OMAN POLKUNSA KULKEMINEN JA ITSEENSÄ LUOTTAMINEN TÄYSIN

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

19.5.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten hämmästyttävää ja sietämätöntä aikaa onkaan ollut. Tässä energiassa tuntuu olevan tunnekomponentti, joka kaivaa esiin alueita, joissa yksilö tuntee arvottomuutta, toivottomuutta ja että tämä kaikki on turhaa. Meidän pitää pelkästään tarkkailla tätä energiaa ja antaa sen mennä läpi. Jotkut tuntevat olevansa hyvin väärinymmärrettyjä ja jopa näkymättömiä. Ymmärrä, että tätä tapahtuu, kun vaihdamme taajuutta. Jos siirrymme korkeammalle kuin valtaosa ympärillämme, voi tuntua siltä, että puhumme eri kieltä. Vaikka tämä voi olla lannistavaa, tiedä sen olevan todiste, että tosiaankin muutut.

Toinen asia joka tulee esiin hyvin monilla nyt, on tarve luottaa syvästi omaan itseensä ja erottelukyky on avain enemmän kuin koskaan. Jos asiat eivät resonoi sielusi kanssa, niin anna niiden mennä vain ohi. Kaiken muuttuessa ympärillämme on erittäin tärkeää, että pysytään keskittyneenä omaan todellisuuteen. Ihmisinä voimme hyvin helposti siirtyä pois keskuksestamme ja totuudestamme ja mennä toisten mukana. Kuitenkin tämä heikentää meitä ja aiheuttaa paljon surua. Olemme oppimassa, että meillä voi olla myötätuntoa toista kohtaan uskomatta hänen todellisuusversiotaan. Huomaan, että voin hyvin helposti siirtyä pois sydänkeskeisestä todellisuudestani, kun lapseni tulevat kertomaan, miten heistä tuntuu, että toiset ovat kohdelleet heitä kaltoin tai tehneet heille vääryyttä. Äitikarhu haluaa tulla huutaen esiin. Kuitenkaan he eivät tarvitse äitiä säälimään, vaan jonkun muistuttamaan, että kaikissa asioissa on tilaisuus kasvaa ja suuressa kuvassa kaikki on korkeimmaksi parhaaksi.

Meistä on tulossa turva myrskyssä, kun vedämme ihmisiä tyyneyteemme sallimatta, että meidät vedetään kaaokseen. Pysyäksemme juurtuneena syvälle keskukseemme, meidän täytyy luottaa itseemme täysin ja pysyä omalla polullamme. Kyse on sen ymmärtämisestä, että meillä kaikilla on oma totuutemme, henkilökohtainen kokemushologrammimme, jonka haluamme maan päälle, ja me jokainen luomme oman todellisuutemme osallistuen samalla kollektiiviaikajanaan.

Haasteeksi tulee, voimmeko uskoa itseemme, opastukseemme ja intuitioomme, kun kaikki ympärillämme kertoo, että olemme väärässä. Kun jatkamme tätä ruumiillistamismatkaa, meillä täytyy olla rohkeutta, luonteenlujuutta ja sinnikkyyttä luottaa itseemme täysin. Totuus on: miten voimme mitenkään ruumiillistaa sielumme, jos emme luota siihen täysin?

Minulla oli vaikeuksia pysyä omalla polullani, kun universumi näytti minulle konkreettisemmin, kuten se aina tekee. Menimme patikoimaan viikonlopuksi vaikealle polulle, ja vaikka pääsin ylös hyvin, alastulo oli hidasta. Taivas uhkasi rankalla sadekuurolla, mikä voi olla vaarallista jyrkillä vuoristopoluilla, jotka ovat alttiita vesivalumille. Kaikki polulla halusivat alas mahdollisimman nopeasti. Olen hidas patikoija ja antaakseni tietä niille, jotka pystyivät juoksemaan, siirryin jatkuvasti polun tukevasta keskiosasta rinteen puolelle. Tämä osa ei ollut tasainen ja polveni vääntyi pahasti. Se turposi nopeasti ja jokainen askel oli tuskaa, kun yritin taivuttaa polveani. Mieheni tuli nopeasti luokseni, kun hän oli edellä tyttäremme kanssa. Hän näki tuskani ja työlään kävelyni ja kerroin, mitä oli tapahtunut. Hän katsoi minua ja sanoi: "Pysy omalla kaistallasi. Älä siirry pois keskeltä. Jos ihmiset päättävät juosta, he voivat kiertää sinut."

Muutama minuutti kului ja uusi ryhmä nuoria juoksijoita ilmestyi, ja mieheni katsoi minua sanoen: "PYSY OMALLA KAISTALLASI." Tuolla hetkellä se meni perille, ja jos minuun ei olisi sattunut niin kovasti, olisin nauranut. Olin siirtynyt pois keskuksestani, olin sopeutunut muihin, en kunnioittanut itseäni, vammauduin ja jäin tuohon rankkasateeseen täysin. Turvani on pysyä omassa keskuksessani ja totuudessani täysin yhdistyneenä sieluun.

Universumi testasi ehdottomasti vastalöydettyä päättäväisyyttäni pysyä omassa keskuksessani. Luin artikkelin siitä, että Schumannin resonanssi oli tehnyt piikin, ja hain sisältä vahvistusta siihen, että oli ollut piikki, ja minulle kerrottiin, miten se vaikutti ihmisiin. Julkaisin blogin, jossa todettiin, että oli ollut piikki ja mitä se tarkoitti meille fyysisesti ja mentaalisesti. Vaikka useimmat resonoivat sen kanssa ja vahvistivat vaikutusten kokemisen, on ollut paljon pöhinää tieteestä piikin taustalla. Tämä sai minut ehdottomasti epäilemään, koska en ole tiedemielinen ja tein tiimini hulluksi pyytämällä uudestaan ja uudestaan vahvistusta, että olin kuullut oikein. He selittivät, että planeetallamme muuttuu paljon taajuuksien ja teknologioiden myötä ja eteenpäin mentäessä julkaistaan paljon sellaista, mitä ei ymmärretä ja uskota, ja se saatetaan yksinkertaisesti kumota.

Olen alkanut oivaltaa, ettei minulla ole aavistustakaan, mikä totuus on. Mitä enemmän katson meitä ympäröivää maailmaa ja sitä, miten paljon kaikkea keksitään, on vaikea erottaa totuutta. Tunnen, että näin on meidän horjuttamiseksi, jotta annamme autonomiamme jollekin mahdille, jota pidetään suurempana kuin me. Meillä on meteorologeja, jotka eivät voi raportoida kemikaalivanoista pelkäämättä työnsä tai virkansa menettämistä. Meillä on uutistenlukijoita, jotka eivät voi puhua tekaistuista jutuista ilman kostotoimien pelkoa. Olemme kuulleet, että suoraa syöttöä avaruudesta on manipuloitu aikaviiveellä ja niitä jotka raportoivat siitä, pilkataan. Tiedämme, että tapahtuu taajuussodankäyntiä, mikä voi selittää piikit, valtavirrassa ei kuitenkaan tunnusteta sitä. Jokaiselle väitteelle on vastaväite, ja se on täydellinen järjestely pitämään ihmiset kiistelemässä jonkin puolesta tai jotain vastaan. Se luo hyvin paljon häiriötekijöitä ja egoa. Henkinen yhteisö ei ole ollenkaan immuuni tälle, ja sitä voi tapahtua joka yhteisössä.

Myös kaiken tämän kanssa minulla on vakaa usko, että kaikki palvelee jumalaa ja se mikä on ollut piilossa, on nyt suuren heräämisen katalyytti. Se merkitsee kuitenkin, että meidän täytyy käyttää erottelukykyämme ja viedä kaikki oman vaistomme ja intuitiomme kautta. Minulla tai kenellä tahansa meistä on vain oma sisäinen opastuksemme, ja tehtävämme on tehdä siitä mahdollisimman selkeä yhteys. Tässä omalla kaistallamme pysyminen on oleellista. Meidän täytyy luottaa itseemme täysin siitä huolimatta, että kaikki ympärillämme osoittaa päinvastaista. Kuten korkeampi itseni sanoi: "Miksi antaisit sokean miehen kertoa sinulle, miltä sateenkaari näyttää?" Hyvin monien agendojen ja häiriötekijöiden riehuessa maailmassamme, meidän täytyy ottaa se, mikä resonoi, yhdistää se omaan totuutemme ja lähteä yksinkertaisesti pois muusta.

Tämän tarkoitus on suurempi, kuin ehkä oivallamme. Uusia parannusmenetelmiä tulee esiin, ja ne haastavat sen, mikä tunnettiin ja hyväksyttiin aiemmin. Minulla on asiakas, joka sai uuden reiki-symbolin ja on onnistunut sen käyttämisessä. Jos hän olisi epäillyt tuota informaatiota, hän olisi pysäyttänyt mahdollisuusvirran esiintulemisen. Tehtävämme on nyt olla vahva itsessämme, varma ja luottavainen, jotta voimme luottaa, että se mitä vastaanotamme, antaa meille paljon syvemmän yhteyden sieluumme. Hyvin paljon tulee valoon, ja samaan aikaan on myös hyvin paljon väärää informaatiota. Meidän jokaisen tehtävä on määrittää, mikä resonoi sisällä. Ainoa tapa oikeasti tuntea, mikä sopii värähtelyymme, taajuuteemme, on olla keskuksessamme ja omalla kaistallamme. Tämä vaatii harjoittelua, enkä epäile, ettei jokaiselle meistä esitettäisi tilanteita, jotka siirtävät meidät pois ytimestämme, jotta voimme sitten nähdä, mitkä asiat estävät meitä olemasta aina omassa keskuksessamme ja sielumme kävelevä ruumiillistuma.

Menemme eteenpäin kasvaen, oppien ja tutkien. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta ja tukea.

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.