ENERGIA-AALTO ISKEE JA TRANSFORMOI MEITÄ KAIKKIA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

26.5.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huh! Tunnetko tuon energia-aallon, joka todella iskee meihin? Kuten tavallista, näyttää siltä, että se saa meidät tuntemaan kaikkea mahdollista – sekä fyysisesti että tunnepuolella. Tämä energia transformoi meitä – ei vain fyysisesti, vaan mentaalisesti – ja valmistelee meitä siihen, mitä on tulossa. Tehtävämme on pelkästään sallia prosessin tapahta ja löytää parhaamme mukaan rauha ja ilo sisältämme.

Minulle iso juttu on ollut nivelsärky. Se alkoi muutama päivä ennen energian iskemistä, kun jotkut meistä tuntuvat "esiaaltoilevan". Niskaa, hartioita ja kyynärpäitä särki todella ja sitten seuraavana päivänä oli lonkkien, polvien ja nilkkojen vuoro. Onneksi nivelkipu on ohi, mutta ei se, että tuntuu kuin häkissä olevalta tiikeriltä. Tunnen jännitystä kulkevan kehoni läpi, mutta siinä on levoton pohjaväre. Huomaan, että haluan olla vain ulkona auringossa. Liike on myös todella tärkeää, ja vaikka on vaikeaa ajatella liikkumista, kun kehoa särkee, se voi todella auttaa liikuttamaan energiaa lävitsesi.

Muilla on uupumusta, turvotusta (mikä ei ole kovin hauskaa), päänsärkyä, selkäsärkyä, kroonisten vaivojen puhkeamista ja paljon korvien soimista. Ahdistus ja masennus on yleistä tällaisen energianopeutumisen aikana, kuten myös pahat unet. Puhdistat vain syvää, syvää ohjelmointia. Jotkut pudistavat myös apokalyptisiä aikajanoja. Älä kiinnity siihen, mitä tulee esiin – katsele vain sen nousemista ja päästä siitä sitten irti. Kun kiinnitymme siihen, emme salli sen lähteä ja itse asiassa luomme naruja siihen, mikä pitää sen tiukasti meissä.

Minulle kerrottiin, että tämä energiaräjähdys tekee meidät alttiimmaksi ulkopuolisille energiavaikutuksille. Tätä voi olla televisio, sosiaalinen media, kaikki elektroniikka ja myös ihmiset. Se toimii kuitenkin kumpaankin suuntaan, joten olemme yhtä herkkä tuulen, auringon, kasvien ja tietenkin naurun energiavaikutuksille. Salli sen, mitä tunnet, määrittää, mikä on oikein sinulle. Joillekin elokuvan katsominen on täydellistä ja toisille kävelyllä käyminen rauhoittaa sielua.

Tiedän, että monet teistä ovat väsyneitä ja haluavat tämän loppuvan. En kaunistele tilannetta ja sano se loppuvan lähiaikoina, koska se ei lopu. Meistä tulee kuitenkin vahvempia, keho päivittyy ja kasvamme ja opimme, mikä helpottaa asioita. Niihin jotka aloittelevat tätä prosessia, vaikuttavat asiat, joista jonkin aikaa "tässä" olleilla ei silmäkään värähdä. Avain on astua etäämmälle ja nähdä, miten olet kasvanut ja muuttunut. Salli tämän tiedon antaa sinulle vahvuutta jatkaa matkaa.

Sydänchakraa ja solar plexusta "naulataan" tällä hetkellä, ja meiltä kysytään: "Pystytkö astumaan omaan voimaasi pysyen sydämessä?" Niinpä meille näytetään alueet, joilla emme ole kyenneet tekemään tätä ja joilla meidän täytyy korjata ja muuttaa elämäämme. Meille näytetään, missä meillä on edelleen tuomitsemista, puutetta, epävarmuutta ja epäilyä. Tule tarkkailijaksi ja pane merkille, mitä näytetään, kuin katselisit jonkun toisen elämää. Näin näet, mitä tarvitsee muuttaa, mitä lisätä tai mistä täytyy lähteä pois tuomitsematta.

Tässä on video, jolla Steven North ja minä keskustelemme energia-aallosta ja tavoista käsitellä tapahtuvat muutokset. Steven on tehnyt uskomatonta työtä sydänaktivointimusiikin kanssa, johon on upotettu taajuuksia ja kristalleja auttamaan meitä avautumisessa ja yhdistymisessä. Katso hänen tuotteitaan klikkaamalla tästä.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta ja tukea, kun jatkamme matkaamme. Iso kiitos teille kaikille, jotka jaatte tämän työn. Se merkitsee paljon. <3

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.