IHMISTEN PARANTUMISKRIISI

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
21.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Työskentelin henkitiimini kanssa hiljattain, ja he kertoivat, että monet meistä ovat tällä hetkellä parantumiskriisissä. "Parantumiskriisi" on termi, jota käytetään, kun joku alkaa parantaa kipujaan ja traumojaan ja tämä huomio laukaisee lisää parannettavaa.

Tämä johtuu siitä, että parantuminen alkaa paljastaa sellaista, mikä on ollut kauan piilossa, mitä ei ole ymmärretty tai mikä on sysätty pois. Se voi tuntua hyvin julmalta, ja tässä kohtaa jotkut perääntyvät eivätkä jatka parantamista. Toiset kuitenkin panostavat entistä enemmän ja näkevät lahjana kaiken, mitä nousee esiin. He ymmärtävät, että se on merkki heidän valmiudestaan kestävään kasvuun ja muutokseen.

Henkitiimini kertoi, että monet ovat parantumiskriisissä, myös ne jotka ovat tietämättömiä. He näyttivät minulle, miten planeetalle virtaava energia paljastaa kaikkien kätketyt haavat. Sen tiedostaminen, mitä tapahtuu, ei vähennä intensiivisyyttä, mutta en osaa kuvitella, miten vaikeaa olisi kokea kaikki tämä tiedostamatta. Silloin tulee ymmärrettäväksi, miksi näemme ihmisten käyvän toistensa kimppuun tai eksyvän häiriötekijöihin ja kaksinaisuuteen. Tietämättä sitä, että tie kaikesta läpi on kääntyä sisäänpäin, tämä aika olisi vielä haastavampaa.

He näyttivät, että useammat ja useammat meistä päästävät irti kerroksistaan, kun samaan aikaan lataamme lisää kokonaisolemustamme. Tämäkin aiheuttaa parantumiskriisin. Mitä enemmän sisällämme omaa valoamme, sitä enemmän kaikki mikä ei ole harmoniassa sielun ja jumalaisen suunnitelman kanssa, aktivoituu, jotta se voi nousta pintaan parannettavaksi.

Tämä voi olla asioita, jotka vaikuttavat meihin mentaali-, tunne-, henkisellä, astraali- ja fyysisellä tasolla. Se kaikki tulee nyt esiin parannettavaksi.

Myös krooniset asiat tuodaan esiin nyt. Minulla oli hiljattain uskomatonta selkäkipua, jollaista en ollut kokenut vuosiin. Kun tunsin sitä, oivalsin, että minussa oli edelleen aspekti, joka piti kiinni tuosta vammasta. Havaitsin, että tuon auto-onnettomuuden aikaan olin uupunut ja minulla oli totaalinen burnout elämisestä oravanpyörässä. Onnettomuus salli minun levätä. Se antoi minulle tekosyyn olla paikoillaan.

Tuntiessani tuota kovaa selkäkipua oivalsin, että minussa oli edelleen osa, joka uskoi, että minun täytyi olla vammautunut tai sairas voidakseni levätä. Tämä aspekti täytyi parantaa, ja sille täytyi näyttää, että hän voi levätä olematta loukkaantunut. Että hän on oikeutettu elämään ilman jatkuvaa menemistä ja kamppailua. Hyvin monilla meistä on se syvään juurtunut uskomus, että meidän täytyy kamppailla, kiirehtiä tai uhrautua voidaksemme olla menestynyt tai arvokas. Tämän uskomusrakenteen täytyy lähteä, koska se on estänyt meitä todella ymmärtämästä oman kokonaisuutemme ja yhdistymästä siihen.

Olemme luoneet maailman, jossa meidän täytyy olla jatkuvasti kiireinen ja tuottava. Tämä rakenne on estänyt monia yhdistymästä omaan luovuuteensa, koska siihen liittyy uskomus, että sen mitä luomme, täytyy tuottaa jotain. Tämä virheellinen uskomus on aiheuttanut sen, että monet kieltäytyvät luomasta, koska siihen on lastattu velvoitteita, ilon ja vapauden sijasta. Tällaisten rajoitusten täytyy hävitä nyt. Kun annoin tunnustusta tuolle aspektille, selkäkipu saattoi lähteä.

Tämän ajan haasteena on olla eksymättä mieleemme, syyttelyyn tai häpeään. Meidät haastetaan olemaan menemättä siihen epäily- tai tunnespiraaliin, että kaikki mitä olimme tehneet ennen parantumista, on arvotonta. Sen sijaan voimme nähdä sen, mitä nousee esiin, osanamme joka pyytää rakkautta – aitoa ehdotonta rakkautta. Tämä aika ja energia on kuin jättimäinen taskulamppu, joka on niin kirkas, että se paljastaa jokaisen nurkan ja kolon, joka meiltä on ehkä mennyt aiemmin ohi. Se on kuin perusteellinen siivous, joka tehdään, kun kaikki huonekalut ja tavarat on jo viety pois. Sisäisen työmme avulla olemme vieneet sohvat ja tyhjät kaapit, ja nyt on perusteellisen siivouksen aika.

Kaikessa tässä on uskomatonta, että vaikka tämä on erityisen intensiivistä aikaa, meidän on välttämätöntä ladata kaikkea, mitä olemme. Ladatessamme tämän jumalaisen suunnitelman, saavutamme kaikilla tasoilla sen parantumisen, jota hyvin epätoivoisesti haluamme. Se on palaamista puhtaaseen Lähdekoodiin ja sen rajattomaan potentiaaliin.

Kun kysyin, mitä voi tehdä auttamaan meidät tästä parantumiskriisistä läpi, he vastasivat: "Kuunnelkaa kehoa, antakaa sen opastaa teitä." Joillakin se saattaa merkitä, että keho tarvitsee lepoa, toisilla se tarvitsee liikettä. Jotkut huomaavat, että päiväkirjan pitäminen, meditointi ja sellaiset asiat, kuin hieronta, akupunktio ja myofaskiaalinen hoito, voivat olla erittäin hyödyllisiä. Toiset huomaavat, että pelkkä luonnossa käveleminen auttaa heitä tasapainottumaan. Meidän ei pidä vastustaa, mitä koemme. Meidän täytyy antaa itsellemme aikaa tuntea se ja olla sen kanssa, tuomitsematta tai syyttämättä. Voitko antaa itsellesi tilaa ja armoa päästä läpi tästä aikajaksosta? Jos et tunne kykeneväsi, tutki sitä ohjelmointia, joka vaikuttaa, mikä näyttää sinulle ehdollistumisen ja odotukset, joita sisälläsi ehkä on.

Tämä parantumiskriisi voi tuntua myös aikajanojen välillä sinkoilulta. Yhtenä hetkenä voit tuntea syvää yhteyttä, iloa, tarkoitusta ja helppoutta. Seuraavana hetkenä voit tuntea ahdistusta, masennusta ja toivottomuutta. Kun tunnet syvää yhteyttä, iloa ja korkeimman potentiaalin, silloin hengität kaikkeen, mitä olet. Se tuntuu ehdottoman upealta. Se kuitenkin laukaisee myös näkyville kaiken, mikä ei ole harmoniassa.

Kun sitten alat tuntea huolta, pelkoa, masennusta jne., on tärkeää ottaa askel taaksepäin ja antaa itsellesi runsaasti itserakkautta. Silloin kun taajuutemme putoaa ja siirrymme tuskallisiin tunteisiin, usein alamme myös hävetä ja syyttää. On tärkeää ymmärtää, ettet ole tehnyt mitään väärää. Et ole antanut värähtelysi alentua, vaan tapahtuu syvää parantumista, eikä se ole aina tasaista tai lineaarista. Näen usein "putoamisen" alemmalle aikajanalle tai alempaan taajuuteen niiden osieni pelastamisena, jotka eivät voi jäädä korkeampiin taajuuksiin. Työskentelen sitten noiden osien kanssa. Sillä ei ole merkitystä, onko kyse sieluaspektista, tunteesta, ohjelmoinnista vai uskomuksesta. Tiedän, että jos se vetää minut alempaan olemistilaan, se huutaa rakkautta, ymmärrystä ja parannusta.

Henki korostaa jatkuvasti, että kun löydämme rauhan ja ilon sisältämme, kuljemme tämän ajan läpi helpommin. Monet meistä eivät ole varmoja enää, mikä tekee meistä onnellisen tai mikä tuo meille iloa. Sekin on tämän ajan haaste. Meitä pyydetään löytämään itsemme jälleen lapsenomaisen ihmetyksen avulla, vaikka se olisi vain 30 sekuntia kerrallaan.

Lähetän teille paljon rakkautta, kun tämä ei ole helppoa aikaa ja meidän täytyy olla todella lempeitä itsellemme ja toisillemme. Kiitos, kiitos, kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet ja jakaneet tätä työtä. Se merkitsee todella paljon. Jos et ole jo tehnyt sitä, liity postituslistalleni, jotta saat tämän blogin ja muita asioita sähköpostitse. Sosiaalisesta mediasta on tullut hyvin epäluotettava informaation levittämisessä. Liity sähköpostilistalle täältä.

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle välitykselle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.