SEN YMMÄRTÄMINEN MITÄ MAAMUUTOKSISSA TAPAHTUU

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

8.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sain tämän kysymyksen ja tiedän, että se on monien ihmisten mielissä, joten jaan vastaukseni myös teille kaikille.

Jenny, mitä tapahtuu kaikissa näissä luonnonkatastrofeissa – hurrikaaneja perä perää ja nyt maanjäristys Meksikossa?? Miten pysymme poissa pelosta??

Vastaus;

Ajattelen sitä puhdistumisena. Kun puhdistamme omaa tiheyttämme, käymme läpi monia tunteita, kiukunpuuskia ja kyynelvirtoja. Maankin täytyy puhdistaa tiheytensä. Minulle on kerrottu, etteivät nämä kaksi hurrikaania olleet ihmisten aikaansaamia (tiedän, että tästä kiistellään paljon, mutta luotan siihen, mitä itse vastaanotan) ja kaikki valtakunnat – ihmiset, kasvit, eläimet ja kivet – ovat sopineet osallistuvansa tähän puhdistukseen.

Ihmistasolla saattaa olla hyvin vaikeaa katsella, kun ihmiset kamppailevat ja menettävät henkensä. Ainoat tapa pysyä pois pelosta ja surusta on nähdä se sielutasolta.

Kun yhdistyin Harveyn energiaan, minulle kerrottiin suoraan, ettei minun ollut tarkoitus yrittää vähentää sitä, minkä täytyy tapahtua. Harveyn osalta pystyin auttamaan portaalien avaamisessa kasveille, eläimille ja ihmisille, jotta ne voivat siirtyä rajan taakse helposti ja armollisesti.

Irman kohdalla minulle sanottiin taas "ei". Minulle annettiin kuitenkin lupa poistaa sitä, missä pelko ja propaganda olivat lisänneet voimaa tähän myrskyyn.

Se on tärkeä muistutus, että vaikka olemme hyvin voimakkaita olentoja, jotka voivat vaikuttaa näihin asioihin, meidän täytyy silti pyytää lupa yrittäessämme parantaa – sillä ei ole merkitystä, onko kyse myrskystä vai ihmisestä. Emme aina pysty näkemään korkeampaa suunnitelmaa, joten meidän täytyy kysyä ja luottaa annettuun vastaukseen.

Mikään tästä ei kumoa myötätunnon ja kaikista niistä välittämisen tarvetta, jotka käyvät läpi näitä katastrofeja. Vaikka sielutasolla pystymme ymmärtämään, että näitä tapahtumia on puhdistumisen vuoksi, ihmistasolla emme pysty. Niinpä meitä kutsutaan toimimaan tavalla, joka sopii meille. Tiedän, että jotkut ovat adoptoineet eläimiä vapauttamaan tilaa niille, joihin on vaikutettu myrskyissä. Jotkut keräävät vaatteita ja ruokaa. Jotkut lahjoittavat rahaa ja jotkut lähettävät energiaa kaikille vaikutetuille. Kaikki tämä auttaa ja kaikella sillä on merkitystä.

Jenny <3

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.