VÄÄRÄN ITSENTUNTEEN PIRSTOUTUMINEN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
6.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tapasin hiljattain Neuvoston, ja he halusivat minun jakavan informaatiota energiasta, jota nyt virtaa Maahan.

"Maahan virtaa energiaa, joka aiheuttaa pirstoutumisen psyykessä. Vaikka tämä saattaa näyttää järkyttävältä – kun varmasti tuntuu siltä – haluamme teidän ymmärtävän, että se on välttämätön askel teidän jokaisen saadessa takaisin täysivaltaisuutenne. Se aiheuttaa monille identiteettikriisin. He alkavat kyseenalaistaa koko olemassaolon: kuka he ovat, heidän pakkansa maailmassa ja todellisuuden rakenne.

Jotkut huomaavat, että tuo energia katkaisee sen heikon yhteyden, joka heillä on aidon itsensä kanssa. Toisia se auttaa katkaisemaan ne siteet, jotka heillä on valheelliseen itseensä, jotta he pystyvät siirtymään enemmän omaan aitouteensa.

Tämä energia lisääntyy päivittäin seuraavat seitsemän kuuta, jolloin se saavuttaa maksimivoimakkuutensa, ja tuo vakaa tahti jatkuu."

(Tämä informaatio annettiin päivä ennen tammikuun täysikuuta. Minulla on ollut niin kiire energian, asiakkaiden ja uuden koiranpennun kanssa, etten saanut tätä välittömästi tehtyä. Seitsemän kuuta, mukaan luettuna tammikuun kuu, on 24.7., ja tuo kuu on Vesimiehessä.)

"Tällä hetkellä lempeintä on pelkästään tarkkailla omaa purkautumistaan, roikkumatta kiinni siinä, kuka luuli olevansa. Tämän taajuuden jokainen puuska avaa sisäisen oven korkeimpaan aspektiin matriisissa, ja niille jotka ovat valmiita, korkeimpaan aspektiin matriisin ulkopuolella.

On nopeutuneen kasvun aikaa, ja aikaa yhdistyä jälleen ydintotuuteen ja ydintietämiseen. On myös aikaa, jossa on suuria häiriötekijöitä. Jokaista ihmistä kehotetaan kääntymään pois ulkoisesta melusta ja paineesta ja sen sijaan olemaan oman transformaationsa silminnäkijä.

Mitä enemmän ihminen on tietoinen siitä, kuka hän on sydäntasolla, ja mitä suurempi on tunne aidosta itsestä – roolien, elämien ja tiettyjen ymmärrysten ulkopuolella – sitä helpompaa on navigoida näitä energioita. Jotkut roikkuvat identiteeteissään ja uskomuksissaan niin tiukasti, että nämä energiat luovat entistä syvempää yhteydettömyyttä itseen ja Lähteeseen.

Hyödyllisimpiä kysymyksiä esitettäväksi itselle ovat:

Auttaako tästä kiinnipitäminen minua?

Tuoko se minulle iloa?

Kuka todellisuudessa olen syvimmässä ytimessäni?

Älkää epäröikö pyytää apua sisäisten illuusioverhojen nostamisessa. Kaikki henkioppaat ja koko enkelimaailma ovat käytettävissä helpottamaan tätä siirtymää.

Suurin huoli on, että monet saattavat tuntea pettymystä ja heiltä puuttuu tarkoituksentunne, fatalistisuuteen saakka. Silloin kun tunnetaan tällaista toivottomuutta, on tärkeää keskittyä sydäntilaan, mutta myös yhdistyä Lähde-energiaan, saadakseen taas yhteyden tarkoitukseensa ja tietämiseensä. Tämä auttaa elävöittämään muotoa ja tuomaan huolettomuutta."

Kun nämä sanat jaettiin, minulle näytettiin, että tämä energia riisuu sisältämme pois kaiken, mikä ei ole totuutta. Ymmärsin, miksi he käyttivät "pirstoutumista" kuvaamaan tuota energiaa. Tässä prosessissa tosiaankin pirstoudumme monta kertaa, ja sitten valitsemme, mitkä sirpaleet poimimme.

Tätä energiaa tulee sisään, ja se voimistuu asteittain päivästä toiseen. Niille jotka ovat syvällä "itsetyössään", tämä saattaa tuoda helppoutta, koska se mitä on prosessoinut ja kyntänyt, voidaan poistaa helpommin näissä taajuuksissa. Lopulta väärän itsen ja väärien mallien kaikki kerrokset purkautuvat, ja jäljelle jää aidoin versiomme.

Väärän itsen kerrokset sallivat meidän pettää itseämme (alitajuisesti) ja muita. Ilman näitä kerroksia meistä kaikista tulee läpinäkyvämpiä. Pystymme ymmärtämään sen ytimen, mitä tunnemme ja koemme. Erottelukyvyn käyttö on paljon helpompaa, kun yksilön aikomus/tarkoitus säteilee läpi.

He näyttivät, että kaikki nämä energiat tulevat rikkomaan patsasta hitaasti mutta varmasti, kun valo alkaa pilkistää halkeamista. Tämä prosessi auttaa meitä saamaan takaisin täysivaltaisuutemme, vaikka se saattaa tuntua julmalta. Se auttaa meitä rikkomaan illuusion sisällämme, ja tämä auttaa meitä rikkomaan illuusion ulkoisessa maailmassamme.

Vain itsen ja maailman tarkkaileminen ja avoimuus kaiken uudelleenoppimiseen helpottaa tämän siirtymän psyykkisiä osia. Monet kokevat kuin muistojen ristitulitusta valveilla ja nukkuessa. Se on eräänlaista elämäntarkastelua, joka kysyy meiltä joka hetki, olemmeko valmis parantumaan vai haluammeko edelleen kostaa. Itselle ja muille kostaminen voi näyttää uhriudelta, häpeältä, syyttelyltä ja jopa halulta kostaa "silmä silmästä". Vaikka tunteet olisivat tuskallisia, meidän täytyy astua etäämmälle ja kysyä itseltämme, olemmeko todella valmis parantumaan vai tarvitseeko meidän käydä läpi uusi syyttely-, häpeä- ja takaisinmaksukierros.

Nämä energiat jotka hakkaavat meitä, auttavat meitä päästämään siitä kaikesta irti. Kiinnipitäminen paljosta tuskasta ja arvottomuudesta pitää meidät lukittuna sotaan aidon luontomme kanssa. Emme voi olla kaikkea, mitä olemme, jos pidämme kiinni tuskasta ja arvottomuudesta. Meidän täytyy kysyä itseltämme, olemmeko valmis parantumaan ja päästämään irti.

Tämä seuraava vaihe on hyvin fyysinen ja myös psyykkinen. Kehomme sisältää väärän itsen mallin ja ohjelmoinnin. Aiemmissa inkarnaatioissa jätimme kehon saavuttaessamme tämän vaiheen. Se teki siirtymästä paljon helpompaa. Nyt teemme tämän siirtymän fyysisen kehon kanssa. Kaikenlainen syvävenytys, lihaskudosten vapauttaminen, hieronta ja qigong-tyyppiset liikkeet auttavat kovasti tämän siirtymän fyysisessä puolessa.

Neuvosto suositteli yhdistymään suoraan Lähde-energiaan ja sallimaan sen tulla lävitse. Salli sen täyttää keho ja tunkeutua kaikille alueille, joissa sinulla on tiheyttä.

Kaiken oman sisäisen työmme aikana voimme tuntea myös kollektiivisen hämmennyksen ja purkautumisen. Kun tunnet pakahtuvasi, tarkista itseltäsi, onko se sinun, mitä tunnet. Jos ei ole, kiitä sitä näyttämisestä, miltä kollektiivista tuntuu. Voit sitten pyytää sitä lähtemään.

Hiljattain Neuvosto kertoi, että monet tuntevat kollektiivin tarkoituksella, koska heitä pyydetään auttamaan. Kun kysyin, miten joku voi auttaa, minulle kerrottiin, että kollektiivi tarvitsee rakkautta, ymmärrystä ja toivoa. Kun tunnemme energioita, jotka eivät ole omiamme, voimme visualisoida Maan kaikkine asukkaineen ja pidellä sitä. Ympäröi se rakkaudella, toivolla, myötätunnolla tai jollain muulla hyödyllisellä energialla, joka tulee mieleesi. Lähetä sitä kaikille ja kaikelle poikkeuksetta. Vaihda kollektiivin tuntemat epämukavat energiat sellaisiin, joihin sisältyy uskomaton lupaus.

Peukalosääntönä on nyt kyseenalaistaa kaikki, rakastaa kaikkea ja sallia itsesi olla joka hetki juuri se, kuka todella olet. Salli itsesi pirstoutua ja poimia vain se, mikä on harmoniassa sielusi kanssa. Tiedät, mitä se on, koska se saa sydämesi laulamaan.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta, kun menemme tämän uskomattoman vaiheen läpi. Kiitos, kiitos, kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet ja jakaneet tätä työtä. Se merkitsee todella paljon.

Jos et ole jo tehnyt sitä, liity postituslistalleni, jotta saat tämän blogin ja muita asioita sähköpostitse. Sosiaalisesta mediasta on tullut hyvin epäluotettava informaation levittämisessä. Liity sähköpostilistalle täältä.

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.