ENERGIAPÄIVITYS – UUSI ENNÄTYS!

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

9.5.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energia hakkaa tosissaan tällä hetkellä ja Schumann-resonanssi nousee uuteen ennätykseen … ja teki piikin huikeaan 120:een!

Niillä joiden keho kukoistaa näissä korkeissa taajuuksissa, tulee toiminnan aika. Luomisen aika. Ideoita tulvii sisään. Jos tämä olet sinä, varmista, että kirjoitat muistiin, mitä vastaanotat ja suunnittelet tekeväsi. Toisille tämä uusi ennätys voi olla melko julma. Unettomuutta, uupumusta, päänsärkyä, epäselvyyden ja epämääräisyyden tunnetta. Joillakin on myös nivelsärkyä.

Vertaan sitä korkeustautiin – keho ei ole täysin sopeutunut uuteen paikkaan, joten sitä huimaa, se hämmentyy, väsyy, ärsyyntyy ja se on kipeä. Päänsärky voi olla valtavaa. Se kuivuu ja menettää tärkeitä hivenaineita yrittäessään sopeutua. Ainoa lääke on aika, vesi ja hivenainetäydennykset (suola (Himalajan tai meri), magnesium, kalium ja C- ja D-vitamiini).

Suurin ongelma monilla näissä voimakkaissa taajuuspäivityksissä on kyvyttömyys pysyä maadoittuneena. Jos et ole täysin kehossasi, voisit kieriä savessa etkä olisi silti maadoittunut. Ota hetki ja istuta itsesi tiukasti omaan kehoosi. Sulje silmäsi ja sano: "Maadoitun nyt täysin kehooni, päästä varpaisiin." Tuo sitten tietoisuutesi isovarpaanpäähän ja tunne se. Tästä tilasta voit sitten maadoittua maahan, jos se toimii parhaiten sinulla. Itse huomaan keskittyväni paljon paremmin "putoamalla" sydämeeni ja tuntemalla sen paisuvan rakkaudesta ja kiitollisuudesta.

Nämä energiapiikit voivat aiheuttaa myös voimakkaita tunteita. Se on erittäin hyvä asia, vaikka epämukavaa – meidän täytyy nähdä, mikä ei ole korkeampiin taajuuksiin yhteensopivaa. Kun näet sen, on aika ryhtyä töihin ja parantaa, antaa anteeksi ja sovittaa se. Se omistaminen, mitä sisällämme on (hyvä, paha ja ruma), ja itsemme rakastaminen siitä huolimatta, tuo syvemmän tason parannusta ja irtipäästämistä. Syvät ja pimeät kätketyt osamme tulevat aina vain äänekkäämmiksi, kunnes tuomme ne rakkauden valoon. Rakkaus on ainoa tapa transformoida mitään, koska sitä olemme ytimeltämme – kaikki muu on pelkästään osa ihmiskokemusta. Nyt on aika mennä sen yli ja palata luontaiseen olotilaamme.

Sinnittele mukana ja ole lempeä itsellesi ja toisille. Tunnemme kaikki tämän resonanssin kohoamisen eivätkä kaikki käsittele sitä hyvin. Ymmärryksellä ja myötätunnolla itseä ja toisia kohtaan pääsee pitkälle.

Lähettäen rakkautta teille kaikille <3

Jenny

Yksi lähdesivusto nopealle 120-piikille on http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7. Kun näin tuon raportin, tarkistin omalta sisäiseltä opastukseltani ja kuulin hyvin selvästi, että Maa alkaa herätä pitkästä unestaan ja tosiaankin oli piikki ja lisää on tulossa .

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.