UUDET LAPSET AUTTAVAT ULOTTUVUUKSIEN AVAAMISESSA


Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
7.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaan kanssanne kokemuksen, joka minulla oli eilen, koska minusta on tärkeää, että emme ymmärrä ainoastaan, mitä tapahtuu, vaan myös miten voimme auttaa. Menin pitkäkseni lähteäkseni matkalle. Tiesin, että läsnäoloani tarvittiin ulottuvuuksissa. Laitoin rummutusmusiikkia soimaan ja annoin itseni lähteä.

Löydän itseni uimasta kauniin kirkkaansinisestä vedestä, jonka läpi tuli auringonsäteitä. Uin auringonvaloa kohti ja nostin pääni pinnan yläpuolelle. Tiesin, etten ollut ihmismuodossa. Näin kirkkaan auringon, valkoisen hiekan ja palmuja.

Uin rantaa kohti, ja kun kiipesin rannalle, muodostani tuli esiin kädet ja jalat, ja hylkeennahastani tuli viitta. Olin ollut selkie, elementaaliolento joka pystyy muuttumaan hylkeestä ihmiseksi ja sitten taas takaisin.

Kun pääsin taas tasapainoon, ympärilläni oli miehiä, joilla oli keihäät, ja he kehottivat minua lähtemään mukaansa. Olin yllättynyt saamastani vastaanotosta. Minut johdatettiin tämän alueen kuningattaren luo. Hän oli onnellinen nähdessään minut. Kysyin aseistetuista vartijoista, ja hän kertoi, että hänen henkeään oli uhattu. Paikan energia oli muuttunut hyvin paljon. Siellä oli nyt pelkoa, ja se oli vaikuttanut kaikkeen. Tunsin, miten ihmiset sulkeutuivat. Kun yhdistyin siihen, se sattui muodossani fyysisesti ja täytti minut surulla.

Hän pyysi minulta raporttia, ja toin hänelle vain vaikeita uutisia. Myrsky, kuten kutsuin sitä, oli ihmisrotu, joka halusi kukistaa toiset. He tekivät kokeita kaikilla olennoilla, jotka eivät olleet heidän kaltaisiaan, ja teurastivat niitä.

Kerroin hänelle, että ulottuvuudet olivat päättäneet sulkeutua. Hän oli järkyttynyt. Se merkitsisi, että luonnonhenget, merenneidot, yksisarviset, selkiet ja kaikki muut elementaalit eivät enää olisi avoimesti vuorovaikutuksessa maailman kanssa.

Selitin kuningattarelle, että Maan taajuus putoaa jatkuvasti, kun ihminen sulkee sydämensä ja häntä hallitsee mieli. Ulottuvuuksien ei ollut enää turvallista olla vuorovaikutuksessa. Hän oli pelännyt, että tämä päivä tulisi, ja hänen kasvonsa näyttivät alistuneen pysäyttämättömään myrskyyn, joka tuli lähemmäs ja lähemmäs.

Hän kysyi, milloin ne avautuisivat taas, ja näytin hänelle tietyn kultaisen symbolin. Selitin, että sitten kun ihmisiä syntyy suurina määrinä tämä symboli koodattuna DNA:han, se on tuo aika.

Minut vedettiin sitten tästä näkymästä huoneeseen, jossa tapaan tavallisesti tiimini. Minulle kerrottiin, että näitä lapsia on alkanut tulla, mutta enemmän ja enemmän on tulossa. He ovat kultaisia lapsia, joilla on rikkomaton side Maahan. Kuitenkin heidän täytyy lähestyä ulottuvuuksia, kun ulottuvuudet lähestyvät heitä. Selitettiin, että ennen kuin ulottuvuudet avautuisivat taas täysin, niiden täytyy tuntea, että on turvallista.

Silloin ymmärsin, miksi minua pyydettiin pitämään taas Luonnonhenkikurssi. Näitä lapsia on täällä ja lisää tulee joka päivä. Voidakseen täysin tukea näitä lapsia, aikuisten täytyy yhdistyä taas ulottuvuuksiin. Voidaksemme tehdä sen, meidän täytyy parantaa se sisäinen yhteydettömyys, joka alkoi ihmisten lähtiessä sydämestään ja antaessaan mielen hallita. Ymmärsin myös, miksi hyvin monet ihmiset ovat nähneet unta elementaaleista, luonnonhengistä tai halunneet yhteyttä niihin tai saaneet viestejä luonnolta. On aika, ja nämä lapset tarvitsevat tukea tietääkseen, että he eivät ole hulluja, jotteivät he tunne tarvetta sulkea omaa yhteyttään.

On tullut myös muita lapsiaaltoja, kuten indigo- ja kristallilapset. Olemme nähneet heidän kamppailevan koulutusjärjestelmän kanssa, heitä on lokeroitu ja lääkitty ja heidät imetään maailmamme teknologiaan. Jotkut ovat tunteneet kamalaa irrallisuutta, masennusta ja apatiaa. Nämä ovat samoja riskejä, joita uudet lapset kohtaavat ilman kunnollista tukijärjestelmää. Me heräämispolulla olemme heidän tukijärjestelmänsä. Meidän on aika avautua ulottuvuuksiin ja tulla majakaksi uusille lapsille, joita tulee.

Minulle selitettiin myös, että se mitä näin matkallani, oli aikaa, jolloin Lemuria, sydänkeskeinen ja Maahan yhdistynyt yhteiskunta oli loppumassa. Lemurian ollessa loppumassa, Atlantkisen mielen motivoima yhteiskunta oli nousemassa. Nyt kun olemme palaamassa sydämeemme ja voidaksemme olla täysin tässä tilassa, meidän täytyy yhdistyä Äiti Maahan.

Jos haluat apua yhdistymisessä ulottuvuuksiin, osallistu kahdeksan viikon interaktiiviselle nettikurssilleni "Yhdistyminen luonnonhenkien kanssa". Tämä kurssi auttaa sinua yhdistymään ulottuvuuksiin ja parantamaan sisäisen yhteydettömyyden. Jos haluat yhdistyä luonnonhenkiin ja Maahan paljon syvemmällä tasolla, nekin haluavat yhdistyä sinuun. Minua pyydettiin pitämään tämä kurssi vielä kerran – tämä on ainoa kerta, kun se pidetään tänä vuonna.

Luonnonhenget pyytävät meitä olemaan hereillä, tietoisia ja täydessä kumppanuudessa niiden kanssa. Uskomattomina mielen, kehon ja sielun parantajina ne antavat sinulle avaimet siihen taikaan, jonka hyvin monet meistä työnsivät pois lapsena. Kurssi-informaatio on netissä, mutta tapaamme ryhmänä kurssin aikana keskustelemaan informaatiosta ja harjoituksista. Tämä on täpötäysi ja hauska kurssi, joka auttaa sinua menemään luonnon valtakuntiin. Kurssi alkaa 16.–19.3., kahtena eri aikana mukautuen moniin aikavyöhykkeisiin. Rekisteröidy kurssille nyt. Lisäinformaatiota täältä.

Maa kutsuu niitä, joilla on korvat kuulla, silmät nähdä ja avoin sydän.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.