ELÄMIEN VAATTEIDEN KÄSITTELEMINEN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
21.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Halusin jakaa ymmärryksen, joka tuli tänään läpi. Työskentelin erään asiakkaan kanssa ja löysin sieluosan, joka irrotettiin hänen ollessaan 12-vuotias. Tämä osa oli irrotettu siitä pelosta, että hänen isänsä kuolisi, mikä jättäisi perheen köyhyyteen. Hänen isällään oli terveysuhka tuolloin, mutta se oli todellakin vain uhka, koska isä on edelleen 75-vuotiaana kehossa.

Se pelko mitä hän tunsi 12-vuotiaana, on ehdottomasti vaikuttanut häneen koko elämän ajan. Se oli saanut hänet pelkäämään haavoittuvuutta ja olemista asemassa, jossa turvaudutaan toiseen, mikä on haitannut hänen suhteitaan.

Tuossa osassa oli sellaista pelkoa, että se täytyi parantaa ennen palauttamista. Opas jonka kanssa työskentelin, auttoi näyttämällä naiselle, että hän oli ja tulee aina olemaan turvassa, häntä suojellaan ja hänestä huolehditaan. Opas näytti jokaisen elämän takkina kaapissa, jossa oli loputtomasti takkeja puettavaksi ylle. Hän selitti, että se mitä takille tapahtuu, ei vaikuta sen käyttäjään. Takki voi vahingoittua, kulua ja tulla vanhaksi, mutta niin ei tapahdu käyttäjälle.

Kysyin oppaalta, miksi hyvin monilla on entisen elämän traumoja. Hän vastasi näin olevan, koska usein ihmiset kiinnittyvät takkiin ja näytelmään. He unohtavat, että sitä vain käytetään lyhyen aikaa. Kiinnittyminen kehoon, aatteeseen ja tarinaan aiheuttaa suurinta kärsimystä. Jos näkisimme elämän sen sijaan tarkkailijan silmin, siitä tulisi hetkellinen seikkailu. Siinä tilassa voimme helposti karistaa yhden takin ja laittaa toisen päälle, kantamatta eteenpäin mitään edellisen takin likaa tai kulumia.

Asiakkaani 12-vuotias itse hyväksyi tämän selityksen niin vaivattomasti, kuin lapset usein tekevät. Hän oli innoissaan liittymisestä aikuisitseensä ja elämisestä pelkäämättä, että isä kuolisi nuorena.

Kun pohdiskelen tuota päivää, pysähdyn tutkimaan, missä minulla on vielä kiinnikkeitä takkiin, tarinaan tai aatteeseen, sen sijaan että näkisin sen hetkellisenä seikkailuna. Energioiden virratessa nopeatempoisesti, kaikki epävarmuutemme, uskomuksemme ja kiinnikkeemme paljastetaan. On täydellinen aika parantaa asiat kerta kaikkiaan, jotta voimme nähdä kaiken uteliaan ja iloisen tarkkailijan silmin.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta. Jättikiitos teille kaikille, jotka tuette ja jaatte tätä työtä.

Jenny Schiltz

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.