UUTEEN VERKKOON YHDISTYMINEN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (channelingthemasters.org)

3.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Halusin jakaa kanssanne kokemuksen, joka minulla oli äskettäin, toivoen, että se valaisee, mitä joillekin meistä tapahtuu. Sanon "joillekin meistä", koska olemme kaikki eri vaiheessa, ja jos tämä ei tunnu soveltuvan sinuun tällä hetkellä, saatat löytää itsesi siitä tulevaisuudessa. Kysyin tiimiltä, oliko tarkoituksenmukaista jakaa tämä kokemus, ja minulle kerrottiin, että kyllä, se auttaa avaamaan mahdollisuusoven toisille. Joka päivä tulee selvemmäksi, että ainoa asia joka rajoittaa meitä, on kykymme tai kyvyttömyytemme nähdä mahdollisuuksia.

Heräsin yhtenä aamuna ja olo oli vähän huono, en ollut oikein maadoittunut enkä ollut varma, mitä seuraavat askeleeni voisivat olla tai mistä edes löytäisin seuraavan askeleen. Näiden ajatusten myötä ahdistusta kehittyi elimistööni ja tunsin "taistele tai pakene" –reaktion nousevan. Niinpä rentoutin itseni, menin meditatiiviseen tilaan, ja kuten usein tapahtuu, minun vedettiin sessioon ylösnousemustiimini kanssa. Ymmärtäkää, että se mitä näen, saattaa olla erilaista, kuin mitä joku toinen näkee, koska meidän jokaisen täytyy tulkita omien suodatintemme kautta.

Ensin minulle näytettiin Maa ja se uusi verkko, joka sen ympärillä on nyt. Minusta verkko näyttää vaaleanpunaiselta, kuin ruusukvartsikristallilta. Se säteilee rauhaa, rakkautta ja kaunista tasapainoa jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden välillä. Olen havainnut tämän verkon melko pitkään ja nähnyt sen vahvistuvan ja vahvistuvan, kun enemmän ja enemmän energioita tukee sitä ja ankkuroi sen myös tähän todellisuuteen. Olen monissa tilanteissa yhdistynyt tähän verkkoon sydän avoimena ja pakahtunut sen kauneudesta ja siitä rakkaudesta, jota saan. Pääero jonka näin tässä hetkessä, oli se, miten paljon selvemmältä ja voimakkaammalta se näytti. Se hehkui ja sykki elämää.

Jatkoin sen katselua nähdäkseni, mitä muuta oli ehkä muuttunut, kun huomioni vedettiin kehoon. Näin kehoni kokonaisuudessaan, ikään kuin olisi ollut kaksi minua – toinen tarkkaili ja toinen seisoi vieressä. Rakastan moniulotteisia kykyjämme! Kun katselin kehoani, huomasin vihreän viivan alaselän alueella. Tämä revittiin sitten pois muodostani (onneksi en tuntenut mitään). Sitten näin sinisen verkon peittävän noin 15% kehostani. Se oli epätäydellinen, ikään kuin paljon osia olisi poistettu aiemmin. Tämäkin revittiin pois muodostani. Sitten näin keltaisen verkon ja se peitti noin 25% kehostani, vyötäröltä vasempaan jalkaan. Sekin revittiin pois muodostani. Seisoin siinä vähän järkyttyneenä ja hämmentyneenä, enkä ymmärtänyt mitään. Tiimini hymyili sitten ja sanoi: "Yhdisty uuteen energiaverkkoon." Kun yhdistyin ja sallin uskomattoman rakkauden virrata sydänchakraani, näin koko olemukseni syttyvän ja vaaleanpunainen verkko oli nyt sisälläni, osa minua. Sitten aloin ymmärtää, että tehtävämme on ankkuroida se itseemme – ME OLEMME UUDEN MAAN VERKKO.

Aloin sitten kysellä, mitä muodostani oli poistettu. Vihreä viiva oli kolmannen ulottuvuuden viimeinen jäänne. Minusta oli mielenkiintoista, että se oli alaselässä, vamman kohdalla. Se sisälsi rajoittavat uskomukseni selästäni ja sen kyvystä parantua. Sininen verkko joka poistettiin kehostani, oli 4D-ajatukset ja –uskomukset, jotka viipyilivät edelleen ja pidättelivät minua. Kysyin sitten keltaisesta verkosta ja minulle kerrottiin, että se sisälsi 5D- ja korkeammat taajuudet. Tämä oli minulle hämmentävää, koska en ymmärtänyt, miksi tämä poistettaisiin ja miksi se oli vain puolikas alun alkaenkin. He selittivät, että tuo verkko muodossani sisälsi vääristyneitä uskomuksia ja mahdollisia aikajanoja, jotka eivät sopineet yhteen uuden Maan taajuuksien kanssa. He selittivät myös, että mitä enemmän laajenin ja ruumiillistin sieluni, sitä enemmän tämä verkko purkautui luonnostaan, kun en enää kantanut siihen sopivia energioita. Tämä verkko sisälsi kaiken väärän informaation, jota meille on kerrottu siitä, millainen uusi Maa olisi, miltä se näyttäisi, miten ihmiset toimisivat … Kun ajattelen, miten paljon infoa on annettu tästä ja miten monta kertaa se on muuttunut, tajusin sen täysin.

Tämä verkko sisälsi myös sen entisistä elämistä tuodun vääristymän, että meidän täytyy uhrautua saavuttaaksemme valaistumisen ja meidän täytyy menettää kaikki, mitä pidämme rakkaana, kuten jotkut meistä ovat tehneet aiemmissa inkarnaatioissa. Tämä verkko kantoi mukanaan myös ylösnousemussääntöjä, jotka ovat synnyttäneet henkisen egon ja jotka ovat pelkästään kaksinaisuuden laajentuma. Niinpä vaikka tässä verkossa oli kaunista korkeampaa värähtelyä, sitä tahrasivat alemmat taajuudet ja rajoittavat ajatukset ja uskomukset, joita jatkettiin. Tämä vääristynyt 5D-verkko ei sallinut elämän kaikkia mahdollisuuksia.

Meitä kaikkia pyydetään päästämään irti näistä rajoittavista uskomuksista, kaksinaisuudesta ja pelosta. Uusi Maa on täällä, sinne voi päästä – meidän täytyy tuoda se muotoomme ja ankkuroida sisään. Meidän täytyy päästää irti myös siitä uskomuksesta, että on jokin määränpää, kun itse asiassa kyse on värähtelystä. Meidän täytyy päästää irti siitä uskomuksesta, että joku ulkopuoleltamme pelastaa meidät ja Maan. Me pelastamme Maan pääsemällä käsiksi rajattomaan potentiaaliimme parantaa itsemme ja maailmamme, pelkästään ruumiillistammalla sielumme ja ankkuroimalla lähdevalon tähän ja nyt. Olemme saaneet tutkimuksissa – kuten tohtori Emoton vesikokeilut – vilauksia parannuspotentiaalista. Meille on kerrottu kerta toisensa jälkeen, että jos ymmärrämme oikeasti täyden potentiaalimme luojaolentona, mikään ei voi vahingoittaa meitä. On aika kulkea tuossa tiedossa ja nähdä itsemme oikeasti siksi, kuka olemme.

Puhuin tiimini kanssa ja kysyi ihmiskysymyksiäni siitä, olisiko minulla edelleen epävarmuuden ja epäilyn hetkiä. Virtaisiko kaikki aina täydellisesti? Sain hymyn ja minulle kerrottiin, että pyysin täydellisyyttä (niin kuin näen sen), eikä se salli jatkuvaa sielukasvua. Minulle selitettiin, että vaikka tiessä saattaa edelleen olla töyssyjä, minulle näytettäisiin hyvin nopeasti ja selkeästi, jos valinta ei johtaisi minua oikeaan suuntaan. Ja kaikki yritykseni jotka sisälsivät uhrautumis- tai puute-energiaa, hajoaisivat nopeasti, koska se ei kestä korkeammissa energioissa. Niin kauan kuin pysyisin tarkkaavaisena ja sydämessäni, minulle näytettäisiin asioita, jotta voisin siirtyä niiden yli ja jatkaa sielukasvuani. Se ajatus, että uusi Maa olisi täydellinen, on osa vääristymää, joka täytyi poistaa. Sen sijaan meitä pyydetään näkemään, että kaikki toimii sielukasvumme kannalta niin, kuin pitäisi. Yksinkertaisesti ilmaistuna, se että valmistuit koulusta, ei merkitse, että lakkaat kasvamasta ja oppimasta – se tapahtuu vain eri tavalla, uudella alustalla.

Meitä pyydetään uudestaan ja uudestaan rakastamaan itseämme ja toisia niin, kuin rakastamme Lähdettä. Näkemään, ettemme voi julistaa ykseyttä, jos sisällämme on edelleen me vs. he, heränneet vs. unessa olevat, valo vs. pimeys. Emme voi ankkuroida uutta maaverkkoa olemuksemme, jos pidämme edelleen kiinni näistä rajoittavista ajatuksista. Emme voi myöskään ankkuroitua uuteen maaverkkoon, jos emme rakasta itseämme täysin, mikä merkitsee, ettemme salli toisten ottaa meitä itsestäänselvyytenä tai pelaa sitä peliä, että haluamme kaikkien pitävän meistä. Täytyy olla rajat ja toisia voi rakastaa ehdottomasti etäältä, jos on tarvetta. Täytyy ymmärtää, että toisen havainto sinusta menee aina hänen suodatintensa läpi, eikä sinun tehtäväsi ole muuttaa niitä. Täytyy tietää, että kun menet sydänkeskuksesi voimaan täysin, muutat kaikkia ympärilläsi. Sen sijaan että värähtelysi alenee toisten lähellä, luot pelkästään olemalla oma itsesi oven, polun toisille – jota he voivat seurata, jos valitsevat niin.

Ihmismieli kamppailee kaksinaisuuden kanssa. Se kamppailee sen ajatuksen kanssa, että täytyy antaa kaikkien herätä omana aikanaan, erityisesti niiden joita rakastamme kovasti. Kun näitä ajatuksia ja pelkoja nousee, avaa sydämesi ja tunne totuus … kaikki toimii niin, kuin pitäisi. Rentoudu siihen ja salli. Tässä on video, joka puhuu siitä, miten siirrytään kaksinaisuuden yli.

Toivon, että kokemukseni jakaminen auttaa sinua siirtymään yli niistä rajoituksista, joita olemme luoneet sisällemme. Pyydä tiimiäsi auttamaan ja anna täysi lupa poistaa se, mikä ei enää palvele sinua. Sillä ei ole merkitystä, jos et näe, kuule tai tunne tiimiäsi – se tuntee sinut. Seuraavaan kertaan, lähetän meille kaikille sitä rakkautta, jonka pystymme käsittelemään.

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.