aspekteista päästetään irti silloin, kun aikajana romahtaa, meillä voi olla monia tunteita. On tärkeää, että pysymme yhdistyneenä tähän nyt-hetkeen ja päästämme irti kaikesta, mikä ei palvele meitä. Tavoitteemme on oppia toisten aikajanojen aspekteista omaksumatta kaikkia niiden tunteita. Jos huomaat itselläsi voimakkaita tunteita ymmärtämättä, mistä ne tulevat, ota hetki ja ilmaise aikomuksesi, tavoitteesi. Tavoitteesi on olla korkeimmalla aikajanalla ja että kaikesta mistä täytyy irtipäästää, irtipääsetään helposti ja sujuvasti.

Toivon, että te kaikki muututte kauniisti. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta. <3 Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.