ENERGIAPÄIVITYS – VÄLIMUISTIN POISTAMISTA


Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
4.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minulla oli eilen sessio, ja puhuimme asiakkaan kanssa ajankohtaisista energioista ja niiden intensiivisyydestä.

Monilla on ollut merkittävää uupumusta, johon voi liittyä myös unettomuutta ja rauhattomuutta. Joillakin on ollut merkittävää huimausta sekä tokkurainen, pökertynyt pää. Voi olla vaikeuksia sanojen ja käsitteiden kanssa, tyhjiä kohtia ajatuksissa. Kokemukset ovat olleet viime aikoina hyvin fyysisiä. Olemme työskennelleet Kwan Yinin kanssa, ja pyysin häntä antamaan meille näkemystä siihen, mitä tapahtuu.

Hän selitti, että olemme keskellä mallin uudelleenkirjoittamista. Tätä jatkuu vielä muutama päivä. Käyttäen tietokonetermistöä, jossa oli onneksi tolkkua, hän vertasi mallin uudelleenkirjoittamista nettiselaimen välimuistin ja evästeiden poistamiseen. Hän sanoi, että se oli uskomaton tilaisuus kaikille meille tehdä radikaaleja muutoksia.

Ajattele omia "juttujamme" nettisivuina tai artikkeleina, joissa käymme:

"Asioita joita pelätä tänään."

"Kymmenen tapaa olla ilman rajoja."

"Miten toistetaan noita muistoja, jotta tunnet itsesi vielä huonommaksi."

Pilailen, mutta ymmärrät asian ytimen. (Joskus meidän täytyy nauraa ihmistilan järjettömyydelle.)

Meillä on tapana käydä näillä sivuilla päivittäin, mikä luo pelko-, huoli- ja epäilykiertoa. On suuri tehtävä valita eri tavalla ja olla seuraamatta tuota kulunutta polkua.

Tämä mallin uudelleenkirjoitus ilmenee massiivisena häiritsijänä. Se häiritsee kirjaimellisesti normaalia elämistapaa. Ajatusmalleja jotka ovat luoneet perustamme. Tämä häiriö voi saada tuntumaan hyvin epävakaalta ja tokkuraiselta. Esimerkiksi, seuraamme ehkä säännöllisesti polkua a, b, c, d. Sitten tulee tämä mallin uudelleenkirjoitus, ja aivan yhtäkkiä menemme a … Mutta meidän täytyy etsiä b, c, d.

Siinä tulee tuo kultainen tilaisuus. Meidän ei tarvitse etsiä noita tuttuja olemistapoja. Voimme päättää jättää ne taakse. Voimme myös valita, mitä haluamme pitää.

Kwan Yin suosittelee olemaan todella selkeä siinä, mitä haluamme, ja olla fokusoitumatta siihen, mitä emme halua luotavan. Tämä ei ole niin helppoa, miltä se kuulostaa, koska hyvin monia luovia kykyämme on ohjattu, manipuloitu ja valjastettu. On meidän tehtävämme olla vastuullinen ja todella ymmärtää, että energia joka fokusoidaan siihen, mitä emme halua, ottaa pois siitä, mitä haluamme.

On aika valita fokuksemme ja käyttää hyödyksi tämä uskomaton mallin nollaus, jota koemme. Ole päättäväinen siinä, mitä haluat elämääsi, visualisoi se täydellä energialasi ja siirry sitä kohti, samalla päättäen olla kulkematta tuota kulunutta polkua, joka tekee sinusta surullisen, vihaisen, nääntyneen, epäilevän tai saa tuntemaan arvottomuutta.

Lähettäen teille kaikille paljon rakkautta,

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.