GALAKTINEN NEUVOSTO OIKEAMIELISESTÄ VIHASTA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
4.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Työskentelin hiljattain Galaktisen neuvoston kanssa, ja aloimme puhua kaikesta, mitä maailmassamme tapahtuu, ja esiin tuli oikeamielinen viha. Halusin jakaa sen teidän kaikkien kanssa, kun tiedän, että tunteet käyvät kuumina.

"Oikeamielisellä vihalla on tärkeä funktio Maan päällä tällä hetkellä. Ihmisille, erityisesti henkisille ja uskonnollisille yhteisöille, on opetettu, että viha on väärin ja haitallista. Me sanomme teille, että ilmaisematon viha on haitallista, sillä se kerääntyy sisälle ja sitten vääristyy mielessä, josta se pääsee valloilleen aseena.

Raivon ja vihan tunteminen maailman tapahtumista on normaalia ja itse asiassa välttämätöntä, jos yksilö haluaa kokea inkarnaationsa koko potentiaalin (ihmistunteiden koko kirjo). Voi tuntea vihaa ja surua ja kuitenkin reagoida ja luoda rakkauden ja neutraaliuden tilasta. Teille on opetettu, ettei tämä ole mahdollista, mutta me kerromme, ettei mikään ole kauempana totuudesta.

Tunteet ovat oppaanne. Jos yksilö tuntee raivoa ja vihaa, hänen pitäisi kysyä itseltään, miksi hän tuntee niin. Planeetallanne tapahtuvan sortamisen kohdalla oikeamielinen viha on tarkoituksenmukaista. Sitten kysymme sinulta, mitä teet sillä. Annatko oikeamielisen vihatunteen saada sinut tuntemaan, että olet pieni tai vähemmän henkinen? Vai sallitko raivon viedä sinut sen luomiseen, mikä on totta ja oikeudenmukaista kaikille?

Usein oikeamielisen vihan paloa tarvitaan suureen muutokseen. Sallikaa sen polttaa pois sortamis- ja jakautumisohjelmointi. Ei vain maailmassa ympärillänne, vaan myös sisällänne, kun jokaista teitä on sorrettu jossain muodossa tässä ja muissa elämissä, ja olette olleet myös sortaja. Sallikaa vihan, jota tunnette niiden puolesta, jotka ovat kokeneet sortamista, johtaa teidät myös anteeksiantoon kaikkia niitä kohtaan, jotka ovat sortaneet toista, oli se sitten tietoista sortamista tai ei.

Rakkauden ja ymmärryksen tilasta tulee sitten selkeys siitä, mitä voidaan tehdä muuttamaan sen, mitä on, ei vain itsessänne, vaan myös maailmassanne. Sallikaa oikeamielisen vihan viedä teidät anteeksiantoon itseänne ja toisia kohtaan. Syvempään rakkauteen ja myötätuntoon ihmiskokemusta kohtaan. Ylläpitämällä rakkautta ja myötätuntoa kaikille, voitte siirtyä sitten tyhjiöön ja luoda tilasta, joka hyödyttää kaikkia."

Milloin viha ei ole oikeamielistä?

"Viha on vaarallista, kun sitä käytetään aseena toista vastaan tai ollaan ottamatta vastuuta omasta roolistanne. Tällä tavalla viha johtaa uhrina olemiseen eikä voimaantumiseen. Vastaavasti jos yksilö kieltää itseään tuntemasta oikeamielistä vihaa, hän kieltää itseltään myös tilaisuuden parantua ja tehdä suuren muutoksen elämässään.

Oikeamielisen vihan polku johtaa sinut aina takaisin itseesi, parantamaan sen, mitä on sisällä, jotta sinusta voi tulla selkeä kanava ja yhteys uuden luomiselle. Tiedä, että on niitä, joille oikeutettu viha on epämukavaa. Kuitenkin suurin muutos tapahtuu tuossa epämukavuudessa."

Meille on nyt tärkeämpää kuin ikinä omistaa kaikki tunteemme ja olla sallimatta ajatuksen siitä, miltä henkisyyden "pitäisi" näyttää, estää meitä olemasta aito. Olemalla hyväksymättä itseämme täysin – hyvää, pahaa ja rumaa – ruokimme persoonaa, omassa aitoudessamme olemisen sijasta. Yksinkertaisesti ilmaistuna, OLE ITSESI! Ainutlaatuista panostasi ja valoasi tarvitaan.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta ja rauhoittavaa energiaa. Kiitos kaikille, jotka jaatte tämän työn.

Rakkautta, Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.