YHDISTYMINEN KRISTALLI(KRISTUS)VERKKOON

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
29.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näin uskomatonta ja tärkeää unta, jonka halusin jakaa teidän kaikkien kanssa. Olin kahvilassa hakemassa syötävää. Kaikkialla ympärilläni on ihmisiä, jotka näyttivät harmailta ja elottomilta, kuitenkin maailmassa heidän ympärillään oli väriä. Siinä ei ollut mitään tolkkua minulle. Seuraavassa hetkessä löysin itseni läheltä naisryhmää. He tuntuivat ihmisiltä, jotka olin tavannut monissa, monissa elämissä – he tuntuivat kuin sisarilta. Kuitenkaan heissäkään ei ollut väriä.

Katselin, kun he muodostivat piirin ja alkoivat hengittää – oikeasti hengittää. Kun he vetivät syvään henkeä, vatsaan saakka, katselin, kun väri palautui. Sitten katselin, kun heidän kristalli(Kristus)kehonsa syttyi ja sitten yhdistyi kristalli(Kristus)verkkoon. Näin energian virtaavan jokaisella hengenvedolla verkkoon ja ulottuvan kauas, kunnes se kohtasi seuraavan henkilön tai ryhmän, joka teki samaa. Sitä oli kerrassaan hämmästyttävää katsella.

Sitten minulle kerrottiin, ettei hengityksen merkitystä voi huomioimatta. Syvä vatsahengitys auttaa kehoa yhdistymään kaikkeuteen, poistaa kehomyrkkyjä ja auttaa solutoimintaa, ja DNA muuttuu. Kun käytämme hengitystä aktivoimaan Kristus-kehon ja yhdistämme sen Kristus-verkkoon, se auttaa meitä yhdistymään toisiimme ja uuden luomiseen. Selitettiin, että kaiken planeettamyllerryksen myötä monet hengittävät tällä hetkellä vain pinnallisesti, eikä se ole elämänhengitystä – se on pelkästään olemassaolohengitystä.

Kristus(kristalli)verkko sisältää Kristus-tietoisuutta, joka on ehdotonta rakkautta ja täysin yhtenäinen sisällä ja ulkona. Ne jotka ovat kokeneet uskonnon aiheuttamaa tuskaa, tietävät, että tämä tietoisuustaajuus voi auttaa noita haavoja parantumaan. Yhdistyessäni täysin tähän taajuuteen ja verkkoon ymmärrän selvästi, miten paljon asioita on vääristetty ja muutettu sopimaan niiden agendaan, jotka halusivat kontrolloida. Kristus-taajuus on puhtautta ja totuutta, eikä siinä ei ole kyse yhdestä miehestä, vaan se on taajuutta, jota hän kantoi ja jota me kaikki voimme kantaa.

Kokeile tätä yksinkertaista harjoitusta yhdistyäksesi itseesi ja verkkoon.

Aloita hengittämällä syvään, laajentaen vatsan suurimmilleen.

Näe ja tunne, että jokaisella sisäänhengityksellä hengität puhdasta kultaista valoa.

Päästä jokaisella uloshengityksellä irti jännityksestä tai tiheydestä, jota sinulla on. Näe sen lähtevän tummina palasina, jotka muuttuvat välittömästi valoksi lähtiessään kehostasi.

Sano: "Aktivoin nyt Kristus(kristalli)kehoni."

Huomaa kehosi oikeasti ja miltä tämä aktivointi tuntuu.

Sano: "Yhdistyn nyt Kristus(kristalli)verkkoon."

Saatat tuntea tuon verkon tai myös nähdä sen.

Syvällä sisäänhengityksellä tunne verkon ja kehosi yhteys.

Uloshengityksellä tunne ydinolemuksesi työntyvän verkkoon.

Huomaa, miltä kehosi tuntuu ja mitä kuvia ilmaantuu.

Minulla se näytti vedeltä, joka täytti verkon linjat, ulottuen niin kauas, kuin saatoin nähdä, ja yhdistyen seuraavaan henkilöön, joka teki samaa.

Tee tätä, kunnes tunnet yhdistyneesi täysin ja olet täynnä elämää.

*****

Näytettiin, että tämä harjoitus auttaa meitä tukemaan toisiamme ja yhdistymään yhdeksi, kun maailma romahtaa ja rakennamme uutta. Elämänhengitys (syvä vatsahengitys) on erityisen tärkeää niille, joista on tulossa korkeimman jumalaisen valon solmukohta-ankkureita. Näytettiin, että yhdistyminen hengitykseemme tällä tavalla auttaa meitä tukemaan toisiamme ja yhdistymään. Näytettiin, että tämä harjoitus on vielä tehokkaampi, kun sitä tehdään ryhmissä. On tärkeää, että alamme kaikki yhdistyä eetterissä nyt.

Hengitys on yhteytemme opastukseen ja terveyteen. Elämänhengitys ei ole ainoastaan tapa, jolla voimme elää täydemmin tässä maailmassa, vaan tapa luoda ja yhdistyä uuteen maailmaan.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta ja syviä hengenvetoja. Valtava kiitos myös teille kaikille, jotka tuette ja jaatte tämän työn. Apunne on korvaamatonta tämän työni jatkamisessa.

Jenny Schiltz

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.