PEILIKÄSITYKSEN RIKKOMINEN

 

Kirjoittanut Jenny Schiltz (channelingthemasters.org)

20.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Olemme syvällä aikajanaromahduksessa henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti. Monille se on ollut mielenkiintoista eksyksissäolemistunteen aikaa, kuin seisoisi hajareisin kahdessa maailmassa tai ei kuuluisi maailmaan, josta löytää itsensä. Aikajanojen romahduksen myötä löydämme itsemme siivoustehtävästä.

 

Olin äskettäin sosiaalisen median kautta yhteydessä ensimmäiseen poikaystävääni, parhaaseen ystävääni – millainen tuulahdus menneisyydestä ja täydellisesti ajoitettu. Se toi sisältäni esiin asioita, jotka olivat jääneet kesken. Asioita joita en ollut sallinut itseni nähdä ja sovittaa – näin aikajanan romahtaminen. Sieluni juonitteli täydellisesti tämän tuomisen ihmistajuntaani, jotta pystyin viimeistelemään asiat, joita en ollut ajatellut vuosiin. Joillakin teistä saattaa olla samankaltaisia tilanteita, tai kenties pintaan tulee vain muistoja tunnistettavaksi – näin tuon aikajanan romahtaminen. Samalla tavalla jotkut huomaavat fyysisten vaivojen tai jonkin vamman palaavan, joita heillä ei ole ollut vuosiin. Taas kerran siivoustehtävä … meidän täytyy katsoa, mitkä tunteet yhdistävät meidät tuohon todellisuuteen. Tästä syystä monet tunsivat muutama viikko sitten, että heidät upotettiin taas alempaan värähtelyyn tai "takaisin sinne". Jotkut pystyivät ponnahtamaan heti takaisin, kun taas toiset tuntevat vieläkin rämpivänsä mudassa.

 

Toiset ehkä huomaavat, että se ei ole enää tuttua, mikä oli aiemmin, ja asiat ovat muuttuneet. Kuin ajaisi tuttua reittiä pitkin ja näkisi jotain, mitä ei ole koskaan aiemmin nähnyt, ja täytyisi kysyä: "Olenko oikealla tiellä?" Vaikka tämä voi olla huolestuttavaa, se on upea vahvistus, että sinä todellakin muutut.

 

Tässä energiassa on todella mielenkiintoinen komponentti, kun se kaivaa ylös kaikki juttumme, mutta samaan aikaan se on "karjuvaa". Monet huomaavat olevansa äreitä, heillä on epämukavaa omissa nahoissaan ja he haluavat hyökätä. Jos katsot kollektiivia tai jotain läheistäsi, näet, että jotkut haluavat vain tapella, erityisesti sosiaalisessa mediassa. Kaikille on hyvä ajatus astua etäämmälle ja katsoa totuutta tämän taisteluhalun takana, koska sen mukaan toimiminen tuo vain häiriötekijän.

 

Katsottaessa sosiaalisessa mediassa henkistä yhteisöä, ego, tuomitseminen ja ilkeys näyttäytyvät massiivisesti nyt myös siellä. Minusta tämä oli huolestuttavaa, koska monet näistä yhteisöistä ovat antaneet turvasataman niille, jotka vasta avautuvat tai ovat saaneet aiemmin traumoja ja tuomitsemista lahjojensa käyttämisestä. Sain äskettäin oman osuuteni tästä, kun sain kritiikkiä työstäni ja myös siitä, miltä näytän videoilla. Oivalsin, että tämä energia estää ihmistä olemasta aidoin itsensä ja henkisten ihmisten heimona meillä on vastuu nostaa toisemme ylös, kannustaa toisiamme ja keskustella asioista sortumatta psyykkiseen hyökkäykseen. Meidän on aika todella ryhtyä sanoista tekoihin ja kulkea sieluna täällä maan päällä nyt.

 

Kun olin tämän turhautumistunteen ja supistumishalun kanssa (mikä tuntuu hyvin epäluonnolliselta), päätin tehdä shamanistisen matkan.

 

Löysin itseni nuotiolta henkilön kanssa, jota kutsun "isoäidiksi", kun hän kuivatti tavaroita tulen päällä. Kerroin hänelle, miltä minusta tuntui kaikki se negatiivisuus, jota olen nähnyt henkisessä yhteisössä, ja kysyin, oliko se minun peilini.  "Oliko kaikkien noiden tapahtumien ilkeys ja ego sisälläni?"  Hän pysähtyi ja tuijotti minua tarkkaavaisena ja sanoi:

 

"Ei … Jos kaikki ympärilläsi olisi peili, ei olisi sotaa eikä nälkää."

 

Annoin sen upota sisään ja sanoin: "Tajuan sen, mutta kun ihmiset kritisoivat työtäni ja ulkonäköäni, se toi esiin sisälläni tuon syvälle juurtuneen pelon, etten ole turvassa ollakseni todellinen minä. Eikö se ole peili?"

 

Hän vastasi: "Peilikäsitys on ansa, koska se jättää monet jahtaamaan omaa häntäänsä ja etsimään aina sisältään, miksi toinen toimi tietyllä tavalla. Jos toisen käyttäytyminen toi esiin syviä tunteita, niin se oli lahja nähdäksesi sen, mutta jos ei, mitä sitten? Etsitkö silloin syitä siihen, mikä sinussa on vikana? Näetkö, miten tämä saa sinut tuntemaan, että jokin on korjattava sisälläsi, ja se jättää vähän vastuuta sen harteille, joka itse asiassa heijasti sen, mitä hänen sisällään oli."

 

Istuin pohtimassa tätä ja sanoin: "Ok. Siis jos joku hyökkää ja se tuo tunteita esiin minussa, silloin se peilaa minua?" Hän pudisti päätään ja sanoi:  "Ei, kyse on edelleen henkilöstä, joka heijastaa toiseen sen, mitä on hänen sisällään (hymyillen). Se vain sattui sopimaan yhteen sen kanssa, mikä tarvitsi nähdä sinun sisälläsi."

 

Sitten hän pyysi minua seuraamaan ja käveli kukkakedolle. Kaksi kaunista kukkaa kasvoi lähellä toisiaan. Hän kertoi toiselle kukalle, että tämä oli kaunis, ja se näytti kasvavan suuremmaksi ja kirkkaammaksi silmiemme edessä. Sitten hän kertoi toiselle, että tämä ei voisi koskaan saavuttaa sitä, mitä toinen kukka oli, ja siinä oli jotain vikaa. Ja kukka alkoi kuihtua, kutistua ja tehdä itsestään pienen.

 

Hän katsoi minua ja sanoi: "Maailmamme eivät ole erilaiset. Sillä mitä sanotaan sinun maailmassasi tai mitä energiaa annetaan, voi olla sama vaikutus. Ainoa ero on, että minun maailmassani voi nähdä tulokset välittömästi, kun taas omassasi on monia kerroksia, jotka estävät näkemästä, mitä teet. Tämä estää ihmisiä hyväksymästä vastuun, olemasta tietoinen."

 

Hän meni sitten toisen kukan luo ja pyysi anteeksi ja ilmaisi rakkautta ja kiitollisuutta sen roolista minun auttamisessani ymmärtämään. Katselin, kun tämä pieni kukka kasvoi taas suureksi, kun kyyneleitä juoksi poskillani.

 

Hän halasi minua ja selitti: "Ihmisten täytyy kasvaa. Heidän täytyy nähdä ja ottaa täysi vastuu siitä, mitä sanovat, tekevät ja heijastavat kaikkiin ympärillään. Samaan aikaan jokaisen täytyy olla vastuussa siitä energiasta, jonka he sallivat vaikuttaa itseensä. Silloin kun ihminen ei hyväksy epämiellyttävää käyttäytymistä lähellään tai on piittaamatta siitä, hän lähettää vastuun takaisin sinne, minne se kuuluu."

 

Kerroin hänelle, että luulin ongelman olevan siinä, että hyvin monet tällä polulla ovat hyväsydämisiä eivätkä halua loukata ketään, kuitenkin huomaavat olevansa toisten raivon kohteena. Hän hymyili ja sanoi:  "Se on heränneiden ihmisten testi – rakastaa kaikkia ehdottomasti, olla kuitenkin sallimatta itseään kohdeltavan yhtään huonommin."

 

Kyllä, se on testimme. Voimme rakastaa ehdottomasti ja olla hyväksymättä vähempää itsellemme. Voimme rakastaa etäältä niitä, jotka ovat kyvyttömiä tekemään muuta kuin hyökkäämään. Voimme laittaa itsemme etusijalle ja luoda rajat, jotta pystymme säilyttämään harmonian itsemme kanssa. Tämä sisältää energiarajamme. Meidän täytyy oppia myös olemaan tietoisempi siitä, mitä luomme ja miten vaikutamme. Meidän kaikkien on aika kulkea sielunamme.

 

Lähetän meille kaikille paljon rakkautta ja tukea. <3

 

Jenny

 

----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.