VALONLÄHTEEKSI TULEMINEN – KWAN YIN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
31.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Eilen tunsin syvää tarvetta tehdä matkan – se oli kalvava tunne. Kun tuntuu tältä, tiedän, että huomiotani tarvitaan, joten ensimmäisen tilaisuuden tullen laitoin rummutusmusiikkia soimaan ja lähdin.

Löysin itseni kävelemästä kiviaskelmilta, jotka olivat järvessä ja muodostivat polun. Vesi oli tyyni ja levollinen. Veden pinnalla oli lootuksia täydessä kukassa. Se oli upeaa.

Polun päässä oli valtava teltta, joka hehkui muuttuvaa ja liikkuvaa kultaa. Tiesin, että olin menossa sinne. Juuri silloin Kwan Yin liittyi seuraani polulla. Olin hyvin onnellinen nähdessäni hänet. Hän oli ollut hyvin kiireinen ylösnousemusprosessin kanssa.

Hän loisti ja hänen hymynsä ulottui korvasta korvaan. Hän tuntui kuin lapselta, jolla oli salaisuus ja joka oli revetä liitoksistaan halusta jakaa tuon ilon. Katsoin häntä kysyvästi, ja hän sanoi: "Se on tehty." Hän kuiskasi tämän, ja se sai minut pysähtymään siihen paikkaan. Käännyin häntä kohti ja kysyin, mitä hän tarkoitti.

Hän otti minua käsistä ja kertoi, että uuden tilan luomistyö ja siltana oleminen oli tehty. Hän oli hyvin kevyt, kun hän sanoi: "Olemme vapaita!" Hänen ei enää tarvitse olla bodhisattva-roolissa, aivan kuten ne joiden roolina oli tehdä silta maailmojen välille, ovat nyt myös vapaita.

Hän kertoi minulle, että Maa on vapaa ja nyt ihmisillä on valintamahdollisuus. (Valintamahdollisuus on hyvin tärkeä asia.) Hän selitti, että kollektiivisista valinnoista riippumatta olemme vapaita.

Olin täynnä innostusta, ja valtava paino jota en edes tiennyt kantavani, nostettiin harteiltani. Kävelimme käsi kädessä kultaisena pyörivään telttaan, joka oli täynnä ylösnousseita mestareita – tunnettuja ja tuntemattomia. He juhlivat täysillä. Kaikki heidän työnsä toisia opastaen oli kannattanut.

He selittivät, että seitsemäs Maa oli täällä. Mikään ei voisi estää sitä, mikä on tulossa – ei mikään. Se ei tapahdu ehkä välittömästi, mutta se ok, koska se on täällä eikä mikään voi estää sitä.

Tulin pois tuolta matkalta äkillisesti – kova pamaus kiskaisi minut takaisin kehooni, kun nuorimmaiseni pudotti jotain seinältään. Joskus tasapainottelu kaikkien esittämieni roolien välillä on haastavaa. Yritin päästä takaisin matkalle, mutta säikähdys niin kovasta äänestä oli liikaa asettuakseni uudestaan. Olin pettynyt, koska oli niin paljon muuta, mitä yritin ymmärtää.

Noin tunnin päästä sain sähköpostin, joka sai väreet kulkemaan koko kehoni läpi. Se oli Andrea Maria Apfelbeck -nimiseltä kollegalta Saksasta. Hän ja minä olemme tehneet valtavaa työtä yhdessä, ja huomaamme, että kokemuksemme ovat nyt usein synkronissa. Meillä on uskomattoman syvä sieluyhteys. Hän on antanut ystävällisesti minulle luvan jakaa tuon sähköpostin ja hänen tulkintansa.

"Aloha Jenny, yritin nukkua tänä iltana (kello on minulla melkein 2 aamulla) enkä pystynyt, kuten käy usein nykyään … Siis samalla kun lepäsin ja meditoin, näin yhtäkkiä rakastavat kasvosi. Istuit minua vastapäätä, kuten tavallisesti tavatessamme zoomissa.

Kysyin: mitä täällä tapahtuu? Vastauksena minulle näytettiin kaunis merikilpikonna, joka ui hyvin nopeasti syvältä merestä (pimeä) ylös valoon (aurinko). Sitten katsoin sinua taas, ja olit hyvin hiljaa paikallasi, hyvin keskittynyt.

Sitten kuulin valo-oppailtani: seitsemäs Maa, seitsemäs ulottuvuus (noussut). Sitten näin Kwan Yinin energian (alkuperäisessä muodossa, jumalaisen feminiinisyyden symbolina, eli: vapaa, ilman bodhisattvaa) tulevan kauniina merkkeinä, joita näkee kilpikonnan kuoressa, ja menevän eri paikkoihin Maassa ja loksahtavan täydellisesti paikoilleen kuin palapelin palat.

Katsoimme toisiamme ja pidimme käsistä. Arvostimme toisiamme rakkaudessa ja sanoin: sinä olet yksi alkuperäisistä Gaialla, minä olen yksi alkuperäisistä Gaialla. Me vapautimme Gaian. (Huom. me, monet alkuperäiset, ensiaaltolaiset, tiennäyttäjät …) Gaia on vapaa nyt. Se on loppu."

Kirjoitettuani yllä olevan viestin Jennylle sisälläni oli tunne: mekin olemme vapaita. Me, ne joita se koskee (tämä ei ole kaikille), ne jotka tuntevat tämän sielunsa syvimmissä sopukoissa, tiennäyttäjät, ne jotka ovat ensimmäistä aaltoa, ne jotka ovat pitäneet tasapainoa eri maailmojen välillä, sateenkaarisilta on pitänyt ulottuvuudet avoimina … Kwan Yin ja muut mestarit ovat myös vapaita ja paljon muuta, tuo matriisi hajosi. Lisäksi tunne, että kaikki tämä on riippumatonta siitä, mitä maailmassa nyt tapahtuu. Minusta se tuntui tältä: portaaliovi takanani voidaan nyt sulkea, meidän ei tarvitse enää mennä edestakaisin, katsoa taaksepäin. Se on nyt valmis, suljettu, jotain olennaista.

Tervetuloa uuteen Maahan, joka oman havaintoni mukaan ei ole "uusi" Maa, vaan Maa joka tulee takaisin alkuperäiseen tilaansa, omniversaaliin alkuperäänsä, sellaiseksi mikä sen oli tarkoitus olla alusta saakka. Harmonisessa alkukantaisessa taajuudessa.

Kilpikonnalla on voimaeläimenä monia merkityksiä … Minulle se on erityisesti jumalaisen feminiinisyyden ja Gaian alkukantaisten taajuuksien suojelija, aivan kuten valaat ovat kirjastojen vartijoita, pyhän omniversaalin alkukantaisen – alkuperäisen Maan – tiedon avainkantajia.

* Andrea Maria Apfelbeck, Aloha – Soul Body Bliss – Andrea Maria Apfelbeck

Olin järkyttynyt ja kiitollinen kuullessani, että olimme kumpikin kokeneet nämä asiat suurin piirtein samaan aikaan ja kumpikin Kwan Yinin kanssa. Se oli hyvin täydellistä, koska minusta tuntui, että minulta oli mennyt jokin sivu suun matkalla, kun kova pamaus aktivoi hermostoni.

Istuin tämän informaation kanssa eilen illalla ja oivalsin, että monet tuntevat, että jokin heidän aspektinsa tai osansa on kuolemassa. Se voi olla hyvin julmaa, erityisesti kun ei täysin ymmärrä, mitä se on. Tämä matka ja Andra Marian meditointi auttoivat minua ymmärtämään enemmän. Jokin osa kuolee. Meidät jotka olemme luoneet siltoja, ankkuroineet valoa ihmiskunnan puolesta ja auttaneet luomaan uutta, on nyt vapautettu.

Se on mielenkiintoinen tunne – innostusta ja pelkoa. Kuka olen nyt, kun se merkittävä rooli joka minulla on ollut elämien ajan, on valmis?

Aikaisin tänä aamuna heräsin unesta, ja tuossa unessa oli massiivinen valmistujaisseremonia ja tavallaan tervetulojuhla kotiin. Olemme nyt vapaita.

Kollektiivilla on nyt valintamahdollisuus. Olemme nyt vapaita luomaan uudella tavalla. Rajoitukset ja esteet ovat poissa, nyt meidän täytyy vain poistaa kaikki ne jäänteet sisältämme, jotka pitävät meidät rajoittuneena. On aika vapauttaa itsemme täysin. On mielenkiintoista nähdä, mitä luomme kaikella energialla, joka on käytettävissämme nyt, kun emme enää esitä tuota roolia.

Kun kirjoitin tätä blogia, Kwan Yin tuli tietoisuuteeni ja halusi jakaa lisää. Tämän hän sanoi:

"Täytyy ymmärtää sen tehtävän valtavuus, johon ryhdyttiin. On suurta kiitollisuutta kaikkia niitä kohtaan, jotka ovat tehneet työtä tätä hyvin suotuisaa lopputulosta kohti. Ymmärrämme, että monet katsovat ulospäin ja juhlantunne tuntuu ennenaikaiselta. Kuitenkin jos katsoo omaan sydämeensä selkeällä näkökyvyllä, samalla kun katsoo kollektiivia etäältä, siinä on paljon enemmän tolkkua.

Sydämenne kertoo teille totuuden muutoksista maailmassanne. Kun avaatte sydämenne, avaudutte puhtaille mahdollisuuksille, jotka ovat ulottuvillanne nyt.

Roolien muuttamisen tai poistamisen myötä, voitte tuntea samanaikaisesti iloa, vapautta, pelkoa ja vastustusta. Suosittelemme tekemään seremonian ja hyvästelemään sen roolin, jota olitte esittäneet, ja sallimaan tuon surun hetken.

Sitten pyydämme teitä aloittamaan sen luomisen, uneksimisen ja kuvittelemisen, mitä haluatte. Kun rajoituksia tai pelkoja nousee, puhukaa niille, rakastakaa niitä ja sitten puhaltakaa ne lempeästi pois hengityksellänne. Kun hengitätte ulos kaikkea, mikä pidättelee teitä, hengittäkää sisään kaiken sen tulevaisuuden potentiaalia, mikä olette.

Kääntäkää koko olemisenne uuteen tilaan (minulle annettiin sitten kuva Lootin vaimosta, joka muuttui suolapatsaaksi, kun hän kääntyi ympäri katsoakseen Sodoman tuhoutumista Ensimmäisessä Mooseksen kirjassa). Vaikka te ette muutu suolaksi, fokusoituminen vanhan tuhoutumiseen aiheuttaa suurta häiriötä energiakenttäänne, ja tunnette, että teidät revitään kappaleiksi. Fokusoitukaa sen sijaan iloonne, luomisenne ja uuteen rooliinne valonlähteinä. Valaiskaa polkua toisille pelkästään kulkemalla sitä.

Jätän teidät ilon kera. Kaikilla on vaihtoehtona hyväksyä ja kasvaa uusiin rooleihin, sillä se on tehty."

Teille jotka tunnette roolienne muuttuvan ja astuvanne uuteen, toivon, että tämä informaatio auttaa päästämään irti vanhasta. Toivon, että se vahvistaa syvän sisäisen tietämisenne tästä uskomattomasta ajasta, vaikka ulkoinen maailma onkin kaaoksessa. Lähetän valtavia halauksia, rakkautta ja innostusta, kun menemme eteenpäin ja totuttelemme tähän uuteen tilaan.

Jos et ole jo tehnyt niin, liity postituslistalleni, jotta saat tämän blogin ja muita asioita sähköpostilla. Sosiaalisesta mediasta on tullut hyvin epäluotettava informaation levittämisessä. Liittyäksesi postituslistalle klikkaa tästä.

Paljon rakkautta,

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.