LÄPIPÄÄSEMÄTÖN PIIRI


Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
25.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Halusin kertoa teille, mitä tapahtui eräässä sessiossa tänään. Työskentelin asiakkaan kanssa, joka on parantaja. Hänellä on kuitenkin aina ollut vaikeuksia tämän roolin toteuttamisessa. Joko oli talous- tai terveysongelmia tai energiat pommittivat häntä. Hänen oli ollut erittäin vaikeaa kulkea sitä polkua, jolle hän tiesi itseään kutsuttavan.

Siis aloin työskennellä hänen kanssaan ja pyysin näyttämään, mitä tarkkaan ottaen tapahtuu. Yllätyksekseni löysin itseni metsäiseltä alueelta yöaikaan. Oli täysikuu ja pystyin näkemään sen turvin. Oli talvi eikä puissa ollut lehtiä. Se kaikki tuntui aavemaiselta. Sitten varjoista tuli ryhmä ihmisiä. Heillä oli naamiot, jotka näyttivät kuin paiseruttoon kuolleen naamarilta.

Toin asiakkaani eteerisesti tähän tilaan, ja hän alkoi välittömästi kertoa minulle, miten häntä ja koko hänen sukulinjaansa oli estetty tekemästä minkäänlaista energiatyötä, parannusta tai magiikkaa. Hän kertoi minulle, miten eräs perheenjäsen (monta sukupolvea sitten) oli ollut hyvin tehokas siinä, mutta käyttänyt näitä lahjoja pimeyden työhön. Tämä ryhmä oli sitonut taialla sen, joka oli työskennellyt pimeyden hyväksi, ja sitten lisännyt varoituksen, että kukaan tässä sukulinjassa ei tuosta päivästä eteenpäin voisi saavuttaa täyttä potentiaaliaan työskennellessään energioiden tai taikuuden kanssa.

Kerroin ryhmälle ymmärtäväni, mitä tapahtui, mutta mitä tuli asiakkaaseeni, niin sitä millä oli hyvä tarkoitus, voitiin nyt pitää mustana magiana. Tapahtui aina erittäin paljon psyykkisiä energiahyökkäyksiä, kun hän alkoi siirtyä parantajaitseensä. He olivat täysin järkyttyneitä kuullessaan tämän, eivätkä uskoneet, kun sanoin, että asiakkaallani oli suuri valo ja kaunis avoin sydän.

Ryhmän johtaja ehdotti, että asiakkaani laitettiin testiin, jota hän kutsui "läpipääsemättömäksi piiriksi". Hän selitti, että ne joissa oli pimeyttä, eivät voineet päästä tuohon piiriin, ja sydämen sisältämä valo punnittaisiin. Hän sanoi, että jos asiakkaani epäonnistuisi, sillä olisi suuria seuraamuksia. Puhuin asiakkaani kanssa, joka suostui välittömästi käymään läpi tämän kokeen eetteritasolla.

Sitten asiakkaani käveli eteerisesti tuohon piiriin, joka oli luotu, ja kun ei ilmennyt huonoja vaikutuksia, he kaikki alkoivat puhua yhtä aikaa. Hämmennys oli suurta, kun omasta perspektiivistään he olivat sitoneet tuon sukulinjan taialla tilanteeseen, mitä he luulivat palvelukseksi valolle. Kuitenkin tuossa sukulinjassa oli joku, jolla oli uskomattomia lahjoja ja joka auttaa muita, ja he olivat tehneet taialla tämän elämästä erittäin vaikeaa.

Kun tämä oivallus valkeni kullekin heistä, katselin, kun he riisuivat naamarinsa ja astuivat tuohon läpipääsemättömään piiriin ja pyysivät anteeksiantoa. Sitten he auttoivat poistamaan symboleja ja esineitä, joita he olivat laittaneet asiakkaani keholle – metalliverkko joka oli kiinni hänen selässään kuin keskiaikainen kidutusväline, ja kummalliset suuret kengät joiden pohjassa olevat "laitteet" kiinnittivät hänet alempaan todellisuusverkkoon. Ne aiheuttivat sen, ettei hän pystynyt menemään korkeampiin taajuuksiin kovin pitkäksi aikaa, koska ne nykäisisivät hänet takaisin alas.

Koko ajan tämän tapahtuessa, asiakkaani tärisi fyysisesti vapautuessaan, kun tuo trauma lähti hänen kehostaan. Hän tunsi uskomatonta avautumista erityisesti sydänchakransa takaosassa ja suurta helpotusta fyysisessä muodossaan. Hän tiesi, että hänen oli tehtävä työtä prosessoidakseen sen vihan, jota hän tunsi, ja antaakseen anteeksi niille, jotka olivat tehneet tämän, vaikka heidän aikomuksensa oli oikea. Hän ymmärsi myös, että korkeimmalla ykseystasolla hän laittoi itse nuo energiasiteet itselleen.

Se sai kummankin meistä pysähtymään. Tunsimme, miten tärkeä tämän ymmärtäminen on kaikille meille. Sen tiedostaminen, milloin mekin ehkä teemme tai olemme tehneet jotain valon nimissä, ja kuitenkin seuraamukset ovat olleet kaikkea muuta.

Tämä on osa itsemestaruutta. Olla tietoinen luomuksistamme, toimistamme ja ajatuksistamme, ei ainoastaan tuolla hetkellä, vaan myös siitä, mitä ne tekevät loputtomien mahdollisuuksien kvanttikentässä. Se on radikaalia vastuullisuutta.

Jaan tämän kanssanne (asiakkaani luvalla), koska tunsimme kumpikin, että oli tärkeää kommunikoida tämä kokemus kaikille, jotka resonoivat siihen. Kiitos lukemisesta ja jakamisesta.

Jennys Schiltz

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.