KVANTTIKIETOUTUMINEN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

24.10.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yhtenä iltana tunsin tarvetta lähteä matkalle. Tuntui siltä, että minua kutsuttiin maailmoihin, mutten ollut varma, minne menisin. Päätin mennä kylpyyn ja sammutin valot luomaan pyhän ja rauhoittavan paikan tutkia. Heti kun sallin itseni lähteä, löysin itseni kulkemassa kaupungista. Opas lähestyi, ja hän kertoi meidän olevan Jerusalemissa.

Hän vei minut johonkin asuntoon, jossa avautui salainen seinä maahan johtaviin portaisiin. Alhaalla oli tunneleita, ja tiesin välittömästi, että olin erittäin pyhässä paikassa, jossa tehtiin vihkimyksiä.

Minut tuotiin huoneeseen, jossa seisoi suurin koskaan näkemäni demoni, ja se näytti tyytyväiseltä nähdessään minut. Olin vähän järkyttynyt ja hämmentynyt, mutta luotin myös tuohon kokemukseen ja tiimiini. Minua käskettiin koskettamaan tuota demonia, ja kun menin sen luo, oivalsin, että se oli kiinteän musta. Kuitenkin käteni meni suoraan siitä läpi, vaikkei mikään valo olisi voinut päästä niin tiiviistä läpi. Ymmärsin sitten, että se oli varjo.

Demoni kertoi minulle, että se oli kaikkien ihmisten varjon personoituma. Sen personoituma mitä olemme kätkeneet syvälle sisäämme – asiat jotka olemme tietoisesti työntäneet alas, mutta myös asiat joita emme ehkä tiedosta. Se selitti, että jos jokainen ihminen pystyisi antamaan anteeksi itselleen ja toisille, ei olisi varjoa, mitään personoiduttavaa.

Juuri silloin kaikki mitä olin tehnyt aiheuttamaan itselleni syyllisyyttä tai häpeää, laitettiin ikään kuin näyttötaululle. Näin koko tuon tapahtuman toistuvan kuin elokuvan takaisinkelaus. Oli asioita, jotka luulin antaneeni anteeksi ja poistaneeni muodostani. Vaikka olin antanut anteeksi yhdellä tasolla, ymmärsin, että syvimmällä tasolla en ollut antanut.

Minulle näytettiin, kun olin 11-vuotias ja äiti oli juuri piessyt minut melko julmasti. Itkin ja olin vihainen, ja menin ulos istumaan koirani kanssa. Kuten aina, se oli hyvin onnellinen nähdessään minut. Silläkin oli melko paskamainen elämä narussa, ja se oli käytännössä yhtä avuton maailman suhteen kuin minä.

Se juoksi ilosta ympärilläni, ja minä jäin kiinni naruun ja iskeydyin maahan kovaa. Nousin ylös ja olin raivoissani. Aloin huutaa sille ja lyödä sitä. Minut lopettamaan se, ettei koira päästänyt ääntäkään. Ei inahdusta, ei ulinaa. Se vain otti sen vastaan.

Tiesin tuolla hetkellä, että se peilasi minua. Olin oppinut jo varhain, että jos huusi ja itki, lyötiin kovempaa, ja jos menetti tasapainonsa, potkittiin maassa. Niinpä opin pysymään hiljaa paikallani ja ottamaan sen vain vastaan mahdollisimman vähillä tunteilla. Sillä tavalla selviydyin.

Näin itseni tässä muistossa menevän polvilleni ja halaavan koiraa, pyytäen sitä antamaan anteeksi minulle. Se peitti minut suukkoihin, ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut, mutta tiesin, että olin tehnyt sille suurta vääryyttä. Se oli ainoa todellinen lohtuni noina vuosina, ja sen satuttaminen oli kamalaa.

Vuosia myöhemmin minun täytyi parantaa lapsuustraumani ja se tuska, jota olin aiheuttanut muille hyökkäämällä. Paransin sen tosiaan mentaalitasolla, mutta minussa oli osa, joka ei ehdottomasti pystynyt antamaan anteeksi itselleni. Uskon, että minussa oli osa, joka ajatteli, että jos annan anteeksi itselleni, tekisin sen uudestaan toiselle eläimelle tai jopa lapsilleni.

Takaisin tuohon matkaan. Minulta kysyttiin, olinko valmis antamaan täysin anteeksi itselleni ja muille. Minulle näytettiin olemuksestani tulevat johdot, jotka joko toivat energiaa minuun tai joiden kautta olin itse lähettänyt energiaa. Se näytti minulle todellisen elämänverkon. Yhteytemme KAIKKIIN asioihin, kvanttikietoutumisen itsemme ja kaiken välillä. Minulle näytettiin, että joka kerta kun tuomitsin toisen ihmisen eläimen vahingoittamisesta, tuomitsin itseni, koska en ollut antanut anteeksi itselleni. Vastaavasti joka kerta kun toinen ihminen tuomitsi jonkun, joka satutti eläintä, minäkin otin sisääni tuon tuomitsemisen. Minulle näytettiin kvanttikietoutuminen ja se, miten olemme kaikki yhdistyneitä ja miten joka kerta kun tuomitsemme toisen tai itsemme, otamme sisäämme sen. Voit kuvitella, miten tämä voi vaikuttaa jonkun värähtelyyn, terveyteen ja kykyyn hyväksyä, kuka hän oikeasti on, ja tulla voimaantuneeksi.

Selitettiin, että vapautuaksemme täysin, emme voi pitää muodossamme anteeksiantamattomuutta itselle tai toisille. Tätä on vaikeaa hyväksyä, kun tulkitsemme anteeksiantamisen usein tuon käyttäytymisen suvaitsemisena tai luvan antamisena sille. Näin ei lainkaan ole.

Minulle näytettiin myös, että näiden samojen johtojen kautta jotka sitovat minut tuomitsemiseen, voisin myös saada ja antaa rakkautta. Niinpä aloin lähettää syvää ehdotonta rakkautta osilleni, jotka rääkkäsivät eläintä, ja kaikille jotka ovat koskaan tehneet samoin. Se ikään kuin muutti kvanttikietoutumisen polariteetin.

Tämä tarina on hyvin henkilökohtainen, mutta tiesin, että minun täytyi olla avoin ja jakaa se, koska meidän täytyy ymmärtää tämä kvanttikietoutuminen. Meidän täytyy ymmärtää, että voimme pitää itsemme vankina vastaanottamalla jatkuvaa tuomitsemista asioista, koska emme ole antaneet anteeksi itsellemme. Meidän täytyy nähdä, että kun tuomitsemme toisen, se ei mene ainoastaan tuomitsemaamme ihmiseen, vaan kaikkialla kaikkiin jotka ovat tehneet jossain määrin jotain samanlaista. Meidän täytyy myös ymmärtää täysin, että voimme käyttää kvanttikietoutumista kaikkien ja kaiken kohottamiseen antamalla rakkautta itsellemme ja toisille.

Käytin huomattavan ajan kaikkien taululla näytettyjen asioiden tarkastelemiseen tuon matkan aikana. Annoin anteeksi itselleni, rakastin itseäni ja lähetin rakkautta kaikille, jotka ovat koskaan tehneet mitään samanlaista. Se oli näännyttävää, uuvuttavaa ja todella vapauttavaa.

Kun olin saanut taulun viimeisen muiston käsiteltyä, käännyin demonia kohti ja huomasin, ettei sitä enää ollut. Ja sen tilalla oli kaunis olento, säteilevä valo.

Haastan jokaisen teistä katsomaan kunnolla itseänne. Mitä on pinnan alla? Mikä täytyy antaa anteeksi? Kenelle täytyy antaa anteeksi? Voitko rakastaa itseäsi täysin ja sitten lähettää rakkautta toisille, jotta voit vapauttaa itsesi? Jos et, miksi? Salli ajankohtaisten energioiden todella auttaa sinua paljastamaan, mikä on ollut piilossa ja pyyhkäisty sivuun. Se ei ole helppoa, mutta se on tarpeellista.

Lähetän teille kaikille rakkautta. Kiitos teille kaikille, jotka jaatte tämän työn. Se merkitsee todella paljon.

Jenny Schiltz

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.