HYPNOOTTISEN UNILOITSUN PURKAMINEN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
3.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme kuulleet jonkin aikaa, että lokakuu lupaa olla täyteen pakattu kuukausi, ei vain energeettisesti, vaan myös maailman näyttämöllä. Voimme tuntea tämän jo todeksi, ja kuukausi on vasta alkanut!

Tein matkan yhtenä päivänä ja löysin itseni erittäin suuresta henkioppaiden, suojelusenkelien ja korkeampien aspektien tapaamisesta. Kaikkia valmennettiin siinä, mitä on odotettavissa tässä tulevassa vaiheessa ja miten tuetaan omaa inkarnaatiotaan.

Kiinnitä huomiota kaikkiin tönäisyihin, joita tunnet, ja luoviin ideoihin tai ajatuksiin, joita tulee. Henkitiimisi auttaa sinua saamaan kaiken, mitä voit, tästä tulevasta energiasta. On mahtava aika fokusoitua siihen, miten SINÄ vastaanotat kommunikointia henkimaailmasta, ja alkaa luottaa siihen ja toimia sen mukaan.

Selitettiin, että valon sisäänvirtaukset maatasolle ovat tällä hetkellä erilaisia, kun ne ovat aiemmin olleet. Näytettiin, että Maahan tuleva energia on hyvin hentoa ja lempeää lähestymistavassaan, mutta vaikutukset ovat valtavia. Tämä herättää ja elävöittää kaikkia olentoja, kun se auttaa purkamaan uniloitsun. Se murtaa auki sydäntilan ja paljastaa, mikä tarvitsee parantaa, ja samaan aikaan esittelee meille KAIKEN, MITÄ OLEMME. Tämä energia on herätys, ravistelu joka on suunniteltu siirtämään meidät kaikki pois siltä unitasolta, jolla vielä olemme, riippumatta havaitusta tietoisuudesta.

Ne jotka ovat yhteydessä Maahan, tuntevat tämän syvemmin, kuin ne jotka eivät ole. Meille on edullista yrittää sinnikkäästi viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona ja erossa elektroniikasta muutaman seuraavan kuukauden ajan. Teknologiamme voi ehdottomasti häiritä ja/tai naamioida hienovaraisen energian, jota tulee. Minulle näytettiin noidankehä. Jotkut vastaanottavat tuon taajuuden ja alkavat herätä, kietoutuakseen vain sitten taas hypnoottiseen uniohjelmaan. Tietoisuus tuosta hypnoosista ja voimaantumisen julistus, kuten "En suostu hypnoositeknologiaan tai mihinkään keinotekoisesti aiheutettuihin tiloihin", auttaa ehdottomasti. Kyse on siitä, että otamme vastuun, mitä päästämme ja emme päästä hienokehoihimme.

Pyysin yhdeltä tiimistäni lisäselkeyttä ja minulle kerrottiin: "Ne jotka pystyvät hyödyntämään tämän taajuuden, tämän lahjan, huomaavat, että nämä energiat tukevat heitä. He saattavat alkaa havaita suurempaa tietoisuutta kaikkialla ympärillään: eläimissä, kasveissa, ihmisissä ja kyllä, myös ns. elottomissa asioissa. Tämä on sydäntä avaava taajuus, joka auttaa hiomaan erottelukykyä ja löytämään polun totuuteen, Lähteeseen. Todellisuutenne jatkuvasti lisääntyvässä melussa tämä on tärkeämpää kuin koskaan.

"Tämä saattaa näyttää sellaisen paljastumiselta, mikä on ollut piilossa. Yksilö saattaa kyetä näkemään syvemmälle kaavoihinsa, uskomuksiinsa ja siihen syvään sisäiseen tietämiseen ja tietoon, jota on kerääntynyt lukemattomista elämistä. Tämä energia ei ole samaa kuin se, mitä saadaan Schumannin resonanssin kohotessa. Vaikka se saattaa näyttää samalta, se on eri oktaavia, eri taajuutta. Tätä ei ole koettu nykyelämässänne."

Tärkein jaettu asia oli, että tämä energia alkaa hajottaa todellisuusesteitä ja paljastaa sen, mikä on ollut piilossa. Tämä voi olla laajempia asioita todellisuudessamme, mutta tärkeintä on, että se auttaa paljastamaan rajoittavat kaavamme, uskomuksemme ja ohjelmointimme. On kriittistä tarkastella, missä olemme kiinnittyneet johonkin identiteettiin. Missä olemme laittaneet itsemme ja toiset laatikkoon, joka perustuu omiin uskomusjärjestelmiimme? Kiinnittyminen tiettyyn uskomukseen tai ymmärrykseen voi johtaa meidät odotuksiin itsestä tai toisista, ja tämä jättää meidät alttiiksi suurelle pettymykselle, kun oletuksemme eivät toteudu.

Meidän on aika kyseenalaistaa kaikki. Tehtävämme on tarkkailla itseä jumalaisen neutraalisti. Tässä tilassa egoa ei voi laukaista. Voimme tarkkailla ajatuksiamme, reaktioitamme ja omituisuuksiamme ja myös kysyä, mistä jokin uskomus on peräisin, juuttumatta tunteisiin, mikä voisi saada meidät kaksinkertaistamaan jonkin uskomusjärjestelmän. Tarkkailemalla jumalaisen neutraalisti itseä, voimme löytää totuutemme. Silloin kun tarkkailemme itseämme olematta neutraali, saatamme eksyä sellaisiin tunteisiin, kuin häpeä, viha tai syyllisyys, mikä voi saada meidät lopettamaan kerrostuneen olemassaolomme tutkimisen.

Tämä maailmaamme tuleva energia auttaa meitä paljastamaan ja löytämään oman aidon itsemme, jos sallimme sen tehdä työnsä. Voimme auttaa itseämme pysymällä läsnä, vähentämällä häiriötekijöitä ja siirtymällä itsen neutraaliin tarkkailemiseen. Fyysisesti saatamme huomata olevamme väsynyt, kuitenkin pingottunut. Kun avaudumme ja puhdistamme uskomusjärjestelmistämme sen, mitä ei enää tarvita, meillä voi olla kiihkeitä tunteita ja myrkynpoistoa joka tasolla. Te jotka kuulette selvää korvien soimista, olette ehkä huomanneet sen laadultaan erilaiseksi viime aikoina. Huomaan, että se vaihtaa korvaa ja joskus aiheuttaa lyhyttä korvasärkyä. Monet tuntevat energeettistä ylikuormittumista kaikesta, mitä tapahtuu. Huomaan, että lapsenlapseni eivät oikein nuku ja vaikuttavat ylistimuloituneelta valveilla. "Nurmikkoajasta" on tullut oleellista. Kiinnitä huomiota, miltä sinusta tuntuu ollessasi yhteydessä teknologiaan. Jos tunnet pakahtuvasi, visualisoi, että lämmin kultainen aalto tulee muotosi yli tai sen sisään ja puhdistaa pois kaikki vääristymät kentästäsi ja sitten virtaa Maahan puhdistamista varten.

Tänä aamuna työstin tätä blogia ja tunsin kutsun hypätä Instagramiin. Ensimmäinen postaus jonka näin, sai minut höröttämään ilosta! Koirat tulivat hyvin levottomiksi innostukseni vuoksi. Se oli pyytämäni vahvistus. Duncan Alexander (www.ascensionseer.com) postasi kuvan Schumannin resonanssista. Hän korosti ja suurensi graafit 2.10. ja 3.10. ja käänsi ne pystysuoraan. Samalla hän näki, miten se muistutti kirjoitettua valokieltä. Olen jakanut tämän kuvan hänen luvallaan.

Ehdottomasti meidän kanssamme kommunikoidaan ja meitä autetaan ja opastetaan ylösnousemusmatkallamme. On uskomatonta aikaa, johon olemme valmistautuneet elämien ajan.

Toivon, että tämä blogi löytää sinut hyvin ja kunnioitat muutoksia, joita tapahtuu. Kiitos paljon kaikille, jotka jakavat ja tukevat tätä blogia. Sosiaalinen media estää tällaista informaatiota enemmän ja enemmän. Arvostan kaikkia teitä. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta.

Jenny Schiltz

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.