KYNNYKSELLÄ

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

4.3.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monet meistä löytävät itsensä uudesta tilasta, uudesta maailmasta, jossa huomaamme, ettei mikään toimi niin kuin ennen. Meidän täytyy heittää pois kaikki, minkä tiesimme ja todella TUNTEA tiemme tämän uuden tilan läpi. Muistan sanoneeni lapsena, että maailmamme on ylösalaisin – mikään ei toiminut niin, kuin pitäisi. No, nyt maailma toimii oikeinpäin. Se on erilaista kuin mikään, minkä olemme kokeneet, mutta sielumme muistaa ja auttaa meitä navigoimaan tätä uutta tilaa. Meidän täytyy pelkästään seurata sen johdolla.

Saadakseni paremman ymmärryksen, pyysin näyttämään, missä olemme tällä hetkellä. Minulle näytettiin odotusalue, kuin jättimäinen säiliö. Aivan sen ulkopuolella oli uskomattoman värinen kynnys. Persikkaa, turkoosia, oranssia, kultaa, valkoista ja pinkkiä. Kynnyksen takana oli mahdollisuusvirtoja, luomislinjoja, joita oli yhtä paljon kuin auringonsäteitä.

Minulle kerrottiin, että tällä odotusalueella meille näytetään kaikki uskomuksemme, pelkomme ja epäilymme. Kaikki mikä pidättelee meitä tai rajoittaa potentiaaliamme, täytyy nähdä. Kysyin, onko tämä se "suuri puhdistus", josta olin lukenut, ja minulle kerrottiin:

"Ymmärrämme, miksi tätä kutsutaan puhdistukseksi. Me kuitenkin kutsumme sitä mieluummin yhdistymiseksi. Se on kaiken sen yhdistämistä, mitä olette ja olette olleet. Se sallii teidän nähdä, mikä täytyy vielä parantaa sisällä. Se sallii teidän nähdä kunnolla kaavat, käyttäytymistavat ja tukokset. Tässä paikassa voi valita, mikä pidetään ja mikä transformoidaan toiseen ilmaisumuotoon."

He selittivät minulle, että sen ulkopuolella, tuon kynnyksen ulkopuolella, on äärettömät mahdollisuudet kaikkeen, mitä haluamme luoda. Ainoa asia joka estää mahdollisuutta toteutumasta, on uskomusjärjestelmämme. Tiimini sanoi minulle: "Ota toiveesi avata parantumiskeskus lapsille", kun osoitettiin erästä mahdollisuuslinjaa, joka hehkui kirkkaasti. "Jos sinulla on kuitenkin sisälläsi uskomus, ettei sinulla ole rahaa, se purkaa tuon mahdollisuuden." Sitten katselin, miten mahdollisuuslinjoja pimeni ja hävisi rajoittavien uskomusten ja kehossa olevan ohjelmoinnin vuoksi.

Kysyin, miten meidän on tarkoitus löytää tiemme kaikkien äärettömien mahdollisuuksien seassa. Vastaus on: sydäntilamme kautta, yhdistyen samalla korkeimpaan iloomme ja innostukseemme. (Kokeile muuttaa sana "pelko" tai "ahdistus" "innostukseksi" ja vaihtaa kokemus.)

Selitettiin, ettemme ole tässä odotuspaikassa kauan ja että kaiken mitä näytetään elämässämme, on tarkoitus osoittaa meille, missä meillä on edelleen tunteita, ohjelmia ja uskomuksia, jotka eivät salli meidän elää täysintä elämäämme ja korkeinta luomistamme. Näemme kaiken, mikä ei ole SIELUTOTUUTTAMME, jotta se voidaan muuntaa tästä elämästä ja kaikista inkarnaatioistamme.

Sitten keskustelin Rebecca Dawsonin kanssa (www.rebeccadawson.com), joka on uskomaton kanava. Hän selitti lisää tätä tilaa, jossa olemme. Hän kuvasi, että kuljemme ikään kuin asteroidikentän läpi eikä mikään ole selkeää. Jos kuitenkin liikumme jotain kohti ja TOIMIMME, asteroidikenttä avautuu osittain ja luo polun.

Vanhassa todellisuudessa etsimme merkkejä, synkronismia ja jättityöntöjä universumilta. Kuitenkin nyt meidän täytyy ensin toimia – tehdä luottamushyppy, ennen kuin todellisuudet asettuvat riviin ja avautuvat. Tämä on päinvastoin, miten olemme aina toimineet.

Nyt on aika vapauttaa itsesi kaikista rajoituksista ja uskomuksista, joita on luotu tässä ja muissa elämissä. Avaudu korkeimmalle ilollesi ja ilmaisullesi. TIEDÄ syvällä sisällä, että kaikki mahdollisuudet ovat olemassa, ja luo tästä tilasta.

Toivon, että näet tämän uuden tilan taian ja löydät siinä leikkimishetkiä. Äskettäisessä sessiossa asiakkaan kanssa oppaat kehottivat häntä LEIKKIMÄÄN POIS kaiken, mikä vaivasi häntä. Se oli nerokas neuvo, koska leikin ja ilon tilassa koemme sielun täydellisimmän ilmaisun.

Lähettäen teille paljon rakkautta,

Jenny Schiltz

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.