ENERGIA-AALLOISSA ON KAKSI KOMPONENTTIA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

5.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Istuin yhtenä yönä meditoimassa, kun muu talo nukkui. Tein sen tarkoituksenani ymmärtää, miten autetaan ihmisiä tämän prosessin läpi vaivattomammin. Pian muotoni rentoutumisen jälkeen tunsin, että minut vedettiin pelkästä olemistilasta kanssaluomistilaan. Huomasin pian seisovani Venuksen neuvoston edessä.

Selitin heille, että ihmisiin sattuu ja halusin ymmärtää paremman tavan auttaa heitä – tunsin jotain puuttuvan. He olivat samaa mieltä, että monet keskittyivät vain tämän prosessin yhteen puoleen ja laiminlöivät hyvin kriittisen tekijän – jotain tosiaan puuttui.

Meihin isketään tällä hetkellä energeettisesti joka puolelta, minkä tarkoituksena on kaivaa esiin uskomukset, vastarinta ja vanhat kaavat, jotka eivät yksinkertaisesti enää toimi. Tätä energiaa tulee aaltoina koronan massapurkauksista, auringonroihuista, planeettojen ja kuun asetelmista, mutta myös oman Maamme sisältä. Tehdään massaponnistus herättää ihmiskunta ja näyttää selvästi se toimimattomuus ja ylösalainen ajattelu, joka on ollut todellisuutemme. Nämä tulevat aaltoina ja ne kuorivat pois kerroksia, kunnes jäljellä on vain oma totuuteen keskittynyt sydämemme.

Meistä on tulossa ammattilaisia irtipäästämisessä ja energian muuntamisessa, mutta sen ei pitäisi olla ainoa tulos näistä energiakuuroista. Neuvosto selitti, että jokaisessa aallossa, riippumatta sen lähteestä, on kaksi peruskomponenttia. Aallon ensimmäinen osa on suunniteltu kaivamaan meidän juttujamme – tämä voi olla tunnepuolen tai fyysistä tiheyttä. JOKAISEN aallon toinen komponentti ovat ne asiat, jotka siirtävät meitä pidemmälle matkallamme. Nämä voivat olla sydäntä laajentavia koodeja, kristallikehokoodeja, suunnitelma- ja chakrapäivityksiä ja myös koodeja, jotka auttavat meitä paljastamaan luontaiset lahjamme ja avaamaan potentiaalimme. Monilla on puutteita vastaanottamisosastolla.

He selittivät, että vastaanottamisvastarinta johtuu syvästä arvottomuudesta, jota monet edelleen tuntevat. Tämä yhdessä sen yhteiskunnallisen ohjelmoinnin kanssa, joka opettaa, että vastaanottaminen on itsekästä ja kun saamme jotain, se on pois toiselta, on jättänyt meidät kyvyttömäksi hyväksymään sitä, mikä on meidän. Vaikka monet ymmärtävät älyllisellä tasolla, että nuo tunteet eivät ole oikeita, sisällä on vielä jotain, joka toimii tästä syvästä puutteen ja arvottomuuden tunteesta. Meidän täytyy tarkastella kaikkia alueita, joilla olemme työntäneet pois sen, mitä universumilla on meille. Meidän täytyy nähdä, missä pyydämme universumilta jotain toisella kädellä ja työnnämme toisella kädellä samaa asiaa pois.

Tämä lyhyt video selittää tätä niin, että voimme alkaa nähdä, missä emme ole avoin vastaanottamaan elämämme kaikilla alueilla. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta <3. Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.