KRISTUS-TIETOISUUSTAAJUUKSIA TULEE

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
3.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Halusin vain tuoda nopean viestin, että planeetalle virtaavat energiat ovat todella hämmästyttäviä. Se on puhdasta Kristus-tietoisuutta. Näen sen kauniina, siniseltä hohtavana timanttivalona.

Vaikka näitä energioita tulee ulkopuoleltamme, ne aktivoivat sen, mitä on jo sisällämme. Valokatkaisimen lailla nämä taajuudet auttavat kytkemään sisällämme päälle koodauksen, joka sisältää jumaluutemme ja polun korkeimpaan tietämiseemme, olemukseemme ja ymmärrykseemme.

Istu hetki hiljaa paikallasi ja yhdisty sydäntilaasi. Tunne seesteisyys, joka on ulottuvillamme tässä pyhässä tilassa. Tunne yhteys sisällä ja Lähteeseen.

Sitten käske: "Aktivoin Kristus-tietoisuuskoodauksen sisälläni nyt, jotta voin vastaanottaa ja hyödyntää tulevat energiat."

Kun tuntee näitä energioita, Galaktinen neuvosto on pyytänyt meitä lähettämään aikomuksen ITSENÄISESTÄ RAUHASTA ympäri Maata. Lähetä se jokaiselle aistivalle olennolle.

He selittivät, että rauhan ja täysivaltaisen rauhan välillä on ero. Jotkut katsovat rauhan tarkoittavan turvallisuutta. Jos heillä on kaikki perustarpeet tyydytetty eikä ole hyökkäyksen uhkaa, se riittää. Kuitenkin tämä versio rauhasta tulee usein itsenäisyyden, autonomian, menettämisen myötä.

Neuvosto vakuuttaa, että voimme saada kummankin. Voimme saada rauhan ilman kontrollointimekanismeja. Meidän täytyy pitää ja lähettää tuo aikomus, auttaen sitä siirtymään luomistasolta fyysisyyteen.

On energeettistä työntöä konfliktiin, kontrollointiin, sotaan ja kaaokseen. Kukin meistä pitäkäämme, lähettäkäämme ja ankkuroikaamme Kristus-tietoisuuden ja itsenäisen rauhan korkeampia taajuuksia.

Kaunista viikonloppua. Jos et ole jo tehnyt sitä, liity postituslistalleni, jotta saat tämän blogin ja muita asioita sähköpostitse. Sosiaalisesta mediasta on tullut hyvin epäluotettava informaation levittämisessä. Liity sähköpostilistalle täältä.

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.