KAIKKI VOIMISTUU TULLESSAMME VALOPILAREIKSI

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

20.10.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme anteeksiantamattomassa syväsukelluksessa itseen. Se on uskomattoman kaunista ja julmaa samanaikaisesti. Tämä on nopean transformaation jakso. Tämä valmistelee meitä vuoteen 2020, joka on keskeinen ja merkittävä vuosi.

Kaikki voimistuu tällä hetkellä – ajatuksillamme, sanoillamme ja teoillamme on enemmän painoa. Ilmentyminen voi tuntua välittömältä – hyvässä ja huonossa. Niin on oltava, jotta voimme todella nähdä, mitä sisällämme on edelleen sellaista, mihin tarvitsee tarttua.

Tämä näytettiin minulle muutama päivä sitten hyvin selvästi ruokakaupassa. En löytänyt pusseja ottaakseni maissia ja sanoin ääneen: "Olisi mukava, jos lähellä olisi pusseja." Nainen vieressäni oli samaa mieltä, ja sitten hän puhui minulle seuraavat viisi minuuttia kaikesta, mikä maailmassa oli pielessä, ja että ihmiset olivat syvältä. Se oli epämiellyttävää kentälleni, ja se päättyi siihen, että minun täytyi lähteä pois. Olin rehellisesti sanottuna vähän hämilläni, koska kokemukseni maailmassa ovat tavallisesti hyvin positiivisia. Pääsin autooni ja istuin siinä ajatellen: "Mitä se oli???" kun toistin tuon tapahtuman mielessäni. Sitten näin, että minä ehdottomasti aloitin sen. Sillä hetkellä kun valitin, muutin taajuuttani ja sitten minulle näytettiin voimistunut versio valittamisesta ja niistä vaikutuksista, joita sillä on lähellä olevan järjestelmään.

Muistin ajan, jolloin valitin paljon ja minussa oli paljon negatiivisuutta, ja olen tehnyt kovasti työtä päästäkseni eroon siitä. Kuitenkin oletusohjelmoinnin hetkinä se tulee takaisin. Noista hetkistä minun täytyy olla täysin vastuussa nyt, kun en voi enää sallia sen tulla lävitseni.

Kun kaikki voimistuu, maailma voi tuntua todella oudolta. Yhtenä hetkenä se on täynnä onnellisuutta ja potentiaalia, ja seuraavana hetkeä se voi tuntua todella huonolta. On tärkeää olla oikeasti tarkkailumoodissa, kun kaikki "punoo juoniaan" opettaakseen sinua. Jos olemme reagointimoodissa, meiltä menee usein ohi niitä arvokkaita asioita, joita meille näytetään.

Rajoituslaatikot

Menin matkalle saadakseni selkeyttä tästä, ja minulle näytettiin ilmassa leijuva kuutio. Tuossa kuutiossa oli muita kuutioita, pienempiä ja pienempiä, kuin ne olisivat sisäkkäin. Minulle selitettiin, että monet ihmiset laajentavat tietoisuutensa ulos siitä kuutiosta, jossa he olivat, ja kutsuvat sitä heräämiseksi – ja se on sitä jossain määrin. Kuitenkin meitä pyydetään nyt laajentumaan siihen pisteeseen saakka, ettei tuota kuutiota ole enää.

Kysyin, mistä tuo kuutio on tehty, ja minulle kerrottiin, että se on tehty rakenteista, jotka muodostavat muurin – se on itse erillisyys. Nämä voivat olla uskomuksia, yhteiskunnallisia odotuksia, rajoituksia ja haavoja. Nämä ovat niitä haasteita, joiden läpi meidän täytyy mennä paljastaaksemme itsemme täysin.

Sitten kysyin, mikä määrittää, missä kohtaa yksilö on tuossa kuutiopinossa, ja minulle kerrottiin, että se on heijastusta siitä, miten hyvin tuntee itsensä. Kun olin ymmälläni tästä, minulle näytettiin uskomuksia, joita minulla oli ollut yhteen aikaan sellaisista asioista, kuin terveys, uskonto ja raha. Kun haastoin oman uskomusjärjestelmäni, laajennuin seuraavaan kuutioon. Vaikka tuo seuraava kuutio tuntui laajentavalta jonkin aikaa, se oli kuitenkin sitonut minua yhtä lailla. Minulle näytettiin, missä olin pelkästään korvannut uskomuksen toisella, ja vasta sitten kun pystyin tarkkailemaan ja siirtymään neutraaliuteen, tuo uskomus purkautui ja laajennuin seuraavaan tilaan.

Minulle näytettiin, miten parantumaton varjo ja sisäinen lapsi voi lukita jonkun tiettyyn kuutioon. Miten anteeksiantamattomuus (itselle ja toisille) ja pelko pysäyttää laajentumisen ja vääristää todellisuuden. Tämä voimistumisprosessi jossa olemme, on suunniteltu näyttämään meille, missä meillä on näitä asioita, jotta näemme niiden olevan lieka, joka kiinnittää meidät paikoilleen. Se on ainoa tapa siirtyä todellisuuteen, jossa ei ole rajoituksia.

Valopilari

Meitä pyydetään nyt laajentumaan siihen pisteeseen, ettei kuutiota enää ole. Meitä pyydetään irrottamaan itsemme kaikesta, mikä estää meitä olemasta aidoin ja väärentämättömin versio itsestämme.

Meitä pyydetään tulemaan valopilariksi. Olemaan korkeimman jumalaisen lähdevalon kanava tällä planeetalla. Ankkuroimaan tuota valoa jokaisella askeleellamme ja jokaisella sisään- ja uloshengityksellämme. Se merkitsee kentän luomista ympärillemme, joka on voimakas, puhdas ja joka kykenee muuttamaan kaikkea ja kaikkia, joiden kanssa tulemme kontaktiin, jos he valitsevat niin. Se merkitsee astumista etäämmälle ja kenttämme sallimista tehdä tuon työn.

Kuitenkin voidaksemme olla tämä valopilari, meidän täytyy karistaa kaikki, mikä ei ole totuus. Uskomustemme, pelkojemme ja rajoitustemme täytyy lähteä.

Kun istuin tuon tiedon kera, että meitä pyydetään olemaan valopilareita, ymmärsin, että se vaatii radikaalia vastuullisuutta ja itserakkautta. Korkeimman jumaluuden palveluksessa oleminen merkitsee, ettemme voi hemmotella itseämme tai toisia, ei enää tekosyitä. Se antaisi vahvistusta rajoituksille ja ohjelmoinnille, eikä tämä palvele ketään. Se merkitsee, että hyväksymme koko itsemme ja sallimme itsemme olla ei-pidetty, olla tietämättä seuraavia askelia ja pelkästään virrata olemassaolomme totuuden myötä.

Toivon, että tämä viesti löytää sinut tuhoamassa kaikkia asioita, jotka ovat pitäneet sinut laatikossa, ja olet paljastamassa, miten voimakas ja poikkeuksellinen olet. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta.

Jenny Schiltz

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.