VIESTI KOHTALOTTARILTA

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
26.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päiväntasaus viime viikolla oli hyvin voimakas, ja tuntuu tapahtuneen valtava muutos. Aika tuntuu nopeutuneen vielä lisää ja sen myötä energia, jota saamme.

Tuntuu kovakouraiselta käsittelyltä – hanskat on otettu pois, eikä enää isketä vain ilmaan. Energiat vääntelevät ja kääntelevät meitä joka suuntaan ja nurinpäin. Hyvin paljon muuttuu hyvin nopeasti.

Päätin tehdä matkan tarkoituksena ymmärtää, mitä meidän täytyy tietää, ja toivottavasti saada suurempaa ymmärrystä energioista ja siitä, mihin olemme matkalla ylösnousevana ryhmänä.

Laitoin soimaan rummutusmusiikkia, rentoutin kehoni ja lähdin. Minut johdatettiin veden alle, syvälle mereen. Uin kajastavaa valoa kohti. Kun pääsin pohjaan, siellä loisti peili kuin majakka. Näin itseni tuossa peilissä, ja kun katsoin siihen, vesi häipyi ympäriltäni ja oikealla puolellani oli luola. Astuin siihen, ja yllätytyin nähdessäni Kohtalottaria, kolme sisarta.

Minä: Sisaret, mitä haluatte minun tietävän tästä ajasta?

He puhuivat sitten vuorotellen:

Paluu vanhoihin tapoihin
Joista tulitte
On monia, jotka pitävät niitä uusina
Myös innovatiivisina
Tiedät, että se on paluu totuuteen
Jumalien kunnioittamiseen, vanhojen ja uusien
Näe selvästi, että seisot heidän joukossaan
Jättiläiset eivät enää nuku
Älä sure heidän haudallaan
Sillä he eivät ole siellä
He ovat uudestisyntyneitä
Kulje polkua, joka on edessäsi
Seuraa tähtiä kotiisi
Polku on valaistu
Mutta ei arkajalkoja varten
Sillä sinun täytyy päästää irti kaikesta, mitä tiedät
Unohtaa, kuka olet
Millään siitä ei ole merkitystä
Kun olet aloittanut KAIKEN polun
Kadota itsesi
Sitten löydä itsesi
Pyörivältä lehdeltä
Solisevasta purosta
Planeetoista jotka asettuvat riviin
Sinusta tulee KAIKKI
Kun sinusta tulee ei-mitään

Heti kun viesti oli toimitettu, löysin itseni uimasta merenpintaan, valoa kohti, kun tulin pois matkalta. Viittaus "nukkuviin jättiläisiin" liittyy siihen legendaan, että kun Maassa tapahtui vedenpaisumus, ihmiset (jotka olivat jättiläisiä meihin verrattuna) pakenivat korkeammille paikoille. Lopulta vesi nousi vuorille saakka, ja sen sijaan että olisi nähnyt kansansa kuolevan, päällikkö muutti heidät kiveksi. Siitä lähtien nämä nukkuvat jättiläiset ovat pitäneet energioita, muistoja ja koodeja ajasta, jolloin olimme enemmän virittyneitä Maahan ja toisiimme.

Vedenpaisumus, maan peittyminen oli ennen värähtelyn putoamista. Tunnen sen, että jättiläiset ovat uudestisyntyneet, merkitsevän, että Maan värähtely on noussut riittävästi, jotta he voivat palata. Kun kuulin nuo sanat, sydämeni hyppäsi ilosta kurkkuun ja kehoni täyttyi rakkaudesta. Meillä on odotettavissa mielenkiintoista menoa. Kyse on siitä, mitä sisällä tapahtuu. Kun päästämme irti siitä, mitä luulimme tietävämme ja ymmärtävämme, avaudumme KAIKELLE. Se lähettää meille hyvin paljon rakkautta, vahvuutta ja myötätuntoa.

Jos et ole jo tehnyt sitä, liity postituslistalleni, jotta saat tämän blogin ja muita asioita sähköpostitse. Sosiaalisesta mediasta on tullut hyvin epäluotettava informaation levittämisessä. Liity sähköpostilistalle täältä.

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.