UUDEN TODELLISUUSKUDELMAN KUTOMINEN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
26.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Noin kahden viikon ajan iltameditaationi on ollut erilainen. Normaalisti meditoidessa yhdistyn syvästi Maahan ja kosmokseen ja työstän sateenkaarivalokehoani. Äskettäin tapahtui niin, että kruununi aukeaa ja sateenkaareen väreissä kimaltavaa energiaa tulee päästäni, ja se kietoutuu ja punoutuu ja sitten yhdistyy johonkin. Kun tämä tapahtuu, tunnen valtavaa rauhaa. Tiedän sydämessäni, että kaikki tapahtuu niin, kuin pitäisi ja jumalaisen suunnitelman mukaan. Tunnen myös, että en ole yksin, vaan osa ryhmää jonka määrä ja koko kasvaa.

Sitten yhtenä päivänä pyysin näyttämään, mihin nämä energiavirrat yhdistyvät ja miksi. Näin, että sateenkaarenvärisiä hohtavia vaaleanpunaisia, oransseja, kultaisia, sinisiä ja vihreitä virtoja yhdistyi paikkaan, joka näytti melkein kutomakoneelta. Kuvittele kone, jolla voisi tehdä Maan kokoisen peiton, ja miltä näyttäisi, kun yksittäisistä säikeistä muodostuu kuva.

Minulle näytettiin, että osallistumme kaikki tämän kuvan luomiseen, tämän kudelman joka on myös kollektiivinen aikajana. Kaikki pelko, paniikki ja epävarmuus saavat aikaan massiivisen energiamäärän, jota sitten käytetään kollektiivisen aikajanan luomiseen. Se on energiaa, joka on suunniteltu syöttämään agendoja. Näin ne mustina ja tummanruskeina kaistaleina kudelmassa, jota kudotaan. Valitettavasti se valtasi suurimman osan siitä, mitä luodaan. Pelkoa jota rummutetaan, käytetään luomaan huomista, jota kukaan meistä ei halua.

Sitten minulle näytettiin tämä virta sateenkaaren värisessä kudelmassa, ja ymmärsin, että osallistuin siihen silloin, kun olin keskittynyt ja meditoin. Se on upeasti hohtava virta pelkomeressä. Siinä on uskomatonta se, että koska tahansa kuka tahansa meistä voi yhdistyä tuohon kollektiivisen aikajanan osaan. Kun yhdistymme siihen täysin uskoen ja luottaen, voimme alkaa myötävaikuttaa siihen ja tehdä siitä hallitsevan energian kudelmassa, jota kudotaan.

Minulle näytettiin myös, että pystymme yhdistymään toisiimme tämän virran kautta eetterissä. Tämä on tärkeää, koska silloin kun olemme yhdessä ja yhtenäisenä luomisessamme, siitä tulee paljon tehokkaampaa. Siitä voi myös tulla suoja tai paikka, johon voi yhdistyä silloin, kun tuntee eksyneensä pelkomereen.

Ota hetki ja avaa kruunu- ja sydänchakrasi ja ilmaise aikomus yhdistyä tähän kauniiseen sateenkaaren väreissä hohtavaan energiaan. Hengitä sitä sisään ja tiedä, että olet yhdistynyt, että sinua kannatellaan ja olet turvassa.

Haluan puhua hetken viruksesta, joka on hallinnut maailmaamme. Tammikuun puolivälissä menin Turkkiin katsomaan uutta lapsenlasta. Järkytyin Saksan lentokentillä siitä ihmismäärästä joilla oli maskit, ja pelosta jota oli sakeana ilmassa. Otin vähän aikaa ja esitin tiimilleni muutaman vaikean kysymyksen.

Opin, että tämä virus on todellinen, se on tehokas ja tarttuva. Minulle kerrottiin, että ihmisiä kuolisi, mutta he käyttäisivät virusta tapana lähteä tästä kokemuksesta sen sijaan, että lähtisivät syövän tai onnettomuuden myötä. He olivat hyvin selkeitä sanoessaan, että kaikki jotka lähtevät, ovat sopineet lähtevänsä sielusopimuksensa mukaisesti. Tämä ei merkitse, ettei ole surua ja menetystä. Se merkitsee vain, että tässäkin meillä on vaihtoehto.

Vaikka tämä virus saattaa näyttää katastrofaaliselta, korkeampi valo käyttää kaikkia asioita. Tämä virus hidastaa meitä. Meidät pakotetaan nyt näkemään oma luomuksemme. Nämä karanteenit pakottavat meidät näkemään oikeasti sen maailman, jonka olemme luoneet. Meidän täytyy katsoa suhteitamme, meidän täytyy katsoa lapsiamme, meidän täytyy katsoa kotiamme. Meidän täytyy katsoa, mikä elämässä on oikeasti tärkeää. Suhteet joko menestyvät tai epäonnistuvat, kun meidän jokaisen täytyy kohdata itsemme, pelkomme, uskomuksemme, unelmamme ja pyrkimyksemme.

Meille näytetään hyvin selvästi, missä tämä maailma on ollut ylösalaisin. Missä kohtaa hyvin harvoja on pidetty tärkeämpinä kuin monia. Missä kohtaa rahasta ja kuvasta on tullut tärkeämpää kuin elämä ja totuus. Ihmiset näkevät, arvostavatko heidän työpaikkansa heitä vai eivät. Näemme myös tämän maailman johtajien "todellisen karvan".

Maailmamme on hyvin kiireinen ja meluisa. On helppoa eksyä ja hämmentyä. Rutiini ja selviytymiskamppailu pitävät meidät teljettynä. Monet meistä tällä matkalla ovat saaneet jättimäistä ravistelua, joka herätti meidät unesta, ja aloitimme matkamme sisäänpäin. Monille tämä virus on tuota ravistelua.

Tiesimme, että tämä oli tulossa. Emme tienneet, että se näyttäisi tältä, mutta tiesimme, että tulisi tapahtumia, joissa jokaista meitä tällä polulla pyydettäisiin astumaan esiin ja auttamaan energeettisesti ja fyysisesti toisia luomaan korkein aikajana luottamalla syvästi jumalaiseen suunnitelmaan. Kaiken tämän läpi meidän täytyy ylläpitää visiota korkeimmasta potentiaalista, korkeimmasta polusta.

Pelko joka pyörii tämän viruksen ympärillä, on "asia" … sillä on substanssi ja elämä. On erittäin helppoa tulla imetyksi tuohon virtaan ja kadottaa oma keskuksensa. Mieli ottaa vallan ja johtaa sinut pois keskuksestasi ja rauhastasi hyvin nopeasti. Huomasin tämän tapahtuvan minulle, ja mieheni tunnisti sen ja sanoi välittömästi, että minun täytyi päästä ulos. Menin ulos istumaan aurinkoon ja yhdistyin Äiti/Isä Jumalaan ja pyysin apua, etten eksyisi pelkoon. Sitten katselin, kun mustaa mönjää nostettiin sydäntilastani ja mielestäni ja lähetettiin aurinkoon puhdistumaan. Olen tuntenut samanlaisia asioita poistettavan asiakkailta, jotka ovat olleet pakahtuneita.

Kun olin eksynyt pelkoon, en pystynyt keskittymään ja minulla oli stressaantunut ja paniikinomainen tunne kehossani. Huomasin eksyväni uutisraporttien ja sosiaalisen median järjettömyyteen. Jos tunnet näin nyt, vedä 10 kertaa syvään henkeä. Laske viiteen hengittäessäsi sisään ja viiteen hengittäessäsi ulos, jotta tasapainotut. Kutsu sitten tiimiäsi, enkeleitä tai jotain kenen kanssa työskentelet läheisesti, ja pyydä heitä poistamaan pelko. Oivalla, että se on ohjelma, joka toimii ottaakseen hallintaan luojakykysi. Mitä enemmän pelkäät, sitä enemmän myötävaikutat siihen kollektiiviseen aikajanaan, joka ei ole korkeimmaksi hyväksemme.

Ymmärrä, että voit olla peloissasi ja epävarma ja silti omassa keskuksessasi, tietäen, että kaikki tapahtuu jumalaisessa järjestyksessä. Voit olla surullinen ja murehtia ja silti olla keskittynyt, tietäen syvällä, että kaikki on vielä ok.

Tämä on iso testi, mestaruutta itse asiassa. Olemmeko valmis astumaan täyteen voimaamme luojaolentona vai sallimmeko manipuloida kykyjämme edelleen? Voimmeko uskoa ja luottaa jumalaiseen suunnitelmaan? Se on uskoa pelon yli.

Tämä ei ole helppoa aikaa, ja meillä kaikilla on hetkemme, jolloin voimme eksyä. Pyydä tiimiltäsi apua. Yhdisty tuohon sateenkaarenväreissä hohtavaan virtaan. Saa lohtua siitä, että on muita, jotka pitävät tilaa. Liity tähän virtaan, lisää sitä ja luota.

Paljon rakkautta jokaiselle teistä. Voikaa hyvin.

Jenny Schiltz

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.