ULURU – HERÄÄMINEN!

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
22.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uluru –<br/>             It is DONE!

Kun opiskelin shamanismin harjoittajaksi, minua opasti henkilö, joka oli työskennellyt läheisesti Sandra Ingermanin kanssa. Rakastin tuota tyyliä, ja tajusin, että tunsin vetoa Amerikan alkuperäiskansojen tapaan. Vaikka minulla oli kaksi alkuperäiskansan opasta, Seisova Karhu ja Kotkansilmä, he eivät olleet ensisijaisia shamaanioppaitani.

Huomasin tuntevani vetoa työskennellä aboriginaalien ja dreamtimen (uniaika) kanssa. Alussa epäröin kovasti tämän polun seuraamista, kun en ole koskaan asunut Australiassa enkä tiennyt kerrassaan mitään aboriginaalien kulttuurista tai heidän pyhistä paikoistaan. Henki ei kuitenkaan välitä kulttuurillisesta sopivuudesta ja se valaisee polun, joka on eniten harmoniassa kanssasi.

Shamanistisen koulutukseni aikana henki toi minut jatkuvasti kotiin siihen kauneuteen ja ihmeeseen, mitä Uluru ja dreamtime ovat.

Nyt huomaan usein meneväni Uluruun ja työskenteleväni olentojen kanssa, jotka asuvat sen sisällä. Silloin kun autan sieluhaussa, aloitan menemällä Uluruun, jossa tapaan aboriginaalin sieluhakuoppaani ja saan energeettisen puhdistuksen, ja sitten se avautuu dreamtimeen, jossa minut opastetaan asiakkaan eksyneiden sieluosien luo.

Muutaman vuoden ajan olen katsellut tapahtuvan muutosta. Ulurussa asuvassa yhteisössä tapahtui massiivinen muutos 12.1.2020. Se oli Pluton ja Saturnuksen yhtymän aikana. Tuolloin Maan kaikki chakrat yhdistettiin. Se oli äärimäisen tärkeää ylösnousemusprosessille, ja sitä tarvittiin niitä uusia lapsia varten, joita on tullut. Voit lukea siitä lisää artikkelistani "Uluru – se on tehty!" 15.1.2020.

Muutamana kuluneena kuukautena minulle näytettiin uusi suuri muutos. Seisoin Ulurun ulkopuolella, ja kaikkialla tämän pyhän paikan ympärillä oli massiivisia säätapahtumia. Tulvia, mutavyöryjä, maanjäristyksiä, jäämyrskyjä ja lunta, kuivuutta. Viesti oli, että astuimme massiivisten maamuutosten aikaan.

Kun asetuin nukkumaan 20.12., minut vedettiin Uluruun. Näin noin 20 olennon ryhmän, jotka olin nähnyt ja joiden kanssa olin työskennellyt aiemmin, istuvan valtavan kuopan ympärillä. Menin heidän luokseen, ja minut opastettiin istumaan joukkoon. Juuri silloin kuopan valaisi mitä kirkkain kultavalkoinen energia, joka valaisi kaikkien meidän kasvot. Kysyin, mitä tapahtui ja olimmeko aktivoimassa Maan sydänchakraa. Minulle sanottiin, että ei, tällä kertaa annoimme energiaa ja aktivointikoodeja Maahan herättämään sen ja purkamaan uniloitsun.

Katsoin yhtä olentoa, jonka kanssa olen ollut yhteydessä vuosia, ja sanoin: "Tulee massiivisia maanmuutoksia, kun se herää, eikö vain?"

Olento hymyili ja sanoi: "Kyllä, ole valmis."

Jäin ryhmän kanssa lähettämään energiaa purkamaan hypnoosiloitsun, kunnes en enää pystynyt, koska silmäni olivat hyvin raskaat. Pyysin heitä herättämään minut, kun oli päivänseisauksen aika, joka olisi klo 3.02 Denverin aikaa.

Vaivuin uneen ja tiesin, että jatkoin auttamista jollain tavalla, mutta heräsin säikähtäen sanoihin: "HERÄÄ!" Nousin ylös ja katsoin kelloa, ja yllätyksekseni se oli 2.02.

Asetuin mukavasti ja lähdin takaisin Uluruun. Ryhmä oli edelleen kuopan ympärillä lähettämässä energiaa. Nyt tuossa pyhässä paikassa oli satoja ihmisiä. Maahan menevä energia oli paljon voimakkaampaa, ja saatoin tuntea jonkin heräämistä, ja innostus lisääntyi. Tunsin myös, miten monet yhdistyivät pyhän paikan ulkopuolelta. Se oli uskomatonta.

Istuin tuon tuttuni vieressä, ja aloimme soinnuttaa ja "kutsua äitiä kotiin itseensä", kuten he sanoivat.

Kerroin ystävälleni, että olin kuullut ja uskonut, että Maa oli siirtynyt korkeampiin ulottuvuuksiin jo ennen tätä. Hän sanoi: "Se on totta, osa siitä oli jo siirtynyt korkeampiin ulottuvuuksiin. Nämä ovat sen kätkettyjä varjoaspekteja. Se liittyy yhteen kaikkien osiensa kanssa, mikä tekee pohjatyön lopulliselle siirtymiselle korkeampiin ulottuvuuksiin – aivan kuin te (ihmiset). Monilla on korkeammissa ulottuvuuksissa aspekteja, joihin he pian yhdistyvät."

Jatkoimme laulamista ja soinnuttamista noin kaksi tuntia. Pysyin selväjärkisessä tilassa, enemmän siinä kuin omassa sängyssäni. Joskus klo 4 jälkeen vaivuin takaisin uneen.

Aamulla heräsin ja palasin Uluruun ryhmän luo, joka työskenteli edelleen energioiden kanssa. Energia ja tila tuntui nyt erilaiselta. Oli hämmästystä, kunnioitusta ja vähän epäröintiä.

Menin piiriä kohti ja yllätyksekseni aiemman kuopan tilalla oli silmä. Tuijotin tuota silmää ja oivalsin, ettei se ollut kuin ihmissilmä, ja saatoin tuntea suurta vihaa tulevan siitä. Se oli vihaa, joka oli syvää ja kuohuvaa.

Katsoin ystävääni, ja hän sanoi: "Lähetämme sille nyt rakkautta rauhoittamaan." Katsoin kysyvästi, ja hän vastasi: "Kuvittele, että heräät torkuilta ja huomaat kotisi tuhotun ja lapsiasi rääkätyn. Miten vihainen sinä olisit?"

Minusta tuntui, että tuijotin jättimäisen, voimakkaan ja kauniin lohikäärmeen silmään. Niin mieleni käsitteli sen, mitä näin.

Jäin tuohon tilaan muutamaksi tunniksi vielä lähettämään sille rakkautta, ja tavallaan kannattelimme sitä, kun tuo energia muuttui vihasta suruun ja päättäväisyyteen. Jos tunnet kutsun, lähetä sille paljon rakkautta. Maa on tulossa kotiin itseensä, aivan kuin me. Se integroi kaiken, mitä se on, jotta se voi siirtyä eteenpäin, aivan kuin me.

Se oli uskomattoman kaunista, ja oli kunnia kyetä ymmärtämään, mitä tapahtui. En ole varma, mihin kaikki tämä johtaa. Sen kuitenkin tiedän, että olemme siirtymässä kaksinaisuudesta ja erillisyydestä ykseyteen ja nollapisteeseen.

Kaikki vääristymät täytyy nähdä. Tarinoista, oikeutuksista ja tahtomattomista haitoista "suuremman hyvän vuoksi" täytyy nähdä, mitä ne ovat: tekosyitä. Meidän täytyy omistaa se, missä kohtaa olemme eronneet itsestä, Maasta ja Lähteestä ja yhdistyä jälleen.

On aika, että me kokonaisuudessaan – kaikki kerroksemme, kaikki aspektimme – heräämme unesta ja hypnoosista ja liitymme niihin osiimme, jotka odottavat korkeammissa ulottuvuuksissa. Ne ovat innokkaita yhdistymään ja luomaan uutta.

On aika.

Syvää kiitollisuutta kaikille, jotka tukevat ja jakavat tätä työtä. Arvostan kaikkia teitä. Toivon, että pärjäätte hyvin päivänseisausenergioissa. Nyt alkaa syvä työ – meidän täytyy nähdä kaikkein niiden tapojen läpi, joilla olemme jakautuneet ja toimineet tiedostamatta kokonaisuutta. Rakasta ja kunnioita itseäsi riippumatta siitä, mitä sisältä tulee kuultavaksi ja nähtäväksi. Sinua rakastetaan ja vaalitaan syvästi. Liity postituslistalleni, jotta pysyt ajan tasalla postauksistani ja tuotteistani – jos et ole vielä tehnyt sitä. Voit liittyä täältä.

Paljon rakkautta,

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.